Ellerine kollarına sağlık canımNevrestecim kuzum
Herkes ekmek yapıyor ben ne yapsam diye düşündüm karıştırdım buzlugu , çıkardım kıymayı veeeee bak ne yaptım.
Eki Görüntüle 2615079
Nevrestecim bazen ben ben olmuyorum ama o da beleş mezar olsa atlayacak gibi davranmasin kuzum ya
abla sıkıldığında hemen beni etiketle.. gelirim gol atarsın keyfin yerine gelirSıkıldım galiba biraz
Havalar da soğuk, yağışlı.
Biraz güneş olsa yine temizlik vs yapacak işlerim var da,böyle olunca içim daralmaya başladı benim
Allah hayırlara çıkarsın ama çok sıkıldım.
ımmmmmmmmmmm enfes görünüyor enfes... eline sağlık güzeller güzeli canım ablamNevrestecim kuzum
Herkes ekmek yapıyor ben ne yapsam diye düşündüm karıştırdım buzlugu , çıkardım kıymayı veeeee bak ne yaptım.
Eki Görüntüle 2615079
Nevrestecim bazen ben ben olmuyorum ama o da beleş mezar olsa atlayacak gibi davranmasin kuzum ya
Aahahahahha tamamabla sıkıldığında hemen beni etiketle.. gelirim gol atarsın keyfin yerine gelir
Günaydın baloncukumGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Güldürdün beni yaaabla sıkıldığında hemen beni etiketle.. gelirim gol atarsın keyfin yerine gelir
Günaydın turuncu kafasını sevdiğimGünaydınlar herkese
Geldin miGünaydın turuncu kafasını sevdiğim
Sersem gibiyimGeldim
Nasıl oldun cıbıl bacağını sevdiğim
Ben iyiyim galiba .Ben de gece uyuyamadım.Birkaç gündür eşimin vücudunda kaşıntı var.Geçen gün sağlık ocağına gitti alerji denmiş ilaç verilmiş.Gece gitti acile.Yine alerji denmiş,iğne yapılmış.Sabaha yakın tutturdu tahlil isteyeceğim diye yine gitti.Sersem gibiyim
Bacağımı karıştırmaaaaa
Sen nasılsın canımcım
ooo süper bir uğraş işteAahahahahha tamam
Duşakabini söktüm onu temizliyorum.bugün yeter bana o
O zaman kesin alerji :)Ben iyiyim galiba .Ben de gece uyuyamadım.Birkaç gündür eşimin vücudunda kaşıntı var.Geçen gün sağlık ocağına gitti alerji denmiş ilaç verilmiş.Gece gitti acile.Yine alerji denmiş,iğne yapılmış.Sabaha yakın tutturdu tahlil isteyeceğim diye yine gitti.Yine alerji denmiş.Ben uzak kalmak istedikçe sağlık kuruluşlarından Bence kaç gündür evdeydi,çok sıkıldı,Onun bünyesi alışkın değil evde durmaya,sıkıntıdan stresten oldu bence.Gece uyumadım bu yüzden.
Offf offffNevrestecim kuzum
Eki Görüntüle 2615079