Yorgunluk iş yeri doğum günü eksikti

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.339
347
Slm kızlar bu iki haftadır çok yogunum müşavirlik firması olduğu için kargo dosyası çok çıkıyor sabah geldim patron için uçak bileti aldım patronun kızı evleniyor davetiyeleri arayıp kargo adreslerini alıp gönderiyorum dosyalar dışında bir yanda telefon çalıyor.Bir yandan bugün muhasebe deki kadın doğum günü pastası icin içerde çalışan üç tane kızın doğum günü pastası için sipariş ver dedi bugün çok yoğundum görüyor yanima gelip adı Ayşe olsun muhasebede bir kız var ona yardım edersin dedi.Hazir patron gitmiş kenpasta söylediler cuma günü üç kızın doğum günü ama bugünden kutladılar.Bazen gerçekten bikiyorum bu işi seviyorum ama bazen sikiliyorum. Anlatmak istedim kızlar sanırım rahatlamaya ihtiyacım var.Eskiden sekreter ne kolay isinde yapar ki derdim şimdi anlıyorum ki en boş şirketin angaryasi yoğunluğu orda oluyor .

Kolay iş yok ki bütüüün çalışan insanların bu tür sıkıntıları var bu çok normal bi şey geldi bana

Canım geçen haftada patronun kızın düğün organizasyonu konusunda verdiğin destekten dem vuruyordun bas istifayı gitsin hayat kısa sana göre olmayan bir meslekte vakit kaybetme . Seveceğin eğlencegin bir meslek edin derim nacizane fikrimi yanlış anlama lütfen

Bunickcokmuuzunoldune Bunickcokmuuzunoldune hiç bilmiyorum cnm koşturmak Tan yoruldum sanirim
kiminle konussam şuanda işsiz öğretmen arkadaşlarım dahil Sekreterlik için olanlara başvuru yapıyor fakülte bitirip kaç dili olanlarda öyle iyi düşün bu devirde işsiz kalmak an meselesi .zorlu hayat sartlarinda tekrar is arama süreci seni eminim daha çok yorar is yorgunlugundan

X