kızlar benım problemım kuruluk esımı ck sevıom ıstıom gel gelelım o ana baslayalım duvar ar sankı esımde zorluyojel kullanmadan olmuyor artık sgdum herseyden arkadaslarıma soruorum mıllet ne guzel anlatyo 1seneyı gectım evlılıkte kurtulamadım bebeısımı dusunuom ılıskı adam gıbı olmuokı doktora gıtttım doktor ılgılenmedı bıle doguda olmnın zorlugu olsa gerek dedım kuruluk var kadınlar guldu bana arık psıkolojım bozulduben napıcm tayınmız 3ay snra cıkıcak ıns ben hep bu jelemı mahkum kalıcam:.8
Geçmiş olsun canm Allah yardimcin olsun neden jeli bu kada kafana taktinki burada hic ilişkiye giremeyen kocasıyla evleneli 3 yıl olmuş ama ilişki yaşamamış bayanlar var lütfen haline sukret en azından JEL ile girebiliyorsunuz iliskiye
geçmiş olsun şifalı bitkileri dene bide
kızlar benım problemım kuruluk esımı ck sevıom ıstıom gel gelelım o ana baslayalım duvar ar sankı esımde zorluyojel kullanmadan olmuyor artık sgdum herseyden arkadaslarıma soruorum mıllet ne guzel anlatyo 1seneyı gectım evlılıkte kurtulamadım bebeısımı dusunuom ılıskı adam gıbı olmuokı doktora gıtttım doktor ılgılenmedı bıle doguda olmnın zorlugu olsa gerek dedım kuruluk var kadınlar guldu bana arık psıkolojım bozulduben napıcm tayınmız 3ay snra cıkıcak ıns ben hep bu jelemı mahkum kalıcam:.8
off bu sıkıntı bendede var ve esim jel kullanmak istemiyo ve ben resmen ağlıyorum hiç bişeyden zevk almıyorum biran once bitsin diye düşünüyorum hep
on sevisme olmuyormu kizlar yada istek falan yokmu esinize karsi biraz anin tadini cikarsanizz belkide bu yuzden kuruluk oluyo ha birde bu mantar akinti veya idrar yollarindaki enfeksiyondan da kuruluk oluyo ben iliskiye girmek istemedigim zaman veya herhangi bi rahatsizligim varsa yukarida saydigim gibi o zaman bendede oluyo ama jel den rahatsiz oluyorsaniz bebek yagida kullanabilirsiniz insallah asarsiniz bu durumu da saglikli bebisleriniz olurr
endemı benım gıbısın esımı cok sevıyorum ama nedense kotu oluorum erkeklerede koyuyo bellı etmeselerde jelle olması bzen tartısıoz bıle bu yuzden kendımden sogudum
endemı benım gıbısın esımı cok sevıyorum ama nedense kotu oluorum erkeklerede koyuyo bellı etmeselerde jelle olması bzen tartısıoz bıle bu yuzden kendımden sogudum
Oncelikle geçmiş olsun canm. Sorununa gelince bencede psikolojik olabilir isteksizlik olabilir.. Öncelikle bunları asmaya çalış 2. Olarak ta çoğu grip ilaçları vajinada kuruluk yaratır içeriğindeki bir maddeden dolayı sana kullandığın ilaçları bırakmanın öneririm..kızlar benım problemım kuruluk esımı ck sevıom ıstıom gel gelelım o ana baslayalım duvar ar sankı esımde zorluyojel kullanmadan olmuyor artık sgdum herseyden arkadaslarıma soruorum mıllet ne guzel anlatyo 1seneyı gectım evlılıkte kurtulamadım bebeısımı dusunuom ılıskı adam gıbı olmuokı doktora gıtttım doktor ılgılenmedı bıle doguda olmnın zorlugu olsa gerek dedım kuruluk var kadınlar guldu bana arık psıkolojım bozulduben napıcm tayınmız 3ay snra cıkıcak ıns ben hep bu jelemı mahkum kalıcam:.8
Merhaba,
Arkadaşlar vajinismus'un bir başka boyutu olabilir bu bahsettikleriniz ve eşinizi sevmekle ilgisi yok.. Genelde kapalı tarz genç kız yetiştirme veya küçüklüğünde bu tarz yani cinsellikle ilgili psikolojik travma yaşayanlarda ve cinselliğe biraz mesafeli, ayıp, günah tarzı bakış açılarıyla yetiştirilenlerde oluyor... Hani bu genelde sizden kaynaklı değil ve % 80 psikolojik bir durum...eşinizi sevseniz de içgüdülerinize yerleşmiş olan ama sizin bile kendinize itiraf edemediğiniz cinsel korkulardan oluyor bu kasmalar, sıvı gelmemeleri.
Bir de arkadaşın dediği gibi bazı enfeksiyonlar ki ben de yaşadım kurutuyor .. Onun çaresi var da psikolojik telkinlerle aşılıyor sizin probleminiz. Psikolojik yardım da düşünebilirsiniz bir diğer yol olarak.. Haydar Dümen boşuna demiyordu Türkiye'de böyle olaylar çok yaygın diye... Bunblar hep klasik Türk tipi yetiştirme ve baskılama tarzından. Hani bir yere kadar doğru ama bir yerden sonrası işte insanlarda böyle iz olarak kalıyor...
Yaa ne demek doktor güldü çok tuhaf bazı insanlar....çok sorumsuz... Hasta hakları bölümü varsa şikayet edeceksiniz muhakkak... En azından ihtimalleri sıralamalıydı. Belki şeker hastalığı bile olabilir, şeker hastalığı olanlar bilir bütün vücut sıvıları çekilir gibi olur dili damağı kurur .. Benim aklıma bunlar geldi...Umarım derdinize çözüm bulursunuz...Geçmiş olsuun...
Oncelikle geçmiş olsun canm. Sorununa gelince bencede psikolojik olabilir isteksizlik olabilir.. Öncelikle bunları asmaya çalış 2. Olarak ta çoğu grip ilaçları vajinada kuruluk yaratır içeriğindeki bir maddeden dolayı sana kullandığın ilaçları bırakmanın öneririm..
Geçmiş olsun canm Allah yardimcin olsun neden jeli bu kada kafana taktinki burada hic ilişkiye giremeyen kocasıyla evleneli 3 yıl olmuş ama ilişki yaşamamış bayanlar var lütfen haline sukret en azından JEL ile girebiliyorsunuz iliskiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?