- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
yeterki istensin veriliyor kızlarcanım merhaba burdayiz malum iş güç bnde bi çarşıya gittim 1.5 saat yürüdüm birazdan da evi topliycam bende bunu soylicektim inan normalde kışın kilo alınır derler ama ben hayatımda ilk defa kışın kilo veriyorum demekki kisin da verilebiliyormus ...
canım iyiki yazdın ben yiyordum önce gerçekten tok tutuyor ve metobolizma hızlanıyor yarın bende alayım unutmuşum ne zamandırKizlar merhabalar herkeseherkes iyidir insallah hiç yulaf deneyen varmi kahvaltıda yemek tok tutuyormus
Uzecim meraba, ben yulaf ezmesi tuketmeye calisiyorum. Cok lezzetli buluyorum. Simdiki vericem tarifle belki sizde seversiniz. Yulaf ezmesinin kasigi 36 kalori. 4 kasik kuru yulaf ezmesine kuru meyve dograyin. Kayisi, incir, hurma... uzerini gececek kadar sicak su ekleyin agxini kapatip en az yarim saat bekletin. Sonra ben biraz sut katiyorum. Meyve dogruyorum muz,elma ne bileyim ne seviyosaniz. Biraz tarcin serpiyorum. Isterseniz ceviz, findik, fistik falan. Istersebniz sut yerine yogurtta olur. Isterseniz bi deneyin. Eger yiyemezseniz. Atmayin kalan yulaf ezmesini kurBiye falan yaparsiniz. Bu arada yulaf ezmesi buKizlar merhabalar herkeseherkes iyidir insallah hiç yulaf deneyen varmi kahvaltıda yemek tok tutuyormus
Joleyacim cikolata krizlerimi sununla atlatmaya calisiyorum bi dene istersen.maalesef bugün yarn adet olucam için hergün biriki çikolata yiyorum ektralarda var. sordun die söyledim bakama ekmeği çok azalttım birazda hareket edersem eksi görücem inşaallah bu haftada yani görmek zorundayımmm inşaallah sen 80 bende 60 oluruz
Cnm ben onu denedim 2 hafta once ama gunduz saldim hic kismadim yarim kilo aldim yani gunduzde abartmicaksin ona dikkat etmek gerekiyoSaat 5 dan sonra hic bisey yemedigimiz zaman otomatikman haftada bir kilo gidiyomus
:))gündüzde cok dikkat edince 5 den sonra sabah nasil olacak:))Cnm ben onu denedim 2 hafta once ama gunduz saldim hic kismadim yarim kilo aldim yani gunduzde abartmicaksin ona dikkat etmek gerekiyo
Canım iyi akşamlar dışarı çıktıktgeldik ancak fırsat buldum yazmaya hem yulaf ta alayım dedim yokmuş Gittiğimiz markette bu dediğin yulaf ezmesi mi ben yar önce hem ezmesi hem normal yulaf yedim ama hiç islatmamistim be boğazımdan geçmemistiUzecim meraba, ben yulaf ezmesi tuketmeye calisiyorum. Cok lezzetli buluyorum. Simdiki vericem tarifle belki sizde seversiniz. Yulaf ezmesinin kasigi 36 kalori. 4 kasik kuru yulaf ezmesine kuru meyve dograyin. Kayisi, incir, hurma... uzerini gececek kadar sicak su ekleyin agxini kapatip en az yarim saat bekletin. Sonra ben biraz sut katiyorum. Meyve dogruyorum muz,elma ne bileyim ne seviyosaniz. Biraz tarcin serpiyorum. Isterseniz ceviz, findik, fistik falan. Istersebniz sut yerine yogurtta olur. Isterseniz bi deneyin. Eger yiyemezseniz. Atmayin kalan yulaf ezmesini kurBiye falan yaparsiniz. Bu arada yulaf ezmesi bu
Leblebiyi alicaktim o da yarin a kaldı artikYulaf denemedim ama canin tatli istedigi zaman biraz kuru üzüm ve fıstık ye nasıl iyi oluyor inanamazsin bide leblebi aşırı tok tutuyor ama suyu çok icmelisin
Ben yarın bi daha denicem cnm inşallah guzel olur ya söylerim begenirsembi ara almistim tadi tuzu yok o yuzden yemedim cope gitti damak zevkime uymadi:)
Usur bu havada cnm iyi yapmışsınyok canim almadim yanima
Ama sobanın tadı başka ama demi:)) benim ev sobali hava çok soguk sobali odadan çıkınca donuyoruz
Insallah JoleYa cim şu tatlıyi bi bırakan baya kilo gidecek sendemaalesef bugün yarn adet olucam için hergün biriki çikolata yiyorum ektralarda var. sordun die söyledim bakama ekmeği çok azalttım birazda hareket edersem eksi görücem inşaallah bu haftada yani görmek zorundayımmm inşaallah sen 80 bende 60 oluruz
Yarın deneyelim bakalım joleyacim Figen çok güzel tarif yazmış denicem inşallah.canım iyiki yazdın ben yiyordum önce gerçekten tok tutuyor ve metobolizma hızlanıyor yarın bende alayım unutmuşum ne zamandır
Hiç bilmiyorum bende; ((Ayy bu arada resim eklemek yasakmi bilemedim