yolun başındayim önce 25 kilo...

Ben blendirdan gecirmeden ictim hep bende icemem bu sekilde dun yaptim ve bitirdim

Doktor o şekilde verdi diye hep öyle içtim ben farklı bir şeklini denememiştim. Aynı etkiyi veriyorsa öylede içilae olur herhalde bilemedim ki

BEHBAY tebrik ederim harikasın devamını diliyorum

Doktor o şekilde verdi diye hep öyle içtim ben farklı bir şeklini denememiştim. Aynı etkiyi veriyorsa öylede içilae olur herhalde bilemedim ki
Canim oncelikle hosgeldin ben bir arkadasin tavsiyesi uzerine demistim ama tanelerini yemedim hic sadece suyunu ictim 1 ltre oluyor ve gunluk tuketiyorsun evet vucuda muthis bi dinclik veriyor ve tatli istegini azaltiyor

Canim oncelikle hosgeldin ben bir arkadasin tavsiyesi uzerine demistim ama tanelerini yemedim hic sadece suyunu ictim 1 ltre oluyor ve gunluk tuketoyorsun evet vucuda muthos bir dinclik veriyor ve tatli istegini azaltiyor

Canim oncelikle hosgeldin ben bir arkadasin tavsiyesi uzerine demistim ama tanelerini yemedim hic sadece suyunu ictim 1 ltre oluyor ve gunluk tuketoyorsun evet vucuda muthos bir dinclik veriyor ve tatli istegini azaltiyor

Hoşbuldum canım. Taneleri dediğin elmaları demi. Elma kaynadıktan sonra tüketildiğinde bağırsak çalıştırıyor. Mesela yeşil ama temin edemediğim zaman kırmızı elma ile yapmıştım kabızlık yaptı. Kırmızı elmada kaynadığında o sekilde bir etki veriyor. Hani dinçlik ve tatli krizini engellemesi adına yine etkisini görürsün. Elmanin faydasi o yönde olduğu için ben blandırdan geçiriyorum.

Bu özelligini bilmiyordum canim tabi bunye meselesi bide denemek lazim

bize kendinden bahsedermisin biraz tanımış olalım seni....
Meraba senin arsciliginla herkese meraba deyim mesevo, 32 yasindayim, karstayiz, 2 cocugum var 3 yasinda bir oglum ve 6 aylik bir kizim. Ögretmenim ama ucretsiz izindeyim.

Meraba senin arsciliginla herkese meraba deyim mesevo, 32 yasindayim, karstayiz, 2 cocugum var 3 yasinda bir oglum ve 6 aylik bir kizim. Ögretmenim ama ucretsiz izindeyim.
allah bağışlasın bebişlerini doğu görevindemisin? havada çok soğuktur şimdi orda ...

Selam arkadaslarim.ben de once kabul edilmedigimi dusundum o yuzden de bildirim yapmadim.ama sanirim katilabiliyomusum.o halde gec de olsa kendimi tanitayim.ben 34 yasinda 1 cocuk annesiyim.calisiyorum.spora gidiyorum haftda 5 gun.yuzme ve fitnes.eylulde basladim ama arada 1 ay gidemedim.55 gundur azallttim yediklerimi.toplamda 8 kg verdim. Buhafta malesef veremedim.zira bilerek yedim.dostum senede 1 kez geliyo yedik ve gezdik surekli. Yarin tartilabilicem suan tokum.umarim almadim.en son 100 idim.iste boylee.hedefim enaz haftada 1kg eksilmek.herkeslere kolaygelsin

Evet evet istiyorum ama özel bir şey yapmam gerekiyor muydu bilmiyorum
146. sayfaya bakmismiydin baktiysan eger pazar gunu bildirim yapiyoruz biliyosun zaten baslangic kilonu yaz ben not aliyim o kadar birazda buraya zaman ayirmani temenni ediyoruz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…