bende yazin yapiyordum lesliyi 3 fast mili yapıp arkasına debbie yı çalışıyordum 6 haftada incel DİE 2 hafta yaptım ama sonra şehir dışına cikmam gerektiği için bıraktım ama baya fark etmişti su içinde kaliyordum resmen acaba yine baslasammi ? Yoğurt kurune de dün başladım bakalım tadı biraz değişik ama devam edicem inşallah....Leslie internetten 3 mil bolumunu yapiyodum ben 15 dk la baslayip yavas yavas arttirmistim bi dene derim zevkli ve tum vucut calisiyor ... Gobek icin birde yogut aci pul biber ve limon kuru ise yariyor denemeni tavsiye ederim
Canım sen orucla mi verdin 2 kiloyu ?Kizlar zumbayı duydunuz mu oda kilo verme konusunda cok etkiliymis ben oruc tuttugum için yapamiyorum ama orucum bitince mutlaka denemeyi düşünüyorum
Canım Tebrikler çok güzel sonuçSelam arkadaslar bir haftayi doldurdum ve tartildim91 kiloydum bugün 89.1 geldim foto nasil atılıyor
Burdayim burdayim biraz yoğundum kusura bakmayinMesevo canım iyimisin sesin çıkmadı sensiz tadı yok sayfanın
Ben denedim cnm acayip hareketli çok ta eğlenceli terletiyordaKizlar zumbayı duydunuz mu oda kilo verme konusunda cok etkiliymis ben oruc tuttugum için yapamiyorum ama orucum bitince mutlaka denemeyi düşünüyorum
Huuuuuu mesevo slm yok muBurdayim burdayim biraz yoğundum kusura bakmayin
Kesinlikle katılıyorum sana inanın aburcubur aklıma gelmiyor hiç unuttum diyebilirim bu nasıl oldu bilmiyorum ama aklıma gelmiyor şükür allahima unutturdu bana en buyuk korkum aburcuburdan vazgecememektiZaten mesele dikkat etmekte ki. Diyet dediğin gibi bıktırıyor. Sonra bir şeyi kaçırdığın zaman o gün tamamen bozuyorsun aklına ne geliyorsa yiyorsun. En güzeli azar azar hepsinden. Suyuda kesmediğin sürece verirsin inşAllah. Kaç kilo ile başladın
Cnm çoook geçmiş olsun ALLAH şifalar versin cnmÇok sağolun kızlar boğazımdan geçse yapcam bişeyler ama buraya girince motive oluyorum bugun su bile içmedim şimdi bal turp içecem zorlada olsa.
Olmaz mi canım selamun aleykumHuuuuuu mesevo slm yok mu
Canım çok geçmiş olsun doğal olan şeyleri ye iç olur mu bol bol ıhlamur iç kivi yemeye çalış doktora gittin miÇok sağolun kızlar boğazımdan geçse yapcam bişeyler ama buraya girince motive oluyorum bugun su bile içmedim şimdi bal turp içecem zorlada olsa.
Ve aleyküm selâm canım benimOlmaz mi canım selamun aleykummesajları yanitliyordum da nasilsin nasıl gidiyor ?
Duymusumdur kesin ama denemedlm YouTube da varmıdırKizlar zumbayı duydunuz mu oda kilo verme konusunda cok etkiliymis ben oruc tuttugum için yapamiyorum ama orucum bitince mutlaka denemeyi düşünüyorum
Benim de öyle valla zaman su gibi akıp gidiyorVe aleyküm selâm canım benim
Benim cadi ya belli olmaz uyanır erir vi selam verim dedim az önce zorla uyuttum da
Iyi şükür cnm spor yapamiyorum ama çok hareketli gecio zaman im senin nasıl gidiyor cnm
Valla nezamn fırsat bulursam o uyurken sabahı yaterken yada birisi bakarken yada babası gelince çok hareketli bizimki hele bi sn ayrilmayagor duvara tırmancak sanki allah yangınlardan kazalardan brlalardan saklasin yavrularimiziKizlarrrr r yetisemiyorum hızınıza
Ya ben beceriksizim ya benim çocuklar durmuyo hiç bi isim bitmiyor az önce uyuyordu minnak ocağı kapatayim diye gidip gelene kadar sallanan beşiği var oturmuş oda sallanıyor az kaldın düşecekmis gelmeseymisim.
Siz ne zaman yapıyorsunuz işlerinizi uyanıkken mi.
Öğle yemeği yiymedim doğru düzgün atistirdim artik
Sabah aç karnına 1 saat yürüyüş ve bilinen diyet listelerinden başka bir şey yapmadım aslında. Diyetle kendimi zorlamadım. Tam buğdaya başladım günde sadece bir dilim ve kahvaltıda. Ekmeksiz doymayı öğrendim yani.. Suyu hiç bırakmadım günde 3 litre. Tarçınlı metabolik çayımı içtim insülinim olduğu için. 7den sonra kesinlikle yemek yemedim. Meyve dahil şeker almadım geceleri. 8de 2 bardak suyumu içip bir çay bardağı leblebi yedim. Yemeklerimde evde ne pişiyorsa oydu. 4 ay kadar bu şekildeydi sonrasında metabolizmam değişsin diye sabah kahvaltıyı kestim yumurta ile kahve içiyordum. Öğlen 1 de sınırsız peynir bir dilim ekmek gün içinde yemek yine aynı devam etti. Her metabolizmam durdukça yeme alışkanlığımı değiştirdim yani. Ama şimdi değiştirsemde veremiyorum desem yeridir.
Aynen ya bende bir dk i yalnız Birakamiyor um babasıda yogun pek bakamiyorValla nezamn fırsat bulursam o uyurken sabahı yaterken yada birisi bakarken yada babası gelince çok hareketli bizimki hele bi sn ayrilmayagor duvara tırmancak sanki allah yangınlardan kazalardan brlalardan saklasin yavrularimizi
allah bağışlasın bebişlerini doğu görevindemisin? havada çok soğuktur şimdi orda ...
Iyi çocuk zor derdim üç daha zor demi yeterki ALLAH sağlık versin daha bakalim biz ödevler sınavlara başlamadıkBu kadar kosturmaca icinde bide ders calisiyoruz sil bastan ilk okulu okudum sita orta okulda buyuk kizim 5. Sinifta masallah okul 1. Si ama surekli takipteyim yarin 2 tane sinavi var biraz onunla ilgilenmem lazim kucuk uykuya ben buyuk kizin yanina ortancada arada kayniyo garibim
Aynen anlamiyorum günler birbirini k ovalayip duruyo sankiBenim de öyle valla zaman su gibi akıp gidiyor
Canım erken mi evlendin merak ettimbende evliyim 3 cocugum var ama bende 25 yasindayim kilo durumu nasil hic verebildinmi