yolun başındayim önce 25 kilo...

yeterki istensin veriliyor kızlar

Kizlar merhabalar herkese herkes iyidir insallah hiç yulaf deneyen varmi kahvaltıda yemek tok tutuyormus
canım iyiki yazdın ben yiyordum önce gerçekten tok tutuyor ve metobolizma hızlanıyor yarın bende alayım unutmuşum ne zamandır

Kizlar merhabalar herkese herkes iyidir insallah hiç yulaf deneyen varmi kahvaltıda yemek tok tutuyormus
Uzecim meraba, ben yulaf ezmesi tuketmeye calisiyorum. Cok lezzetli buluyorum. Simdiki vericem tarifle belki sizde seversiniz. Yulaf ezmesinin kasigi 36 kalori. 4 kasik kuru yulaf ezmesine kuru meyve dograyin. Kayisi, incir, hurma... uzerini gececek kadar sicak su ekleyin agxini kapatip en az yarim saat bekletin. Sonra ben biraz sut katiyorum. Meyve dogruyorum muz,elma ne bileyim ne seviyosaniz. Biraz tarcin serpiyorum. Isterseniz ceviz, findik, fistik falan. Istersebniz sut yerine yogurtta olur. Isterseniz bi deneyin. Eger yiyemezseniz. Atmayin kalan yulaf ezmesini kurBiye falan yaparsiniz. Bu arada yulaf ezmesi bu

Reactions: uze
Ben bunu genelde ogle yemeginde yapiyorum. Cunku kahvaltida yumurra peynir falan diyete katkilari oldugu icin onkari kacirmak istemiuorum. Ben inanilmaz fazla derecede ivir zivir yiyen bir insanim yani 4 gundur fazla tuketmemeye calisiyorum tabi. Bunlar benim tatli ihtiyacimi gideriyo ustelik bagirsak calistiriyo.

Reactions: uze
Joleyacim cikolata krizlerimi sununla atlatmaya calisiyorum bi dene istersen.

Saat 5 dan sonra hic bisey yemedigimiz zaman otomatikman haftada bir kilo gidiyomus

ben diyet yapıyorum yapmaya ama öyle belli bi hareket yok yani egzersiz adına bu şekilde nasıl olur kilo verimi bilmiyorum sizce kızlar

Canım iyi akşamlar dışarı çıktıktgeldik ancak fırsat buldum yazmaya hem yulaf ta alayım dedim yokmuş Gittiğimiz markette bu dediğin yulaf ezmesi mi ben yar önce hem ezmesi hem normal yulaf yedim ama hiç islatmamistim be boğazımdan geçmemisti
Ama senin tarifinde çok güzel yarın alınca denicem inşallah.ajsam market girmeden gorseydim mesajı hani resim yollamis sin ya bilmiyordum oule pakette satıldığını.
Inşallah yarın hemen alicam cnm çooook sagol

Yulaf denemedim ama canin tatli istedigi zaman biraz kuru üzüm ve fıstık ye nasıl iyi oluyor inanamazsin bide leblebi aşırı tok tutuyor ama suyu çok icmelisin
Leblebiyi alicaktim o da yarin a kaldı artik
Kuru üzüm ne zamandır yemiyorum yiyeyim bari yine hem süt arttirir☺

Insallah JoleYa cim şu tatlıyi bi bırakan baya kilo gidecek sende

canım iyiki yazdın ben yiyordum önce gerçekten tok tutuyor ve metobolizma hızlanıyor yarın bende alayım unutmuşum ne zamandır
Yarın deneyelim bakalım joleyacim Figen çok güzel tarif yazmış denicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…