GRUBA KATİLİM SARTLARİ LİSTESİ
01.01.2016 tarihinden itibaren aramıza katılmak isteyenlere duyuru.....
1) Gerçekten bizimle bu yola devam etmek isteyen kilo vermeye azimli, kararli ve istekli arkadaslarin en az 2 haftalık deneme suresi olacaktır . 2 hafta sonunda grup uyelerinin kararına gore gruba katılıp katılmayacağı belli olacaktır .Bu nedenle bu tarihten itibaren karışıklık olmaması adina grubumuza katılmak isteyen herkesin ilk once bizim sayfamıza aramıza katılmak istediğini belirten mesajıni yazdiktan sonra UZE arkadasimiza ozelden aşağıdaki gibi mesaj atmalıdır.
*****Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum diyerek ;
Katilim Tarihim: ......\......\2016 {siteye gruba katılmak için ilk mesaj attığı tarih}
Başlangıç Kilom: .....kg {siteye başladığı gunku kilosu}
2) Aramıza katılmak isteyen arkadasimiz 2 haftası dolduğu zaman hem sayfamiza, hem de UZE arkadasimiza aşağıda belirtildiği gibi ozelden mesaj atmak zorundadir .
Katilim Tarihim:
Başlangıç Kilom:
Şimdiki kilom:
3) Bu şekilde kilo bildirimi yapmayanlar grubumuza katilmayacaktir.
4)Tartı günümüz pazar günü olup grubumuza uye olan arkadaslar en geç 15:30 'a kadar tartı resmiyle beraber başlangıç kilosunu aşağıdaki gibi yazıp sayfamıza yazmalidir ki kilo takibimiz kolay olsun.Kilo tablomuz da aksi bir durum olmadıkça en geç pazartesi günü sayfaya eklenecektir.
{Tartı resmini mesaj yazılan panonun hemen sağ altında cevapla butonunun yaninda dosya yükle butonundan ekleyebilirsiniz}
Baslangic kilom: {siteye başladığı gunku kilosu }
Şimdiki kilom:
Tartı resmim:
5)Aynı şekilde mazereti olanlar da UZE arkadasimiza ozelden msj atmak durumundadır ki mazeretli olarak listeye alalim .Aksi taktirde 2 hafta üst üste mazeretsiz olarak kilo bildirimi yapmayanlar ve sayfaya hiçbir şekilde yazı yazmayanlar listeden sorgusuz - sualsiz çıkartılacaktır.Bunun nedeni buraya üye olmamizdaki amaç birbirimize destek olmaktır.Ben sayfaya yazı yazmayayim da pazardan pazara kilo bildirimi yaparım diye dusunenler aramıza katılsa bile listeye eklenmeyecektir.
6)Grubumuzdaki birçok kişinin çocuğu olduğu için gruba kim ,ne zaman katıldı ? Kilo bildirimi yaptı mi ? Paylaşımda bulundu mu ? Ve benzeri gibi birçok sorunun takibinin kolay olması ,gruba istenildiği zaman girilip istenildiği zaman çıkılmaması ve bu ise gonullu olan kisilerin kilo takibini kolay yapmasi açısından bu uygulamanın yapılması gerektiğine ve gorev paylasimi yapilmasina karar verilmiştir.
7)Bu şartları okuyup grubumuza katılmak isteyen kisilerin UZE arkadasimiza GRUBA KATİLİM SARTLARİNİZİ OKUDUM GRUBUNUZA KATİLMAK İSTİYORUM yazip yukarıdaki gibi tarih ve kilo bildirimi yapması zorunludur .
8)Bizim buradaki amacimiz her hafta en az bir kilo verip mayıs ayına kadar kilolarimizdan kurtulmaktır.
9)Gruba katilmak isteyen herkese tek tek bilgi verilmeyecek bu sayfaya yonlendirilecektir.
10) Gruptan cikmak isteyen kisi nasil aramiza katilmak istediginde nezaketen soru soruyorsa ,cikarken de ben aranizdan ayrilmak istiyorum der,bunu da yine UZE arkadasimiza bildirirse sevinir ve bunu saygi,hosgoru ve anlayis ile karsilariz .Bunda kimsenin hicbir şüphesi olmasın.
11) Sartlarimizda bir değişiklik olması halinde düzenleme yapilarak sayfa numarası ile birlikte bildirilecektir.
Hepinize bol kilo vermeler dileriz....
Saygılarımızla....