Yorgan almak istiyorum fikir?

mangocu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
47
1
86
43
İstanbul
arkadaşlar mağaza işi hazır yorgan almış kullanıyor olanlar varmı fikir verirlerse sevinicem..

microfiber yorganlar
elyaf yorganlar
silikonize yorganlar

bunların hangisi ideal olur..kışlık gibi düşünüyorum..

ben elyaf yorgan kullanıyorum benim bir sorunum yok ama bu yorgan eşimi terletiyor .Kaz tüyünden yapılan yorganlar varmış bir araştır istersen onlar hem sağlıklı diyorlar hem de terletmiyormuş ama eğer düşünürsen onların gıdık tüylerinden ve sırt tüylerinden yapılanları var onlara dikkat et çünkü gıdık tüyünden yapılan yumuşak ,sırt tüyünden yapılan sert oluyormuş belki yorganda farketmez ama yastıkta kesinlikle farkediyordur canım ayrıca % 100 pamuktan yorganlar satılıyor 90 gibi çok uygun fiyatlara.

160b.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bilirsin yinsan bazen ister istemez terliyor bide eşin sigar içiyorsa gece yattıgın da bütün kokular yorgana yastıga gecer ben hiç memnun degılımdım yorganmdan (elyafdı) bende idaşın mikrofiber yprganını ve yastıgını aldım ve okadar memnunumkı anlatama ne koku ne baska bişey süperr hele yüzeyi pamukdan daha yumucal ama biraz pahalı ben ıkı yastık bı yorganı 210tl almıstım yaz kıs kullandım cokda memnun kaldım a.s. bu arada gecen sene yaz basında aldım a.s.
Sevgilerle..

200 grlık hem yazlık hem kışlık tarafı olan istediğinde makinada yıkayabildiğim bir yorgan.Yataştan aldım ve çook memunum.Tavsiye ediyorum...

merak ettiğim bu microfiber yorgana kılıf geçirecekmiyiz... çünkü hava alan bir yorgan ve kendi kumaşı öyle yumuşakki insan kılıflamaya kıyamıyo.... ama rengide bembeyaz yahu

merak ettiğim bu microfiber yorgana kılıf geçirecekmiyiz... çünkü hava alan bir yorgan ve kendi kumaşı öyle yumuşakki insan kılıflamaya kıyamıyo.... ama rengide bembeyaz yahu

Ben mecburen geçiriyorum canım,baş edemem yoksa onunla:1no2:

bende geçen sene kışın Yataş Climarelle yorgan aldımıştım
çokta memnun kaldım.çok hafif yorgan. insanı boğmuyo diğer yorganlar gibi ,ağır değil
eşin sıcaklıyo sen üşüyosan ;
mikro-kapsülleri sayesinde; soğuk ortamlarda vücut sıcaklığını korurken, terleme durumunda ise vücudunuzu serin tutarak kişiye özel ideal uyku ortamı sağlıyomuş

en iyi yorgan yün yorgan bence
hazır yorganları hiç sevmiyorum bence sağlıklı değiller.
bazı kişilerdede yün alarji yapabiliyomuş diye duymuştum.

Ben evlendiğim günden itibaren silikon yorgan ve yastık kullanıyorum çokta memnunum, kışında gayet sıcak tutuyor, tavsiye ederim.

Tacın yorganlarını kullan canım bir arkadaşın dediği gibi yün yorgandan başkasıda sıcak tutmaz

microsoft ofice gibi:1::1::1: bian hoşlaştım bu laftan :52: bende bişey sormak istiyorum ben örtü istiyorum pikemi olur artık nasıl olur bilmiyorum ama yaz kış kullanacağım şık bişey istiyorum nasıl olabilir:26:

Bak böyle bir şey buldum istersen yazın pike takımı olarak istersen kışında içine yorgan koyarak kışlık kullanabiliyorsunuz bu dört mevsim setleri bende alıcam güzel modeller var.
Dört Mevsim Nevresim Setleri | Taç Dört mevsim | Tek kişilik Dört mevsim seti | Çift kişilik Dört Mevsim Seti

ben elyaf yorgan kullanıyorum benim bir sorunum yok ama bu yorgan eşimi terletiyor .Kaz tüyünden yapılan yorganlar varmış bir araştır istersen onlar hem sağlıklı diyorlar hem de terletmiyormuş ama eğer düşünürsen onların gıdık tüylerinden ve sırt tüylerinden yapılanları var onlara dikkat et çünkü gıdık tüyünden yapılan yumuşak ,sırt tüyünden yapılan sert oluyormuş belki yorganda farketmez ama yastıkta kesinlikle farkediyordur canım ayrıca % 100 pamuktan yorganlar satılıyor 90 gibi çok uygun fiyatlara.

160b.jpg
Kaz tüyleri nasıl elde ediliyor; acaba bu konuda bilginiz var mı? Geçtiğimiz kış kaz tüyü mont aldım, ama şimdi çok pişmanım. Kazları canlı canlı yoluyorlar, hayvanlar kan revan içinde kalıyor. ve sonra tekrar tüylenmeye bırakılıyorlar. Aynı şeyi kaç defa yaşadıklarını Allah bilir. Google arama motoruna görsellerden kaz tüyü yazıp arattırın ve görün. Lütfen kaz tüyü ürünler kullanmayalım.

Back