Adliyenin önünde oluşabilecek kuyrukları hayal etmek istemiyorum tatlım...Allah kolaylıklar versin, malum herkes huy değiştirdi bu dönemde. İdare edeceğiz
Allah muhafaza :/Adliyenin önünde oluşabilecek kuyrukları hayal etmek istemiyorum tatlım...
Dediğin gibi idare etmekten başka çare yok.
Bakmayı unuttum iyi hatırlattın canım...Yanlış günde mi pişirdim ben, buralar çok sakin
Aman ablacım senAlışveriş günümün gelmesini bekliyorum .
Malzemesizlikten yapamıyorum çorbamıMaske bulamadik dışarı çıkamıyorum eşim de taktı kafaya yirmi kuruşluk maskeye beş lira vermem diye oturup maske mi oreyim şimdi...ben bu herifin böyle cimri olduğunu bilmiyordum. Deli edecek beni
Elalis tatlım bir fincan ödünç arseniğin var mıydı kuzum
Bugün Pazar ama beyler hep evde bilemedim:)Yanlış günde mi pişirdim ben, buralar çok sakin
Benim garibim çalışıyorBugün Pazar ama beyler hep ecde bilemedim:)
Benim eşim yeni geldi:)Benim garibim çalışıyor
Amin, benimki de 8i bulur :)Benim eşim yeni geldi:)
Çalışmaya devam:)
Allah yardımcıları olsun
Yarından itibaren çalışma şartları değişecekmiş:)Amin, benimki de 8i bulur :)
Aaa bu akşam açıklama gelir öyleyse. Hayırlısı gitse bir dert, gitmese bir dert..Yarından itibaren çalışma şartları değişecekmiş:)
Daha yoğun olursa yandık:)
Eşim polis canım bu kurumla alakalı:)Aaa bu akşam açıklama gelir öyleyse. Hayırlısı gitse bir dert, gitmese bir dert..
Allah yardımcınız olsun abla, polislerin de işi ayrı zor. Ben genel sanmıştım şimdi anladım, hayırlısı olsun inşallahEşim polis canım bu kurumla alakalı:)
Sağol canım benimAllah yardımcınız olsun abla, polislerin de işi ayrı zor. Ben genel sanmıştım şimdi anladım, hayırlısı olsun inşallah
Sabah mı yattın naptınAyyy bir bakmadm neler olmuşşşş
Çorba paylaşan paylaşana
Ben 3te uyandım, millet ohoo akşam yemeği hazır
Ellerinize sağlıkkkkkk
2de uyudum gece ama öğleden snra 3te kalkym.. Yatakşa bütinleşmişim boynumu zor kaldırdımSabah mı yattın naptın
Hey maşallah, ben o kadar uyusam her yerim ağrır2de uyudum gece ama öğleden snra 3te kalkym.. Yatakşa bütinleşmişim boynumu zor kaldırdım
Alışveriş günümün gelmesini bekliyorum .
Malzemesizlikten yapamıyorum çorbamıMaske bulamadik dışarı çıkamıyorum eşim de taktı kafaya yirmi kuruşluk maskeye beş lira vermem diye oturup maske mi oreyim şimdi...ben bu herifin böyle cimri olduğunu bilmiyordum. Deli edecek beni
Elalis tatlım bir fincan ödünç arseniğin var mıydı kuzum