• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yönetici asistanlığı mı, İnsan Kaynakları Meslek Elemanı olarak işe başlamak. Sizce hangisi?

Ilknur Gunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1
0
1
30
Merhabalar, ben kariyeradam dan 2017 de insan kaynakları yönetimi sertifikası almıştım . Sonra işkur da ki insan kaynakları yönetimi meslek elemanı ilanına başvurdum ve görüşmeye gittim bir kaç gün önce. Görüşürken insan kaynakları müdür-ü bana yönetici asistanlığını düşünür musun diye bir teklifte bulundu direk yonetim kurulu baskanini asiste edecegimi soyledi yani "sirketin kurucusu"cv mi falan inceler ken. Bende düşünmek için süre verebilir misiniz dedim . Pazartesiye kadar sure verdi. Iki pozisyon icinde gorusmenin olmlu gectigini soyledi ve secimi bana bıraktı . Sizce hangisi? Yönetici asistanı olarak çalışan arkadaşlar maaşları hakkında da bilgi verebilir mi .Bu firma istanbulda orta ölçekli bir tekstil firması yılda 2 milyon üretim yapan bir denim kot üzerine bir firma . Insan kaynaklarında çalışan arkadaşlar da varsa maaş standardı az çok ne olur onlar da fikir verirse çok sevinirim .

Back