Yönetim Bilişim Sistemi

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.662
Merhaba arkadaşlar,
Halihazırda şirket avukatlığı yapıyorum.Yani avukatlık demeyelimde nişanlımın şirketine hukuki danışmanlık veriyorum.(sözleşme hazırlama vb. için).Şirketin denetim altında tutulmaya ihtiyacı var.Özellikle sistemsel olarak.Benimde bazı konulara hakim olmam gerekiyor.Kendi alanımda ilerlemek gibi bir düşüncem yok.
Bu sebeple istanbul üniversitesi azuefda yönetim bilişim sistemi bölümüne ikinci ünv olarak başvurmak istiyorum.
Şuan bu bölümü okuyan var mı ? Ders içeriklerine baktım matematik , olasılık falan diyor?? Zor mu dersler fikir verebilecek arkadaşlr varsa sevinirim.Malum en son 2009 da matematikle haşır neşirdim.Şuan ne olur bilemiyorum.

Ben istanbul auzefte 1.sınıfım açıkcası matematik çok zor değil ama kolay da değildi finans matematiği konularının bildiğimiz lise matematiğiyle alakası yok oturup o konulara çalışmak gerekiyor ama ilkokul seviyesi sorular da yok değil pandemi olmasaydı yine epey kalan olurdu bence keşke bu sene kayıt olsaymışsınız yıllardır geçemeyen herkes kopyayla geçti.. bide sanırım bu bölüm yeniymiş anadolu gibi oturmuş bi sistemi yok çıkmış sorular yok, kitap vermiyorlar, canlı ders falan yok direkt kitabı okudukları videolar var, bide o videoların pdf i var işte... benim istanbulu tercih etme sebebim anadoluya göre daha bilişim ağırlıklı dersleri olmasıydı ama kaynak olarak beni hüsrana uğrattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…