Yoruldum artik beklemekten..:(

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
333
Kizlar lutfen bana yardim edin :5: Ben bi hata yaptim. Sevgilimle birlikte oldugumuz ilk siralar ondan ayrilmak istedigimi soyledim. Bunun nefeni mesafelerdi. Benim icin bi insani seviyosam mesafelerin onemi olmaz ama bi onceki iliskim bu yuzden bitti. Yine ayni seyleri yasamaktan korktum ve daha fazla baglanmadan ayrilalim dedim. Ben der demez yalvardi bana senden ayrilamam sensiz yapamam diye bende zaten pisman oldum seviyodum ayni gun baristik ikna etti beni ve birbirimize soz verdik hersey guzel olucak diye. Cok mutluyuz derken benle 5 gun once cok soguk konustu sebebini sordum direk ayrilmak istedigini soyledi. Sıkıldın mı benden dedim evet sence ayrilalim mi diye sordu. Bende hic yalvarmadim tmm madem oyle istiyosun bitsin dedim. Bunu der demez, ben sana saka yaptim ama hemen bitsin dedin sen beni gercekten sevmemissin seven insan bu kadar kolay bitirirmi ben sana 1 saat yalvarmistim dedi. Saka oldugunu ogrenince iyice sinirlendim defol degmezmissin falan dedim. Onu cok kırdım. O yine yalvardi bana hemen bitirme en azindan 1 hafta ara verelim dusun oyle karar ver dedi. Dinlemedim bugun hersey bitti bekleme beni dedim. Caresizlikten kendimi oldururum bile dedi korkutup ayrilmamam icin ama inanmadim. Aradan 5 gun gecti ulasamiyorum ona. Hergun faceden konusurduk ama o gunden beri girmiyo. Cok merak ediyorum arkadasini ekledim sen korkma o oyle bisey yapmaz akıllı cocuktur dedi. En azindan iyi oldugunu bilsem vicdanim rahat edicek ama kotu bisey olsa mutlaka duyardim. Ben hatamin farkina vardim ikimizde hataliyiz cocukca davrandik ozur dilemek barismak istiyorum ama o buna izin vermiyor. Hergun face e giren insan neden artik girmez hic mi merak etmiyor beni? Oysa ben meraktan oluyorum hergun. Cuma gunune kadar beklicem 1 hafta o zaman dolucak. Ondan sonra ne yapicagimi bilmiyorum. Sizce eninde sonunda bana ulasir mi? Ben beklemeli miyim ? Onu cok seviyorum onun da sevdiginden eminim ama boyle davranmasinin sebebi nedir onu cok ozluyorum :26:

bnce senin böyle düşüneceğini bildiği için bilerek ona ulaşmamanı sağlıyodur.sizde benim gibisiniz fevri davranıp sonra pişman oluyosunuz bnde çok kez bi sinirle ayrılıp aynı gün barıştım ama bu karşınızdakinde nasıl olsa barışıcaz izlenimi bırakır ve bu hiçte güzel bi görüntü değil.biraz bekleyin ona zaman verin bence size dönecektir mutlaka.
ama sizde yaptıgının hata olduğunu söyleyin oyunlarla şakalarla sevgi ölçmek çocukça

bence hiç telaş yapma ölüm o kadar kolay değil.şahsen ben çok duydum böyle sözleri..
senn ayrılmak istemen ona çok dokunmuş belliki
ve sana ders vermek istiyor
ona ulaşamadğnda senin kıymetini anlayacağını düşünüyor..
gerçekten seviyorsa zaten fazla sürmez..sennle iletişime geçer
sen sakin ol ve biraz bekle bak göreceksin

tatlım acaba yaşlarınızı sorabilir miyim ona göre yorum yapacağım.

bnce senin böyle düşüneceğini bildiği için bilerek ona ulaşmamanı sağlıyodur.sizde benim gibisiniz fevri davranıp sonra pişman oluyosunuz bnde çok kez bi sinirle ayrılıp aynı gün barıştım ama bu karşınızdakinde nasıl olsa barışıcaz izlenimi bırakır ve bu hiçte güzel bi görüntü değil.biraz bekleyin ona zaman verin bence size dönecektir mutlaka.
ama sizde yaptıgının hata olduğunu söyleyin oyunlarla şakalarla sevgi ölçmek çocukça

arkadaş çok doğru söylemiş..çocukça davranışını mutlaka dile getirmelisn

Ben 17 o 21 yasinda.

yaşın çok küçük dahaa..senn yaşlardayken benmde sevdiğim biri vardı..aynısını bana yaptı ayrılalım dedi tamam demiştim.ertesi gün şaka yaptım demişti!
ve 5 yıl ne çektim ondan başlarda bağlanmamştım sonradan bağlandım ve o en güzel yıllarım harab oldu..
evlenme hayalleri kurardım şimdi diyorum ki rabbim e çok şükür olmamış..herşeyde bi hayır vardır ayrılsanız bile söyledklerimi untma canm

Hiç bir şey yapmaz rahat ol sen.

O yaşlardaki erkeklerin klasik geri döndürme çabası bu sanırım.

Benim de başıma gelmişti önceden.

yaşın çok küçük dahaa..senn yaşlardayken benmde sevdiğim biri vardı..aynısını bana yaptı ayrılalım dedi tamam demiştim.ertesi gün şaka yaptım demişti!
ve 5 yıl ne çektim ondan başlarda bağlanmamştım sonradan bağlandım ve o en güzel yıllarım harab oldu..
evlenme hayalleri kurardım şimdi diyorum ki rabbim e çok şükür olmamış..herşeyde bi hayır vardır ayrılsanız bile söyledklerimi untma canm

Kendimi affedemiyorum cunku o mukemmel bi insandi onun gibi bi insani kaybettim vicdanim sızlıyo cok acı cekiyorum :( Beni sevdigini biliyorum geri donucek diye teselli ediyorum kendimi. ama kendimi affedemiyorum. yaptigi canimi acitsa da sadece bi sakaydi. o kadar yalvarislarina karsi onu affedebilmeliydim cunku o beni affetmisti :(

cok canım acıyo onu geri istiyorum ben :( ama kaybettim o kadar mukemmel bi insanı kaybettim kimbilir belki de coktan unutmustur beni. o sozlerden sonra silmistir artık :( ona yoruldum artık dedim. peki o zaman simdi bol bol dinlen derslerine calıs bende yokum artik rahat ol dedi. ben ondan degil hayattan yorulmustum simdi o da gitti iyice dibe battım :(

Karsilikli hata yaptik demissiniz.. Ben sizin yaptiginiz bir hata goremedim? Ayrilmak istedigini soylemis, bunu soyleyen birine illa ki yalvarmak sart mi? Boyle sacma sapan bir sakayi iliskisine sokan kisiye adam denir mi? Bence o saka falan yapmamis. Direk sizden sogumus. Ama siz hemen ayrilmayi kabul edince egosuna yedirememis.
Telefon numarasi yok mu? Daha once hic yuzyuze gorustunuz mu?

Karsilikli hata yaptik demissiniz.. Ben sizin yaptiginiz bir hata goremedim? Ayrilmak istedigini soylemis, bunu soyleyen birine illa ki yalvarmak sart mi? Boyle sacma sapan bir sakayi iliskisine sokan kisiye adam denir mi? Bence o saka falan yapmamis. Direk sizden sogumus. Ama siz hemen ayrilmayi kabul edince egosuna yedirememis.
Telefon numarasi yok mu? Daha once hic yuzyuze gorustunuz mu?

Evet aslinda onun hatasi daha fazla ama oyle seyler soylediki kendimi cok suclu hissettirdi bana. Kac gundur vicdan azabi cekiyorum. O an cok yalvardi ama affedemedim cunku bende sizin dusundugunuzu dusundum. Beni artik sevmiyo benden sogudu umursamadigimi gorunce de pisman oldu diye dusundum. Bu yuzden verdigin kararin arkadasinda dur artik olmaz dedim. Affedemedim korktum yine aci cekmekten. Sonra konusmalarimizi tekrar okudum ve kendime kizdim sadece bi sakaydi sende ona yaptin gururu incindi ayni seyleri hissetmeni istedi, sevmese bu kadar yalvarirmiydi diye. Ustelik hani daha 1 gun once cok iyiydik sogusa mutlaka anlardim hissederdim. Telefonunu kapatmıs. Hic yuz yuze gorusemedik. Genelde faceden gorusurduk hergun ama o gunden beri girmiyo ben onu cok merak ediyorum o nasil dayanıyo aklım almıyo :(

Kendimi affedemiyorum cunku o mukemmel bi insandi onun gibi bi insani kaybettim vicdanim sızlıyo cok acı cekiyorum :( Beni sevdigini biliyorum geri donucek diye teselli ediyorum kendimi. ama kendimi affedemiyorum. yaptigi canimi acitsa da sadece bi sakaydi. o kadar yalvarislarina karsi onu affedebilmeliydim cunku o beni affetmisti :(

ya kendini hiç suçlama bencee..yaptığı çok çocukça bişey..kızlar gurulu olmalıdır..affetmemekle iyi yapmşssn bence..

Yaşlarınız küçük herhalde

Aranızda geçen muhabbetler çocukça çünkü

Bir de siz sadece internette mi görüşüyorsunuz ? Face açtım bekledim gelmedi filan diyosunuz da telefon yok mu ?

Ayrıca merak etme hiç birşey yapamaz , ne intiharı ya inanman için 3 gün internete girmemiş o kadar

Sebebi de tam da şu durumdaki gibi sana vicdan, korku, pişmanlık yaşatmak

Ama mesafe büyük sorun , tek bu konuda hemfikiriz diyebilirim

bir gün bu yaptıklarınıza gülüp geçeceksiniz. üzülme hiç bişe yapamaz :P biraz sabret

Yaşlarınız küçük herhalde

Aranızda geçen muhabbetler çocukça çünkü

Bir de siz sadece internette mi görüşüyorsunuz ? Face açtım bekledim gelmedi filan diyosunuz da telefon yok mu ?

Ayrıca merak etme hiç birşey yapamaz , ne intiharı ya inanman için 3 gün internete girmemiş o kadar

Sebebi de tam da şu durumdaki gibi sana vicdan, korku, pişmanlık yaşatmak

Ama mesafe büyük sorun , tek bu konuda hemfikiriz diyebilirim

Evet ikimizinde yasi kucuk. Genellikle internetten gorusuyoruz. Telefonunu ariyorum ulasilamiyo dedigim gibi. Hicbi sekilde ulasamiyorum ne yapicagimi sasirdim. Bence de mesafe buyuk sorun bunu asabilmek icin birbirimize guvenmemiz gerekiyo ama daha simdiden guven falan kalmadi :(

Evet ikimizinde yasi kucuk. Genellikle internetten gorusuyoruz. Telefonunu ariyorum ulasilamiyo dedigim gibi. Hicbi sekilde ulasamiyorum ne yapicagimi sasirdim. Bence de mesafe buyuk sorun bunu asabilmek icin birbirimize guvenmemiz gerekiyo ama daha simdiden guven falan kalmadi :(

Biz sizin yaşınızdayken seksek oynuyorduk :8:

Büyümek için acele etme ablacım

Önce bi doya doya çocukluğunu, genç kızlığını yaşa.. Sonracıma okuluna, arkadaşlarına, gezmeye vakit ayır.. Sonra bi meslek sahibi ol..

En son bu işlere bakarsın..

Mesafe değil ki tek sorun, öncelikle yaşın sonra güven vs. müsait değil

Vakti geldiğinde birini çoook seversin umarım :16: sevgi değil sizinkisi trip atmak.. İntihar filan hikaye, boşver sen o çocuğu..

Canim inan bana seven erkek kaybetmekten korkar ve boyle sakalar yapamaz. internetten yuruttugunuz bir iliskiymis, belli ki pek ciddiye almiyormus sizi. bir suru ihtimal olabilir. belki normal hayatta biri karsisina cikti ve o yuzden sizden sogudu ve su son 3 gununu onun pesinde geciriyor? boyle kopuk "iliskiler" saglikli degildir. ki anlattigini kadariyla sizinki de hic degil. Cok cocuksu. Bosver dusunmene degmez. yuzunu gormedigin bi adami hemencik unutursun gider ama boyle kafana cok takma. o seni onemsemiyorsa sende onu onemseme..

Back