En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Benimde öğlen pizza ve mercimekli köfte vardı.Genelde öğlen gelince kahvaltı yapıyorlardı.Bugün ben öğlen toplantıya gitmiştim:)Geldim ikiside bitmiş:skandal:
Ben olsam sizinkileri yerinde ben de pizzayı yerdim kahvaltı yerine:KK45:

Ben olsam sizinkileri yerinde ben de pizzayı yerdim kahvaltı yerine:KK45:
Bir şey demedim zaten afiyet olsun:)Ama ben akşama yanına bir çorba eklerim diyordum:70:
Neyse kalkıp yapayım yeni çorbada geldi:)

Bir şey demedim zaten afiyet olsun:)Ama ben akşama yanına bir çorba eklerim diyordum:KK70:
Neyse kalkıp yapayım yeni çorbada geldi:)
Pizzamııı çok severimki :6:
Heriften bir isteyim belki insafı tutar :D

:KK200:
:KK200::KK60:

Başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin ve de kolay gelsin .

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Yok ben gelmeyeyim bende 3 torun var geldiklerinde benim evde öyle oluyor ben böyle iyiyim:KK49:

hepiniz sağolun :KK200:

Başınız sağolsun canım:KK19:
3 çocuk mu senin 3 tane mi var:skandal:

sağol nevroş :KK200:

3.5 ve 1.5 yaş oğlanlar
2 aylık olacak kız :)

Kara lahana diyorum da kırmızı da denir aslında kara lahana bu Karadeniz'in yediği değil ben yanlış söyledim

Kırmızı lahanayı ince ince dograyacaksin tuzla ovala içine soğan doğranır ince ince biraz sirke zeytinyağı biraz limon harika oluyor sadece kırmızı lahana var yani :))
Onu biliyorum canim, mor lahana deriz biz ona.
Kara lahana deyince anlamadim:halay:

Buğday çorbası mı
Ben de kolayca şehriye yapacağım akşama, yanına da ya havuç tarator ya brokoli, güve diğim dağlara kar yağdı, oğlan erken geldi okuldan, sarma var diye az yedim dışarda dedi sarmaya girişti, az kuru biber kaldı
Gittiiii gitttiii gitti sarmalarım:skandal:
Benim menumu çalmış :eek:

:KK200:

hepiniz sağolun :KK200:

sağol nevroş :KK200:

3.5 ve 1.5 yaş oğlanlar
2 aylık olacak kız :)
Maşallah bana sık sık yapmışsın diyorlar ama sizin yaş farkı daha az Allah kolaylık versin :))

Back