- 1 Ocak 2016
- 31
- 10
- 31
Ben blendirdan gecirmeden ictim hep bende icemem bu sekilde dun yaptim ve bitirdim
Merhaba canim bilmiyorumki liste yapilinca gorucem insAllah benim ilk hedefim listeye girmekti kabul edildim cok sukur 2. Hedefim her hafta en az 1 kilo Mayis 27 dogum gunum ve ben yeni yasima yeni bir ben olarak girmek istiyorum Rabbim in izniyle sizinde desteginizle
allah hepimizden razi olsun canim benim ...Gorusuruz canim bizde öpuyoruz emeklerin icin tesekkur ederiz.Allah razi olsun
Canim oncelikle hosgeldin ben bir arkadasin tavsiyesi uzerine demistim ama tanelerini yemedim hic sadece suyunu ictim 1 ltre oluyor ve gunluk tuketiyorsun evet vucuda muthis bi dinclik veriyor ve tatli istegini azaltiyorDoktor o şekilde verdi diye hep öyle içtim ben farklı bir şeklini denememiştim. Aynı etkiyi veriyorsa öylede içilae olur herhalde bilemedim ki
Canim oncelikle hosgeldin ben bir arkadasin tavsiyesi uzerine demistim ama tanelerini yemedim hic sadece suyunu ictim 1 ltre oluyor ve gunluk tuketoyorsun evet vucuda muthos bir dinclik veriyor ve tatli istegini azaltiyorDoktor o şekilde verdi diye hep öyle içtim ben farklı bir şeklini denememiştim. Aynı etkiyi veriyorsa öylede içilae olur herhalde bilemedim ki
Tesekkur ederim insAllah canim insAllah hepimiz icin bol eksili az kolorili bir hafta olurBEHBAY tebrik ederim harikasın devamını diliyorum
yok yani blendırdan geçirmeden sadece suyunu içsem diye demiştim.Mesevocum blendirdan geçirdiğin zaman daha rahat içeceksin aslinda :) Elmaları öyle pismis yiyebilir misin ki
yok yani blendırdan geçirmeden sadece suyunu içsem diye demiştim.
Canim oncelikle hosgeldin ben bir arkadasin tavsiyesi uzerine demistim ama tanelerini yemedim hic sadece suyunu ictim 1 ltre oluyor ve gunluk tuketoyorsun evet vucuda muthos bir dinclik veriyor ve tatli istegini azaltiyor
Bu özelligini bilmiyordum canim tabi bunye meselesi bide denemek lazimHoşbuldum canım. Taneleri dediğin elmaları demi. Elma kaynadıktan sonra tüketildiğinde bağırsak çalıştırıyor. Mesela yeşil ama temin edemediğim zaman kırmızı elma ile yapmıştım kabızlık yaptı. Kırmızı elmada kaynadığında o sekilde bir etki veriyor. Hani dinçlik ve tatli krizini engellemesi adına yine etkisini görürsün. Elmanin faydasi o yönde olduğu için ben blandırdan geçiriyorum.
Meraba senin arsciliginla herkese meraba deyim mesevo, 32 yasindayim, karstayiz, 2 cocugum var 3 yasinda bir oglum ve 6 aylik bir kizim. Ögretmenim ama ucretsiz izindeyim.bize kendinden bahsedermisin biraz tanımış olalım seni....
Tebrik ederim canım daha ilk haftadan kaptın birinciliğiMasallah subhanallah hepimize Rabbim daim eylesin insAllah
allah bağışlasın bebişlerini doğu görevindemisin? havada çok soğuktur şimdi orda ...Meraba senin arsciliginla herkese meraba deyim mesevo, 32 yasindayim, karstayiz, 2 cocugum var 3 yasinda bir oglum ve 6 aylik bir kizim. Ögretmenim ama ucretsiz izindeyim.
Evet dogu gorevimiz, yariladik sukur, evet cok sogukmus :) disari cikmadigim icin bilmiyorum. Sen neredesin?allah bağışlasın bebişlerini doğu görevindemisin? havada çok soğuktur şimdi orda ...
Tesekkur ederim canim insAllah girersinBehbay seni kutlarim umarim bende listeye girebilirim.
Tesekkur ederim canim evet kaptim ve cok mutluyum hepimize nice 1.likler insAllahTebrik ederim canım daha ilk haftadan kaptın birinciliği
Insallah biktim su kilolardanTesekkur ederim canim insAllah girersin
146. sayfaya bakmismiydin baktiysan eger pazar gunu bildirim yapiyoruz biliyosun zaten baslangic kilonu yaz ben not aliyim o kadar birazda buraya zaman ayirmani temenni ediyoruz o kadarEvet evet istiyorum ama özel bir şey yapmam gerekiyor muydu bilmiyorum