Yöneticiler lütfen baksın haksızlığa uğradım!

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
Geçen gün bir haftalık ceza aldım aşağıda ceza almama sebep veren yorumumu yazıcağım.Lütfen bana mantıklı bir açıklama yapınız yaptığım yorum ne hakaret içeriyor ne de küfür.Böyle bir cezayı nasıl alabildim???Hem de bir haftalığına?Yanlışlık yapıldığını düşünüp siteye mail attım ama geri cevap bile vermediniz.Kadınlar kulübünde böyle bir şey hiç beklemezdim çok şaşırdım ve üzüldüm.

İşte ceza aldığım yorumum...
..............................................
Şuana kadar 32 ödül almış,13 dalda Emmy Adayı gösterilmiş,aynı anda farklı ülkelerde çekim yapan bir diziye zaten ilk bölümünü bile izlemeden kalitesiz demen saçma olurdu.Benim çıkıştığım noktada bu lafın oldu zaten.Dizi senin tabirinle çıplaklık dizisi değil yani

Game of Thrones savunucusu da değilim:)) Sadece dizi hakkındaki gerçekleri yazıyorum,beğenirsin-beğenmezsin o çok ayrı bir şey ama ödül üstüne ödül alan bir diziye kalitesiz ve ya da çıplaklık dizisi demek bence yanlış.Bu yüzden yorumda bulundum.
.................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…