Nevroş biliyor da söylemiyorsan bak KiB lerim seniSürprizzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ben bilmeyeceğimde kim bilecekNevroş biliyor da söylemiyorsan bak KiB lerim seni
Guzel oldu boyleSürprizzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hem de çok güzel olacakGuzel oldu boyle
O heyecan niye sadece bizeHeyecanlanın biraz
Başka kime olsunO heyecan niye sadece bize
Nevroş senin bize destek olman gerekiyorBaşka kime olsun
Ben bu kararı çok uygun buldumNevroş senin bize destek olman gerekiyor
Oy veren herkese cok tesekkur ederim
Elleriniz dert gormesin
Tarifimi begendiyseniz ne mutlu bana cok teşekkürler
Hepinizle birlikte yiyebilmeyi cok isterdim
kurbet Eliffezgi m.beauty @Tatlicadi Meg Alsef ameliee @Barbekusoslumars bir garip oblomov Kozlenmis patates S svc splendor_bg K kergul Kanatsizkus cice_k N nicksizbirisi phosphorus vefa84 FallenAngel ukyo R RyhnMlk O ozgemrah2310 @slnchn maize rudecute aloretha basbelasiyim Eses07 pinkstrap @Ugur_bocegim nice1985 Sevketi_Bostan Kakao ve Ben R resimile ordanburdanbirisi @alaviten -Sabrinaa- @Margaringo mavimli @Papatya gelini @Enyalios @s u @Elifff82 vaveyla__ chocolate19 Karakedck Kitap kokusu nese-li_hilos @Birfidandik N Nana replarse @ozlemm1990 @Amazing_GNC Nalet Kaynana sifam20 E ecrinny @Leman Aksin15 hayalili @buneyahuuu TamBirAzize Karbeyaz06 la rosa @Asminimdelilim @Gul-berg L Larendee Makyajkolik13 Eunike -uMutsuz- lylavra Astoria Akaba @severusandlily B bergen26 Rabisscyln sibel_ahmet Pembe_dusler @JustPeace @Fzehra26 N Nisanurun annesi @Payzin N Nesaybu C cristin1 B bshk1993 minikBirHayat majeste66 cinko Sarah00 @aycnsergn P Pembe42 F Fatmanurdan @Cansekeri A Ananke 77hatice77
Bende uygun buldum, ama merakım aynı fikirde değilBen bu kararı çok uygun buldumHerşey sizin için
Fazla merak iyi değildirBende uygun buldum, ama merakım aynı fikirde değil
Dedi kendisi bildiği içinFazla merak iyi değildir
Benim bilmem normal değil miDedi kendisi bildiği için
Bilmiyorum ki, sırmışAaa anket kapanmis bile simdi gordum abla
Katilmicam demistim taa gecen ay ama neymis ki yeni kategori
Sıradan üye yanım bunu hiç kabul etmeyecekBenim bilmem normal değil mi