evet sikmadanmis utude yasakYorgan da mı hassas yıkanmalıymış da sıkmadan çıkaracak?
dusakabinim kare degil jakuzi ucgenimsi kaymaz miBanyoda duşakabin üzerine serebilirsiniz.
Yok, niye kaysın?dusakabinim kare degil jakuzi ucgenimsi kaymaz mi
cok tesekkur ederim ustunde 30 derecede siktirmasiz yikanir kuru temizlemeye verilmez yazinca su akar parkeye diye korktum ama sizler birsey olmaz diyorsaniz..elyaf toplanmaz dimi.. ilkkez yikiycam daYok, niye kaysın?
Benim de yarım cam şeklinde kabin değil ama üzerine asıyorum, bir şey olmuyor.
Evinizde kullanmadığınız bir odaya sandalyeleri koyup, üzerine de serebilirsiniz.
En düşük 600 devirde çalıştırsanız bile yorgandan öyle vıcık vıcık su çıkmıyor.
Ben 800 de yıkadığımda 2-3 saate kurumuş oluyor.
Elyaf biraz toplanıyor ama kurumasına yakın birkaç sirkeleme ve pondik pondik vurmayla kendine geliyor.cok tesekkur ederim ustunde 30 derecede siktirmasiz yikanir kuru temizlemeye verilmez yazinca su akar parkeye diye korktum ama sizler birsey olmaz diyorsaniz..elyaf toplanmaz dimi.. ilkkez yikiycam da
Valla 9 ayda kaç kere yikadim ben unuttum artık iyice sıktırıyorum hiçte bişey olmuyo hemen kuruyor
Camasirlik varsa ustune ser gunes goren biyerede koyarsan kurur hemen.
hepinize teskkur ederim ilk kez yikayacagim icin bilemedim ustunde siktirmayin yaziyor diye napcam bilemedim..Hepinize cok Teşekkürler kizlarBende 30 dereceye atiyorum 800 devirde siktiriyorum. Camasirligin uzerine seriyorum.evin icinde kuruyo cabucak. Su damlar diye korkuyosaniz. Serdiginiz yerin halisini kaldirin bi gunlugune. Sonra yeri silersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?