Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
manolya1458 canim yurekten tebrik ederimmsonuna kadar hak ettin ve kazandinpespese geldi madalyalarimiz kismete bakboyle bagirip demek istiyorum ablam Şampiyon diyecanim benim nice 1.liklere
Çok teşekkür ederim güzelim. Beni hep desteklediğin için çok sağol. Kısmetse başka kategoride de yarışırız

Hakikaten ha isabel bilmeyecekte kim bilecek O bizimle ilgilenmiyor hiç

Konunun ne olduğunu anlayabilmek için 3-5 sayfa karıştırmam gerekti.Yok yok bilmiyor(d)um ...Patron beyim iş konularını pek paylaşmaz benimle.Benim bölümle ilgili sorularımı sizlerden farklı olarak mesajla değilde yüz yüze sorarım.Onun dışındakileri siz ne zaman öğrenirseniz bende o zaman öğreniyorum

Ya pink inan sizlerle vakit geçirmeyi,sohbetler etmeyi bende çok istiyorum ama yetişemiyorum yaaaaa...Bitmeyen işlerim var.Buraya bile girip bildirimlere bakıp çıkıyorum.Yoksa hiç ilgilenmez olurmuyum canım benim..

Bu arada kaç zamandır görüyorum ama yazamadım tebrik ediyorum hamileliğini.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallALLAH

Nevoş o da bilmez dedi ama şansımızı deneyelim dedik Gerçi Beyin sağolsun hemen ertesi gün açmış konuyu :)
Daha önce de söylemiştin yoğunum takılamıyorum diye, gerçekten bitmeyen işlermiş onun üzerinden 2 seneye yakın zaman geçti
Teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sonuna kadar haketmistin canım tebrikler:)♡♡

Sadece Kazen ile Kiyoheyi doğru etiketlemişsin ,diğerlerini etiketleyememişsin Göremezler teşekkür yazısını

Çok teşekkür ederim canlarım benim. Sayenizde birinci oldum. Beğenen ellerinize sağlık. Beni çok mutlu ettiniz

Tebrikler canım :)

Tebrikler canm

Tebrikler canım rica ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…