yorgunluk la ilgili..

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kızlar o kadar yoğun bi hayatim var ki.. enerjimin bazen bittiğini hissediyorum.. 16 saat ayakta kalıyorum neredeyse.. Bazen çok yorgun hissediyorum enerjim bitmiş ve agresif oluyorum vitamin vs takviye almak istiyorum var mı kullanan .. Demir hapı yorgunluğu alır enerji verir diyorlar.. c vitamini mi alayım yada.

Eger demir eksikliginiz varsa demir habi kullanin zirra fazla demir vitaminide iyi degildir.

Demir eksikliği teşhisi konmadan kafanıza göre kullanmayın.
Bir doktora danışın, uygun vitamini verecektir.
Ya da aile hekiminize de gidebilirsiniz.

C vitamini cok kullandim enerji fln vermiyor demiride doktora sormadan alma yan etkileri cok fazla ve bazilarinin demire alerjisi olabiliyor

Herkesin dedigi gibi doktora danismadan vitamin almayin bence. Belki demiriniz yüksektir?
Doğal yollardan beslenin bence. .

Ezbere ilaç kullanma kanka önce bir doktora git hem de rapor alır kafanı dinlersin biraz

Marketten şeker alır gibi ilaç kullanmayın.
önce hastaneye gidip tahlillerinizi yaptırın.
Belki başka bir rahatsızlığınızdan dolayı yorgunluğunuz oluyor.

Bence de git doktora test yapsinlar. Kanindaki vitamin mineral dengesine baksinlar once. Kafana gore alma.
Bir cok vitaminde ki eksiklik zaten insani bitkin yapar. B vitamini, D vitamini, demir, tiroid hormonlari filan hepsine bakilmasini iste.

Gunde 16 saat özel sektörde mi calisiyorsunuz? Yoksa kendi isiniz mi?
Kendi isiniz olsa tamam derim de eğer degilse nasil 16 saat calisiyorsunuz? Cok ilginc. .

Demir hapı cidden çok iyi geliyor.
Ben ilk işe başladığım dönemlerde çok yorgun oluyordum.
Kafam yerinde olmuyordu resmen.
Kendimden geçer gibiydim.
Ama hapı kullanmaya başlayınca kapı gibi biri olup çıktım.
Çok işe yaramıştı bende.
Önce bir doktora git tabii. Değerlerine baktır istersen.

Kan tahlili yaptırıp B12'nize baktırın.
Kardeşim de sabahları yataktan kalkamazdı,hep bir yorgunluk hep bir uyku.
Çok da yoğun okulu.
B12'si çok düşük çıktı.İğne verdi doktoru.
Şimdi yerinde duramıyor desem yeridir.

Kırmızı et tüketin,sabahları yumurta yiyin.
Geçmiş olsun.

Gunde 16 saat özel sektörde mi calisiyorsunuz? Yoksa kendi isiniz mi?
Kendi isiniz olsa tamam derim de eğer degilse nasil 16 saat calisiyorsunuz? Cok ilginc. .

16 saat çalışıyorum dememiş cancazım,ayakta kalıyorum demiş. :)
9 saat çalışıyor sanırım,devlet memuru çünkü.Eve gelince de 7 saat normal bir zaman.Yemek,temizlik,koca vs. derken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…