- Konu Sahibi EftelyaSanem
kızlar kaz tüyü yorgan aldım bir tane.bunun dısında bana sıcaklık bazında tavsiye edebileceginiz hazır yorgan varmı??:uhm:a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçmi bu konuda fikir verecek olan yok yahu. evlerinde ne kullanıyor bu millet.:1no2:olan banada söylesin hazır alıcam :))
hiçmi bu konuda fikir verecek olan yok yahu. evlerinde ne kullanıyor bu millet.:1no2:
nasıldır bilmiyorum ama ben taçın light yorgan aldım..
canm bize de taçta bir çalışan mikrojel yorganı önermişti. özelliği neymiş desen anlatamam ama bilgin olsun bir bak istersen. Hatta şimdi 150 tlden 119tlye inmiş sitesinde...
Canım ben biraz baktım da mikrojelin özel elyafı kaz tüyüne en yakın sıcaklık ve hafifliği sunuyormuş. Öyle yazıyordu ne kadar güvenilir bilmem. Bugün taça gidicem akşam üzeri tüm özelliklerini sorar akşamda buraya yazarımm yerimseniben
Canım bugün sordumm tekrar taçta bu yorganı! 230 tllilk bi yorgan çıkardılar ince bişe böyle. Okuldan çıkmıştım ve yorgundum bu 119tllikten farkı ne diye sormayı akıl edemedim fisfisfis ama işte anti alerjik, kışın ve yazın kullanabilceğiniz tavsiye ettiğimiz bi yorgan dedi! Sıcaklığın kullanmadan bilemem ama hafiflik konusunda gerçekten başarılıydı :lepi: