yolun başındayim önce 25 kilo...

burda oruç tutarak kilo veren bir akadşımız var o çarşamba günü gelecek inşallah ondan yardım alabilirsin açıkcası ben oruç tutarak kilo vermeyi bırak aksine alıyorum...
Salı günü bende anliycam aldimmi verdimmi:)

146. sayfaya bakmismiydin baktiysan eger pazar gunu bildirim yapiyoruz biliyosun zaten baslangic kilonu yaz ben not aliyim o kadar birazda buraya zaman ayirmani temenni ediyoruz o kadar

Evet canım bakmıştım. Başlangıç kilom 74 canım

Herkese hayrlı geceler bugün yoğn bir gün geçirdm ilk göz ağrm büyük oğlumn doğum günüydü şimdi bebişmde uyudu bir yorgnluk kahvesi hakettm sanırm buyrun kahveyemesevo uze sizide tebrik ederim yoldaşlarm.yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler hepberaber boool bool eksiler görürüz inşallah

Oglunun yeni yasi hayirli olsun canim nice mutlu saglikli yillara ... Bende ancak oturdum ütüm birikmisti baya bende onu hallettim simdi yesil cay iciyorum bir yandanda ufak kizimi salliyorum uyutmustum ama bakti annesi oturuyor hemen uyandi ☺☺☺

Yoldaslar herkese hayırlı geceler olsun insallah

Teşekkür ederim canım amin inşaallah sağlklı mutlu yıllar görürz .tabii annesi ni oturuyor gördyse uyurmu hiç benmkide bu saatte kalktı anne sütü aldı uyumaya çalışıyor malum yine diş sıkıntmz var

Hayirli sabahlar kizlar... Dilerim Rabbim den bol enerjili bol eksili bol hareketli ve bol bol eksili bir hafta geciririz... Herseyden onemlisi kuzularimizin ve bizim sagligimiz tabi ...

Kizlar herkese günler olsun ben gece uyumadim doğru düzgün bi ağrısı mi vardı bilmiyorum gözlerim çoook uykulu ama mecbur kalmam lazım

Cnm Merhaba eşine inat zayifla zaten eşler bi süre sonra işi dalgaya almaya başlıyorlar zayifla da görsün

Gojiberi diye bisey varmış duyan deneyen var mi arkadaslar
Internet trr sürekli reklamlar i var duydum ama çok fazla metoboLiMa yi çalıştırıyo sanırım emzirdigim icin düşünmedim hiç senin bebeğin var mıydı cnm

Evet cnm ona bende dikkat ettim pantolon bile degistirsrm fazla çıkıyorum oda benim için önemli

Hayırlı günler herkese bugün çok bitkinim uykusızluktan oğlım gece uyanfı sabaha kadar mahvetti beni yatakta bi sağa atıyo kendini birsola ahhh bu dişler arka arkaya çıkıyolar bu saatte uyudu bende azıck uyumafan önce yazayım dedim

Reactions: uze
Hayirli aksamlar kizlar bugun cok yogun bir gundu 4 gunluk tatil arkasi ev savas alani haline geldi butun gun temizlik yaptim ancak oturabildim bir bakayim sayfaya dedim sizler nasilsiniz diyet nasil gidiyor

Ayy kiyamam ya JoleYa var ya aynen gece bende uyumadim desem yeridir ne sıkıntısı vardı anlamadım senin bebis kaç aylıktı

Hayirli aksamlar kizlar bugun cok yogun bir gundu 4 gunluk tatil arkasi ev savas alani haline geldi butun gun temizlik yaptim ancak oturabildim bir bakayim sayfaya dedim sizler nasilsiniz diyet nasil gidiyor
Hayırlı akşamlar Behbay cim evet benm evde aynı ama ben yapamadım hiç sadece çocuğa bakabildim (benimde isim bitmedi mutfağa gidicem yine ugrarım sayfays

Cnm Merhaba eşine inat zayifla zaten eşler bi süre sonra işi dalgaya almaya başlıyorlar zayifla da görsün
Dalga geciyor ama nasilda destek oluyor anlatamam form çayları alıyor kepek ekmeği alıyor eve gelmeden karnini doyuruyor evde sofra hazirlaninca birlikte cok yiyoruz diye aksam yemek bile yemiyor:)) ama kararlıyim zayifliycammm ben istersem hic bisey engel olamazzz✌✌

Ne guzel yapmissin bir kac gun rahat edersin o temizlikle hem butun gun hareket etmişsin hava o kadar sogukki mutfakta yemegi bile zor yaptim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…