- 30 Aralık 2022
- 46
- 5
- 6
- 31
- Konu Sahibi elvanbuyuksari
-
Zor süreçler ama hepsi geçecek. Benim bebepim pandemi, dçnemindeydi. Eve hapsolmuştuk, evde hasta babam da vardı. Lohusalık depratonu da eklenince çok zor dönemler geçirdim ama geçiyor allahın izniyleMerhaba arkadaşlar benim küçük 8 aylık çok tatlı ama hiç durmayan bir oğlum var. Son zamanlarda kendimi çok yorgun hissediyorum. Acaba biz hiç dinlenmeyecek miyiz. Var mı benim gibi olanHe bir de Konya’da bebeğimle yalnızız çok sıkılıyoruz ikimizde belki onun da etkisi vardır bilmiyorum
Aynen bizde bir ara öyleydik şu andada genelde öyle gündüz uyku yok 1 saat anca gece sürekli uyanır sabah çok erken kalkarızMerhaba arkadaşlar benim küçük 8 aylık çok tatlı ama hiç durmayan bir oğlum var. Son zamanlarda kendimi çok yorgun hissediyorum. Acaba biz hiç dinlenmeyecek miyiz. Var mı benim gibi olanHe bir de Konya’da bebeğimle yalnızız çok sıkılıyoruz ikimizde belki onun da etkisi vardır bilmiyorum
Ben 3 çocukla uğraşıyorum bugün bide misafir vardı koşturmaktan bacaklarımı hissetmiyorumMerhaba arkadaşlar benim küçük 8 aylık çok tatlı ama hiç durmayan bir oğlum var. Son zamanlarda kendimi çok yorgun hissediyorum. Acaba biz hiç dinlenmeyecek miyiz. Var mı benim gibi olanHe bir de Konya’da bebeğimle yalnızız çok sıkılıyoruz ikimizde belki onun da etkisi vardır bilmiyorum
Benimde oğlum yaklaşık 8 aylik bir haftadır 12 1 den aşağı uyumuyor gündüzde doğru dürüst uyumuyor hep ağlamak odadan çıkıyorum ağlamak emekleme ye uğraşıyor yapamıyor diye ağlamak döne döne koltuk altlarına giriyor sıkışıyor yine ağlamak perişan haldeyiz birde kizim var 8 yasinda oda canım sıkılıyor diyor sürekli havalar çok soğuk burada tikildik kaldık esimde bu gece diyor ne oldu çok sinirlisin bende dedim sen bir gün geçir çocuklarla kendi başına bakalım sen nasıl Olcan onada sinir oldumMerhaba arkadaşlar benim küçük 8 aylık çok tatlı ama hiç durmayan bir oğlum var. Son zamanlarda kendimi çok yorgun hissediyorum. Acaba biz hiç dinlenmeyecek miyiz. Var mı benim gibi olanHe bir de Konya’da bebeğimle yalnızız çok sıkılıyoruz ikimizde belki onun da etkisi vardır bilmiyorum
Kimseniz yoksa çok haklısınız bende aynı durumdayım arada sıkılınca alıp biraz parka götürüp oyaliyorum yalnız çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş insan bazen nefes almak istiyor o da olmuyorMerhaba arkadaşlar benim küçük 8 aylık çok tatlı ama hiç durmayan bir oğlum var. Son zamanlarda kendimi çok yorgun hissediyorum. Acaba biz hiç dinlenmeyecek miyiz. Var mı benim gibi olanHe bir de Konya’da bebeğimle yalnızız çok sıkılıyoruz ikimizde belki onun da etkisi vardır bilmiyorum
Uvvv kesinlikle zor.... insan kendi canindan bile bıkıyor bazen ama evlat işte atamazsin satamazsin ne kadar öfkelensende yine annelik duygusu çok ağır basiyor13 aylık kızım var. Cuma günü Allah kısmet ederse 2. Çocuğumu doğuracağım. Kazara oldu. Hem hamilelik hem küçük bebek kafayı sıyırmak üzereydim. Kızımın azı dişleri çıkıyor. Bu hafta sabaha karşı uyudu hep. Çocuk büyütmek dünyanın en zor işi net.
Büyük oğlum 15 aylıkken 2 doğumu yapmıştım ev içinde bi şekilde idare ediyordum ama dışarı çıkınca zor oluyodu ama güzel oluyo birbirine arkadaş oluyorlar kimseye ihtiyaç duymuyorlar doğumun kolay olur inşallah13 aylık kızım var. Cuma günü Allah kısmet ederse 2. Çocuğumu doğuracağım. Kazara oldu. Hem hamilelik hem küçük bebek kafayı sıyırmak üzereydim. Kızımın azı dişleri çıkıyor. Bu hafta sabaha karşı uyudu hep. Çocuk büyütmek dünyanın en zor işi net.
Dün pazar kocam evdeydi iyiki çalışıyorum evde değilim kafayı yerdim diyorBenimde oğlum yaklaşık 8 aylik bir haftadır 12 1 den aşağı uyumuyor gündüzde doğru dürüst uyumuyor hep ağlamak odadan çıkıyorum ağlamak emekleme ye uğraşıyor yapamıyor diye ağlamak döne döne koltuk altlarına giriyor sıkışıyor yine ağlamak perişan haldeyiz birde kizim var 8 yasinda oda canım sıkılıyor diyor sürekli havalar çok soğuk burada tikildik kaldık esimde bu gece diyor ne oldu çok sinirlisin bende dedim sen bir gün geçir çocuklarla kendi başına bakalım sen nasıl Olcan onada sinir oldumçocuk büyütmek çok zor
Ben kızım doğdu doğalı pek bir yere gidemedim. Kendime tek parça kıyafet alamadımBüyük oğlum 15 aylıkken 2 doğumu yapmıştım ev içinde bi şekilde idare ediyordum ama dışarı çıkınca zor oluyodu ama güzel oluyo birbirine arkadaş oluyorlar kimseye ihtiyaç duymuyorlar doğumun kolay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?