• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yorgun cildim için ne önerirsiniz?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

meis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
270
6
116
40
Antalya
Merhaba arkadaşlar, 18 aylık oğlum öyle yoruyor ki çoğu zaman aynaya bakmaya bile fırsatım olmuyor. Kendimi bakımsız hatta çirkin hissetmeye başladım. Gece uykusundan en az 5 kez ağlayarak uyanan oğlumu sakinleştirmek emzirmek geri uyutmaya çalışmak derken daha dinlenmeden sabah oluyor. Saçlarım dökülüyor, tırnaklarım kırılıyo, en kötüsü de sanki yüzüm sararıyo...hafta başında kan testi yaptırdım, tiroit kan demir şeker kolesterol ne varsa normal çıktı ( çok şükür)
Ev koşullarında hazırlayabileceğim kendimi daha iyi hissetmeme neden olacak fikirleriniz varsa minnettar kalırım. yazan herkese şimdiden teşekkürler

gözlerine patates dilimi,salatalık dilimi yada
kullanılmış sallama çay poşetinden koyabilirsin

yüzünede buz kalıplarında dondurduğun rendelenmiş salatalığı
veya maden suyunu sürebilirsin canım.

yada püskürtmeli bir şişeye lavanta yağı ve su karışımı yap
dolaba koy ara sıra soğuk soğuk yüzüne sık,ferahlatır ve canlandırır.

sonrada hafif bir makyajla kendini iyi hissedeceğini düşünüyorum.

gözlerine patates dilimi,salatalık dilimi yada
kullanılmış sallama çay poşetinden koyabilirsin

yüzünede buz kalıplarında dondurduğun rendelenmiş salatalığı
veya maden suyunu sürebilirsin canım.

yada püskürtmeli bir şişeye lavanta yağı ve su karışımı yap
dolaba koy ara sıra soğuk soğuk yüzüne sık,ferahlatır ve canlandırır.

sonrada hafif bir makyajla kendini iyi hissedeceğini düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim canım, lavanta yağı ve su karışımı çok iyi fikir, hiç aklıma gelmemişti deniycem önerilerini, gerçekten çok teşekkür ederim. Bu arada uykusuz anne olur da göz altı sorunu olmaz mı:) ne güzel yazmışsın onu da ben sormadan:)

Back
X