merak ettiğim bu microfiber yorgana kılıf geçirecekmiyiz... çünkü hava alan bir yorgan ve kendi kumaşı öyle yumuşakki insan kılıflamaya kıyamıyo.... ama rengide bembeyaz yahu
bence microsoft yorganlar çok güzel onları tercih edebilirsin ben aldım gecen gün çok memnunum
Eki Görüntüle 894384
microsoft ofice gibibian hoşlaştım bu laftan bende bişey sormak istiyorum ben örtü istiyorum pikemi olur artık nasıl olur bilmiyorum ama yaz kış kullanacağım şık bişey istiyorum nasıl olabilir:26:
Kaz tüyleri nasıl elde ediliyor; acaba bu konuda bilginiz var mı? Geçtiğimiz kış kaz tüyü mont aldım, ama şimdi çok pişmanım. Kazları canlı canlı yoluyorlar, hayvanlar kan revan içinde kalıyor. ve sonra tekrar tüylenmeye bırakılıyorlar. Aynı şeyi kaç defa yaşadıklarını Allah bilir. Google arama motoruna görsellerden kaz tüyü yazıp arattırın ve görün. Lütfen kaz tüyü ürünler kullanmayalım.ben elyaf yorgan kullanıyorum benim bir sorunum yok ama bu yorgan eşimi terletiyor .Kaz tüyünden yapılan yorganlar varmış bir araştır istersen onlar hem sağlıklı diyorlar hem de terletmiyormuş ama eğer düşünürsen onların gıdık tüylerinden ve sırt tüylerinden yapılanları var onlara dikkat et çünkü gıdık tüyünden yapılan yumuşak ,sırt tüyünden yapılan sert oluyormuş belki yorganda farketmez ama yastıkta kesinlikle farkediyordur canım ayrıca % 100 pamuktan yorganlar satılıyor 90 gibi çok uygun fiyatlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?