yorganı,yastığı veya başka eşyası yer kaplayan bayanlara pratik bi önerim var:)

paylaşım için teşekkürler...çok işime yarıyacak:teytey:

ya şekli çok çirkin olmuyomu? sonuçta onları düzgün bi şekilde konulması lazım..

arkadaşlar bu vakumlama şeklini aşağı yukarı iki ay önce acaba olurmu olmazmı diye bende yaptım. bir güzel dolaba yerleştirdim . bir hafta sonra bütün emeklerim boşa gitti. hepsi şiştiler nerdeyse dolabı kıracaklar. siz yinede vakum hurç kullanın derim.allaha emanet olun.....lmaz:

kısa yolculuklar için iyi de evde ne yazık ki bir süre sonra şişiyor.

vakum poşetleirne koyanlar çıkardığında kıyafetlerin yada başka şeylerin havasız kalmasını yada kötü kokmasını engellemek için, naftalin koyun yerleştirince öyle vakumlarım am açıkarınca havalandırın. Ancak vakumlarken tel sorunum buruşması katlayp koyuyorum kıyafetleri ama çıkarınca buruş buruş haftasonu yazlıkları çıkarıcam geçen günde birkaç şey çıkardım havalar ıısnınca hep buruşmuştu onları ütülemek hemde eşiminde var gözümde büyüyor.. Birde ben urçlarıdaki yorganlarımdan kullanmadıklarımı, yatak örtümü felan vakumlamak istiyorum birşey olurmu...

ya kızlar bende kışlık montları kaldırmak için vakumlu hurç alacaktım netten..onu araştırırken bunu buldum çok umutlanmıştım ama bir süre sonra açılıyor diyenlerde var üzüldüm..bu hurçla hem çok pahalı hemde delik yada ağzı kaçırıyorsa kullanmadan ve bir kaç gün geçmeden fark edilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…