• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgunluk için tavsiyesi olan?

pirinsis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
54
11
36
Kızlar yorgunluk halsızlık ıcın onerebılıcegınız birsey varmı? 2 aydır gun asırı pharmaton kullanıyorum ama oda carpıntı yapıyor sanırım agır gelıyo Bıtkısel onerebılıcegınız bırsey varmı? GINSENG. UMCA SOLUSYON, GOTU KOLA,PROPOLİS BUNLARI KULLANAN VARMI?

Gotu kolayı sınava çalışırken kullanmıştım.Epey faydasını gördüm ancak kullanmayı bıraktıktan sonra etkisi de kalmadı. Kalıcı bi çözüm değil yani bide en az 3 ay kullanman gerekiyor

Bol su icin, her gun 30 dk acik havada yuruyun, sut/yogurt tuketin. Devam ederse doktora gidin. Demir ya da D vitamini eksikliginden olabilir ve bunlar vucutta biriktigi icin tahlilsiz almak iyi degil. Tedavi edilmesi gereken baska bir seyden de olabilir tabi, aksatmayin (tiroid gibi).

Tam kan testi yaptirin bende Hipotiroidi var hapımi almayinca çok yorgun oluruyorum.
Bide her seferinde d vitaminim düşük çıkıyor.

Düşük tansiyonlu olabilir misin? Bu da halsizlik yapar.Ayran iyi gelebilir belki.

Sekersiz unsuz sağlıkli bedlenirseniz şikayetleriniz ortadan kalkacaktir diye dusunuyorum. Ayrıca kan testi yaptırıp eksik olan vitaminlerinizi kullanabilirsinjz. Hiçbir ilacı vitamini bitkiyi uzun süre kullanmamalisiniz.

tiroitlerine baktir. troit hormonlari bozulunca insanin kolunu kaldirasi gelmiyor haksizlik ve yorgunluk yapiyor. saglik ocaklari bu testi ucretsiz yapiyor.

Kesinlikle ginsengli macunu oneriyorum bnde de ayni sorun vardi cok iyi geldi ama biraz kilo yapiyo :KK64:

Back