16 yaşindaydim evlendigimde 17 de ilk kizimi 18 de ikinci kizimi 6 yil aradan sonra 24 yasindada 3. Kızımı doğurdum:))Canım erken mi evlendin
Evet var flash bellege attirip tv ye takip yapmayo düşünüyorumDuymusumdur kesin ama denemedlm YouTube da varmıdır
Oyyy maşallah cnm bnm genç yaşta iki bebis arka arkaya olmuş zor olmustur muhtemelen ALLAH bagislasin kızlarını birbirlerine arkadaş olurlarEvet
16 yaşindaydim evlendigimde 17 de ilk kizimi 18 de ikinci kizimi 6 yil aradan sonra 24 yasindada 3. Kızımı doğurdum:))
Rabbom saglik sorunu vermesin cok sukur zorda olsa buyuduler ikiside birdn yetişti ufakliga ablalik yapiyolarOyyy maşallah cnm bnm genç yaşta iki bebis arka arkaya olmuş zor olmustur muhtemelen ALLAH bagislasin kızlarını birbirlerine arkadaş olurlar
ALLAH yardimcin olsun cnm yaHer çocuk başka oluyor işte bak bnm büyük kızım da anlamadan çıktı diyebilirim nerdeyse .küçüğüm 9 buçuk aylık teyzesiCanım benimki 18 aylık üst arkalarda çıkıyor dişleri hatta bir tane cikmis arkada hiç farketmemsz ama ilk dişler bukadar sıkıntı vermemstiseninki kaç aylkti
Evet o günler unutuluyomus mutlaka yardımları da oluyo durumRabbom saglik sorunu vermesin cok sukur zorda olsa buyuduler ikiside birdn yetişti ufakliga ablalik yapiyolar
canim ben biseu sorucam bu grubun kac üyesi var yada gruba ben nasil dahil olacam onu bi kavrayamadim 146.sayfayi okudumJoleYa aaaaa Nerelerdesin
Evet
16 yaşindaydim evlendigimde 17 de ilk kizimi 18 de ikinci kizimi 6 yil aradan sonra 24 yasindada 3. Kızımı doğurdum:))
Bu yönden evet yararı ama ne.biliyim 16 da cok küçük yaaErken evlenmenin yararı dicem ama onu gel bana sor diceksin şimdi
:))Benim adim tugba3 kızim var osmaniyede oturuyorum:))Ya arkadaşlar ben şaşırmış durumdayım inanın kimin kaç çocuğu var kim nerde kim doğu görevinde aklım allak bullak oldu bunu bi ara toparlayalim bence
Canım biz 5 kişiydi başladığımızda öyle diyelimn yanı aramıza katildiktan sonra ayrılan bayağı bir arkadaş oldu biz de ona bi çözüm getireceğiz inşallah bi kural sayfası olusturacagiz çünkü kalabaliklasiyoruz ama şimdilik sen şöyle bil 2 haftalik deneme suremiz var zirt ppirt giren çıkan olmasin istikrar sağlansın sCanim ben biseu s
canim ben biseu sorucam bu grubun kac üyesi var yada gruba ben nasil dahil olacam onu bi kavrayamadim 146.sayfayi okudum
Aynen katılıyorum mesevocum sana arka arkaya katılım olduğu için çok karıştıYa arkadaşlar ben şaşırmış durumdayım inanın kimin kaç çocuğu var kim nerde kim doğu görevinde aklım allak bullak oldu bunu bi ara toparlayalim bence
Tamam ben buraya yazali 3 gun oldu başlangıç kilom 91 bir haftadir diyet yapıyorum bugun tartildim 89 kiloyumCanım biz 5 kişiydi başladığımızda öyle diyelimn yanı aramıza katildiktan sonra ayrılan bayağı bir arkadaş oldu biz de ona bi çözüm getireceğiz inşallah bi kural sayfası olusturacagiz çünkü kalabaliklasiyoruz ama şimdilik sen şöyle bil 2 haftalik deneme suremiz var zirt ppirt giren çıkan olmasin istikrar sağlansın s
DİE sen buraya ilk ne zaman yazdin başlangıç kilon nedir onu yaz ki ona gore not alalım
Azmini kutlamak lazim canim insallah geri kalaninifa vercez hep birlikte, boyun kac bu aradaSabah aç karnına 1 saat yürüyüş ve bilinen diyet listelerinden başka bir şey yapmadım aslında. Diyetle kendimi zorlamadım. Tam buğdaya başladım günde sadece bir dilim ve kahvaltıda. Ekmeksiz doymayı öğrendim yani.. Suyu hiç bırakmadım günde 3 litre. Tarçınlı metabolik çayımı içtim insülinim olduğu için. 7den sonra kesinlikle yemek yemedim. Meyve dahil şeker almadım geceleri. 8de 2 bardak suyumu içip bir çay bardağı leblebi yedim. Yemeklerimde evde ne pişiyorsa oydu. 4 ay kadar bu şekildeydi sonrasında metabolizmam değişsin diye sabah kahvaltıyı kestim yumurta ile kahve içiyordum. Öğlen 1 de sınırsız peynir bir dilim ekmek gün içinde yemek yine aynı devam etti. Her metabolizmam durdukça yeme alışkanlığımı değiştirdim yani. Ama şimdi değiştirsemde veremiyorum desem yeridir.