• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolunmuş tavuk artık bu hayattan bıktı :(

bombilibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
346
288
103
benim için ağda epilasyon işkence gibi bişey. çünkü bacaklarım komple kıl yumagı. hatta popom belim bile...ne kadar alırsam da tertemiz olmuyo. hirsutizm var bende. yüzüme lazer yaptırdım. ve bitti. ama vücut için lazere gitmem için milyarları göden çıkartmam gerek. şimdilik imkansız bişey... artık bu tüyleri almak da istemiyorum öyle kıllı geziyorum. çünkü alınca da batık oluyo, sivilce oluyo. anlıycagınız dünyada cehennemi yasıyorum :'( bi yöntem var mı bildiğiniz kesin? ne biliyim bi ot olsun krem olsun bişey??? çok bıktım bu hayattan....

canım ben çok araştırdım burdada bakmadığım konu kalmadı üye olmadan önce ama malesef sadece lazer.. aldıktan sonra limon kolonya tuz vs sürüyorlar ne kadar doğru bilemiyorum batıklar bendede var bazı arkadaşlar nemlendiri sürdüklerini oda beslediği için batıkların çıktığını bazıları keese yap geçer diyor..en iyisi doktora falan gitsen en azından batıklar için..

Back