Nöroşirürji Yorgunlukta Boyun ars(Sanc boyutunda)

ezzoo

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
475
2
36
mrb,
2-3 saat yürüdüğümde 3. ve 4. omur arasında sancı oluyordu.yorgunluktan dierek dikkate almamıştım.ama 2 gün önce bu ağrı dayanılmaz oldu.sokağın ortasında ağlıcaktım nerdeyse:gitme: bu ay gidemem ama kesin doktora gidicem artık,çünkü beni çok korkuttu bu sefer.gitmeden buraya bi yazmak istedim..bu durumda olan warmı die..boyun düzleşmesinin sonuçları bende war.halsizlik baş dönmesi we unutkanlık..ama bu sonuçlar çoğu hastalıktan doğabiliyor..cewaplarsanız sewinirm..:a015:

boyun ağrı boyun düzlenmesi çok zor bir rahatsızlık .fizik tedavi biraz rahatlatıyor ama boyunluk iyi geliyor.birde yastığınızı değiştirirseniz.ağrılarınız azala bilir ben böyle yapıyorumŞeniz

teşekkr ederim..bende yarın doktora gidicem inş değildir mafoldumben

geçmiş olsun...boyun düzleşmesinden şüphe ediyorsanız fizik tedavi uzmanına muayene olun....ılaç+fizik tedaviden sonuç alırsınız....

ewt bugün randewu aldım fizik tedaviden..aceba bu boyun düzleşmesinin kulunçla ilgisi war mı??bilio musunuz.

Geçmiş olsun canım,
Omurulik düzleşmesinin kulunçla bir ilgisi yoktur.
Sadece düzensiz hareketler yapıyorsan, veya masa başı işlerinde çalışıyorsan sıklıkla rastlanıyor.
Bende 3 yıldır boyun fıtığı ve omurulik düzleşmesi var. ıki gün önce tekrar emar çektirdim.
6'şar ay olmak üzere iki ayrı çeşit boyunluk kullandım. Ağrılarımı azaltmıştı.
Ama işim gereği tekrar arttı. Bakalım cuma günü bana da fizik tedavi diyeceklermi?
Aslına bakarsan boyunluk kullanmayı tercih ederim.
Doktorun ne söylerse bizimle paylaşırmısın?

sana da çok geçmiş olsun cnm..gittim doktora..eliyle kontrol etti..birde öne doğru eğildim ve omuriliğime baktı boydan..bişey yok dedi..kas gevşetici ve ağrı kesici krem yazdı..senn de dediğin gibi masa başında oturmaktan ve ders çalışmaktan olmuş glb..ama ben yine bi emar çektir demesini isterdim :umursamaz: bilmiyorum artık..sonuç bu yani cnm..senn bu teşhisi koymak için ne yaptılar..ve ne tür bi ağrın wardı..ben hala şüpheliyim yani cnm..

Teşekkürler canım, bugün ki emar sonuçlarıma göre fizik tedavi dedi doktor.
Başlarda dayanılmaz boyun ağrılarım vardı, ve baş ağrısı.
Sonrasında Kollarımda güç kaybı ve ellerimde hissizlik oluştu.
En son kaşığı düşürünce doktora gittim.
Kaslardan kaynaklanabilir diye kan tahlili yaptı,
Boyun fıtığı belirtisi diye de emar istedi 3 yıl önce.
Fıtık çıkıncada hem ağrı için ilaç yazmıştı, hemde boyunluk kullandırtmıştı.
Sende benzer belirtiler varmı?

selam kızlar ..benimde boynumda sağ tarafta ağrı var..omzuma doğru..kolumu oynatınca filan ağrıyo..ne zaman bilg başında biraz fazla kalsam oluo..ama işim bu..yapacak bişey yok..mouse filan sola aldım sağ koolu yormamak için..farketti o bile.. :sinifsinif:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor bir rahatsızlık.
Benimde omurlarım arasında düzleşme var,bende ilk öncelerde çok önemsememiştim fakat ağrılarım şiddetlenince soluğu doktorda aldım.
Emar kesinlikle çektirmelisin.
Benim ilk muayenemde doktor birkaç ilaç vermişti,onlarda geçirmeyince emar istedi.
Kesin teşhisi emarla öğrenebildik anca.
Tedavi süreci biraz uzun,fizik tedavi yanıt vermeyebiliyor.
Mutlaka ilk öncelikle emar çektir ve arkasından ilaçlı fizik tedaviye başla.ıleride boyun fıtığına çevirebilir.

boyundaysa agrı sogulktan da olabılıyor sıcak tutmak bogazlı kazak gıymek gerek dedı doktor

X