yorgunluk la ilgili..

Vücudun enerji ihtiyacını hiçbir vitaminle, takviyeyle kapatamazsın ki
Kapattığını düşünen de elbet bir yerde patlar
Erken uyumaya çalış

ben bır donem cok çökmüştüm,uzun surede halsızdım. hıc bırsey yapamıyordum, bu aralar kendıme cok sasırıyorum , ınanılmaz enerjıgım kabıma sığamıyorum, bana gore ıkı nedenı var takvıye olarak.
1.kayınvalıdem bır bal almış bıze böyle durumlara da ıyı gelıyormus, ısım vermedim belki reklam olur dıye ozel bır bal ama.. sabak aksam bır kasık alıyordum zamanla bı toparladım, bırde bebek ıstıyoruz 3 aydır folık asıt kullanıyorum ınan kendımı tanıyamıyorum, 10 sene oncekı enerjime dondum resmen.
vitamın cok denedım, herseyı denedım hatta cok cıddı enerjı hapları da ınan kendımı hıc böyle ıyı hıssetmedım. böyle doğal seylerı arastırabılırsıniz.

16 saat ayakta kalınca yorgun olmak normal tabiki. Ama sen bir kan tahlili yaptır bence. B12 ve demir düşükse çok yorgunluk yapar. Tedavi olmadan geçmez çoğu zaman. Ben yaşadım. Yerimden kalkmaya halim yoktu. İğne, hap ancak düzeldim. Dahiliyeciye danış mutlaka. Kilo aldırmayan ek vitamin de isteyebilirsin.

bende çok yorgun hissediyorum kendimi.9 saat bilgisayar başında oldugumdan ,haraketsiz yaşamdan ve fazla su içmeyi sevmem bir dönem supradyn all day kullandım ii geldi .sonrasında bıraktım bir vitamine bağımlı olmak istemdim .şimdilerde bol su içiyorum .ama yinede çok yorgunum .herkesin dediği gibi en doğru seçim doktora başvurmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…