Nişan Yoncagül'ün Nişan Ayrıntıları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Merhaba kızlar. 10.08.2013 tarihinde evde aile arasında sade bir törenle nişanlandık. Ayrıntıları sizlerle de paylaşmaya karar verdim. Sorunsuz ve mükemmel geçen gecemizin buyurun fotoğraflarına.

Çikolatam

Çiçeğim

Çikolatamı masaya bırakırken heyecandan ölecektim

Veeee kahveler pişiyor...

Tuz atmadım nişanlımın kahvesine kıyamadığımdan

İsteme faslı bitti, yüzüklerimiz takıldı, nişanlım tek taşımı takıyor

Yüzük tepsimiz

Kayın validemden sonra babam nişanlımın saatini takıyor

Heyecanımız yatıştı, biraz sohbete katılma vakti

Pastamızızı kesmeden

İkramlarımızın bir kısmı (Nişanlımın isminin baş harfinden oluşan şekilli kurabiyeleri kendim yaptım, bayıldı)

Bitanecik dostum mutlu günümde beni yalnız bırakmadı

Gecenin sonunda misafirlerimize dağıttığımız kendi yaptığım nişan sabunları

Son düzenleme:
Sanırım tarihi yanlış girdiniz ? 10.08.2014

tarihde yanlışlık yokmu:26:
10/08/2014 yazmışınız

tebrikler herşey cok harika gözüküyor

Tebrikler, çok hoş olaylar bunlar, insan unutamıyor, hele bir de güzel geçtiyse tamam. Siz de bu güzel fotoğraflarla ileride bol bol anılarınızı tazelersiniz.

Güzel dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim. Tarihi yanlış yazmışım, 2013 olacaktı, düzelttim:)

söz tepsisi tam aradığım gibi :) cok güzelmiş hayırlı olsun bu arada :) tepsiyi nerden aldığınızı öğrenebilir miyimmm

söz tepsisi tam aradığım gibi :) cok güzelmiş hayırlı olsun bu arada :) tepsiyi nerden aldığınızı öğrenebilir miyimmm

Yüzüklerin olduğu tepsiyi diyorsan english home dan almıştım canım geçen sene. Bazı ürünleri dönemlik çıkartıyorlar. Hala var mıdır aynısı bilemiyorum. Gönlüne göre bulursun umarım.

hepsi çok güzel ayrıntılı şık ve mükemmel olmuşee artık nişanlanınca yardım isteriz siizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…