• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorgannnnnn!!!!

EftelyaSanem

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
3.566
1
316
Diğer
kızlar kaz tüyü yorgan aldım bir tane.bunun dısında bana sıcaklık bazında tavsiye edebileceginiz hazır yorgan varmı??:uhm:a.s.

Canm bize de taçta bir çalışan mikrojel yorganı önermişti. Özelliği neymiş desen anlatamam ama bilgin olsun bir bak istersen. Hatta şimdi 150 tlden 119tlye inmiş sitesinde...

Canım ben biraz baktım da mikrojelin özel elyafı kaz tüyüne en yakın sıcaklık ve hafifliği sunuyormuş. Öyle yazıyordu ne kadar güvenilir bilmem. Bugün taça gidicem akşam üzeri tüm özelliklerini sorar akşamda buraya yazarımm yerimseniben

Canım ben biraz baktım da mikrojelin özel elyafı kaz tüyüne en yakın sıcaklık ve hafifliği sunuyormuş. Öyle yazıyordu ne kadar güvenilir bilmem. Bugün taça gidicem akşam üzeri tüm özelliklerini sorar akşamda buraya yazarımm yerimseniben

sagol canım ya.eger öyleyse bende ondan alayım.netleştiremediğim en önemli konulardan biride bu.çok makbule gececek vallahi.opuyorumnanaktanvereliniortak

Canım bugün sordumm tekrar taçta bu yorganı! 230 tllilk bi yorgan çıkardılar ince bişe böyle. Okuldan çıkmıştım ve yorgundum bu 119tllikten farkı ne diye sormayı akıl edemedim fisfisfis ama işte anti alerjik, kışın ve yazın kullanabilceğiniz tavsiye ettiğimiz bi yorgan dedi! Sıcaklığın kullanmadan bilemem ama hafiflik konusunda gerçekten başarılıydı :lepi:

Canım bugün sordumm tekrar taçta bu yorganı! 230 tllilk bi yorgan çıkardılar ince bişe böyle. Okuldan çıkmıştım ve yorgundum bu 119tllikten farkı ne diye sormayı akıl edemedim fisfisfis ama işte anti alerjik, kışın ve yazın kullanabilceğiniz tavsiye ettiğimiz bi yorgan dedi! Sıcaklığın kullanmadan bilemem ama hafiflik konusunda gerçekten başarılıydı :lepi:

hım sagol canım.yorgan hala beklemede..bakalım karar vermedim daha.

annem hep yün yorgan yapmış
ağır hantal ama kışın şart bence.çok sıcak tutuyor.bi de annem diyor nolursa olsun ev çok sıcak da olsa kışın yün yorganı eksik etme diyor.
ama bence kaz tüyü de çok iyidir.kullanmadım ama
kaz tüyü montum vardı yakıyodu valla

pamuk yorgan aldım ben çeyizime zaten hep pamık kullandık alışmışım çok rahat gelio bana hem yün gibi ağırda değil.. Birazda alışkanlıkla ilgili

kızlar işbir yorganlrda çok kaliteli çok hoş ama geçen gün sordum.230 dediler..fiyatı ucuk geldi.%50 gıdık tüyünü bile 85 e aldım.acıkcası dha uygun bişe arıyorum.

Uygun fiyatlarda bulabilirseniz, bende hafif ve sıcak tutan yorgan almayı düşünüyorum. Kaz tüyü kullandım ben, çok güzel bence. :)

evimdeki bütün yorganlar taç yada istikbal hepsindende çok memnunum çok güzel ısıtıyor neden o kadar para vereceksiniz ki kaz tüyü falan gerek yok

Back