BeenProfiterol yapıcam,isteyen var mı
Yemişim diyetini
Ben koyuncada kokuyu alamıyorum:)Yani belki orjinal vanilya alsak bir nevi:)Kimi yumurta kokusunu alıyor kekte,aroma vermek için galiba,ben de pek anlayamadım.Vanilya koyunca diğer tatları bastırıyor bence,gereksiz.
Pizza ha,bak sen becerim yok diyene
Bu saatteBeen
Çekimde isterim ,yanına da çay koy
Bak sana da istemiş :)Sen birde arsenik arıyorsunHiç sorma deynebim imdadimiza yine devlet yetişti.
Hemen başvurmuş ...baktım TC mi tekrarlıyor kendi kendine noluyor hayırdır dedim öleceğini hissetti dilekçe mi yazıyor acaba dedimmeger maske istiyormuş
Benim çocuklar da istiyor da ayrı ayrı haşlamak zor geliyorBen de istiyorum:)
Ama ramazanda yapsam 2-3 gün yeriz dedim:)
Evdesin araya sıkıştır:)Benim çocuklar da istiyor da ayrı ayrı haşlamak zor geliyor
Ben doldurdum ama tamam vereceğiz yazmadıHiç sorma deynebim imdadimiza yine devlet yetişti.
Hemen başvurmuş ...baktım TC mi tekrarlıyor kendi kendine noluyor hayırdır dedim öleceğini hissetti dilekçe mi yazıyor acaba dedimmeger maske istiyormuş
Bana yazdı:)Tekrar dene:)Ben doldurdum ama tamam vereceğiz yazmadı
Sanki 20 gün sonra gece yarısı kalkıp yemek yenmeyecekmiş gibi konuşuyorsun NevoşBu saatte
O zaman oruç tutacağız aynı şey miSanki 20 gün sonra gece yarısı kalkıp yemek yenmeyecekmiş gibi konuşuyorsun Nevoş
Gurur yaptım ,bir daha isteyememBana yazdı:)Tekrar dene:)
Ya bir zaman sonra maskeye çok ihtiyacımız olursaGurur yaptım ,bir daha isteyemem
Nevrestecim kuzumBugün biraz takıldım:)
Bezdum :)
Nevrestecim bazen ben ben olmuyorum ama o da beleş mezar olsa atlayacak gibi davranmasin kuzum yaBak sana da istemiş :)Sen birde arsenik arıyorsun
Ablam ellerine sağlık şahane görünüyorNevrestecim kuzum
Herkes ekmek yapıyor ben ne yapsam diye düşündüm karıştırdım buzlugu , çıkardım kıymayı veeeee bak ne yaptım.
Eki Görüntüle 2615079
Nevrestecim bazen ben ben olmuyorum ama o da beleş mezar olsa atlayacak gibi davranmasin kuzum ya
OffffffNevrestecim kuzum
Herkes ekmek yapıyor ben ne yapsam diye düşündüm karıştırdım buzlugu , çıkardım kıymayı veeeee bak ne yaptım.
Eki Görüntüle 2615079
Nevrestecim bazen ben ben olmuyorum ama o da beleş mezar olsa atlayacak gibi davranmasin kuzum ya
Teşekkür ederim canım.Ablam ellerine sağlık şahane görünüyorMaşaallah sana
Erkekler öyle ablam bazen tanıyamıyoruz
KKda hiç görmedim ablacım:)Teşekkür ederim canım.
Bugün Jennami hiç göremedim bir bilgin var mı Nevrestecim
İyi sevindim.KKda hiç görmedim ablacım:)
Ama whatsaaptan ufakta olsa bir muhabbetimiz oldu.
Akşam erken yattım canım.pek iyi hissetmiyorum malesef.sabah kalktım yine kafam bidon