yolun başındayim önce 25 kilo...

Demekki çok istiyor zayıflamani ne kadar guzel bak yardimci da oluyo bence bırakma Bubi peşini benim eşim de çooook istiyo ama çook ta umutsuz bana bu konuda güvenemiuo hep hüsran olduğu için zayıflama deneyimlerim sonuçsuz kaldi.evlendiğindezayifmiydin peki bide cnm ben bugünlerde coj takip edemedim kaç kiloydun

Ne guzel yapmissin bir kac gun rahat edersin o temizlikle hem butun gun hareket etmişsin hava o kadar sogukki mutfakta yemegi bile zor yaptim ben
Ah canim ah ne bi kac gunu darmadagin ettiler bile evet bu kadar inceden yapmam bugun tulleri camlari hepsini hallettim ama gunluk is bile yetiyor valla

Bu kadar kosturmaca icinde bide ders calisiyoruz sil bastan ilk okulu okudum sita orta okulda buyuk kizim 5. Sinifta masallah okul 1. Si ama surekli takipteyim yarin 2 tane sinavi var biraz onunla ilgilenmem lazim kucuk uykuya ben buyuk kizin yanina ortancada arada kayniyo garibim

Reactions: uze
ben hic cok zayif olmadim enn cok düştüğüm kilo 76 ama ben 80 kilo olsam bile eşim bayram edecek hatta 20 kilo verirsem beni kucağına alip merdiveni indirip çikaracakmis şu an 91 kiloyum yarin diyete baslayali bir hafta olacak yarin tartilacam

Hayırlı akşamlar Behbay cim evet benm evde aynı ama ben yapamadım hiç sadece çocuğa bakabildim (benimde isim bitmedi mutfağa gidicem yine ugrarım sayfays
Kosturmaca bitmiyorki canim her evin kendine gore isi var ve kisir dongu yap yap ayni

Ah canim ah ne bi kac gunu darmadagin ettiler bile evet bu kadar inceden yapmam bugun tulleri camlari hepsini hallettim ama gunluk is bile yetiyor valla
Olsun o isler hic bitmez zaten ama oyle derin bi temizlik günlük işleri kolaylastiriyor:))

Ooo ooo 150 mi ne kadar çok bence hiç gerek yok vücuda başka şeyler sokmaya ALLAH akıl vermiş fikir vermiş kendi iradem izle zayıflamak en doğrusu
5 liralik alip deneyim dedim demez olaydimm satıcı dedi ki abla 5 liraliga bir yiyimlik eder dedi en aşa 20 30 liralik almak lazim diyince ayy yok kalsın o zaman dedim

Hanımlar aranızda en küçük ve bekar ben miyim acaba

Kızlar çok hastayım çocuklara bile bakamıyorum boğazlarım şişmiş sabah bir iki lokma yiyebildim akşamda eşimin zoruyla çorba içtim.

bende evliyim 3 cocugum var ama bende 25 yasindayim kilo durumu nasil hic verebildinmi

MaşAllah 3 çocuk darısı benim başıma :) Okul yeni bittiği için girişimlerim olmadı daha. Belki okumuşsunuzdur 110 kilo ile başladım ben kilo vermeye şu an 75 74 gidip geliyorum. Bu sayfayı görünce başlamak istedim. Bugünden itibaren dikkat etmeye başladım bakalım. Kaç kilo ile başladın diyete

Reactions: uze
Ayyy masallah sana kisaca anlatsana nasıl verdin

Kızlar çok hastayım çocuklara bile bakamıyorum boğazlarım şişmiş sabah bir iki lokma yiyebildim akşamda eşimin zoruyla çorba içtim.
Cokk geçmiş olsun zorlada olsa mutlaka biseyler ye direncin düşmesin ihlamur iç bugaz için gargara kullan pastiller var onlardan cigne

Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insAllah zencefil bal ve limon ilik suya kat ve ic cok iyi geliyor

Mesevo nerelerdesin canim hic sesin cikmadi sanki bugun cok giremedim bende ama goremedim hic merak ettim acikcasi

Ayyy masallah sana kisaca anlatsana nasıl verdin

Sabah aç karnına 1 saat yürüyüş ve bilinen diyet listelerinden başka bir şey yapmadım aslında. Diyetle kendimi zorlamadım. Tam buğdaya başladım günde sadece bir dilim ve kahvaltıda. Ekmeksiz doymayı öğrendim yani.. Suyu hiç bırakmadım günde 3 litre. Tarçınlı metabolik çayımı içtim insülinim olduğu için. 7den sonra kesinlikle yemek yemedim. Meyve dahil şeker almadım geceleri. 8de 2 bardak suyumu içip bir çay bardağı leblebi yedim. Yemeklerimde evde ne pişiyorsa oydu. 4 ay kadar bu şekildeydi sonrasında metabolizmam değişsin diye sabah kahvaltıyı kestim yumurta ile kahve içiyordum. Öğlen 1 de sınırsız peynir bir dilim ekmek gün içinde yemek yine aynı devam etti. Her metabolizmam durdukça yeme alışkanlığımı değiştirdim yani. Ama şimdi değiştirsemde veremiyorum desem yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…