InsAllah canim insAllah hepimiz icin cani gonulden dua ediyorum Rabbim nefsimize yenilmeden bu yolda canla basla iradeyle hizla yol almayi nasip etsin hepimizeInşallah ALLAH Izin verirse olur cnm se istekli olduktan sonra ve desteklerimizle başaramayacağımız şey yoktur
Masallah subhanallah hepimize Rabbim daim eylesin insAllahevvvet işte 3.hafta Eki Görüntüle 1734401 kilo tablomuz .....
Aminnn n cnm bnm ALLAH yar ve yardımcımız olsun ınsaallh şimdilik iyi gidiyoruzInsAllah canim insAllah hepimiz icin cani gonulden dua ediyorum Rabbim nefsimize yenilmeden bu yolda canla basla iradeyle hizla yol almayi nasip etsin hepimize
amin canım benm amin...InsAllah canim insAllah hepimiz icin cani gonulden dua ediyorum Rabbim nefsimize yenilmeden bu yolda canla basla iradeyle hizla yol almayi nasip etsin hepimize
Cok tesekkur ederim coookkk gercekten cok mutluyum cok3.haftanın birincisi -1600 gr vererek aramıza yeni katılan Behbay arkadaşımızdır kendisini canı gönülden kutlar başarılarının devamını dileriz...
Eki Görüntüle 1734404
burda oruç tutarak kilo veren bir akadşımız var o çarşamba günü gelecek inşallah ondan yardım alabilirsin açıkcası ben oruç tutarak kilo vermeyi bırak aksine alıyorum...Evet okudum ben şu an 91 kiloyum eşim benden çok şikayetçi artik herkesin içinde şakayla karışık laf sokmaya başladıama kararliyim henuz gecen sali basladim haftada bir tartilayim diyorim sali günü tekrar tartilacam bu haftayi oruç tutarak gecirdim haftaya da hep oruc tutmayi düşünüyorumborclarm cok oruç tutarken ayni zamanda nasil kilo verebilirim yardim istiyorum
3.haftanın birincisi -1600 gr vererek aramıza yeni katılan Behbay arkadaşımızdır kendisini canı gönülden kutlar başarılarının devamını dileriz...
Eki Görüntüle 1734404
teşekkür ederim aslında çok anladığım yok da bakma hazır şeyler bulup buluşturuyorum işteMesevocum ya sen bilgisayar dan baya anlıyorsun ne güzel ifadeler buluyorsun ayrıca takım kaptani mız ada Tebrikler
Cok tesekkur ederim hepinize her seyde vardir bir hayir Sizi karsima cikaran Rabbim e sukurler olsun insAllah hep boyle devam ederiz hepimizEveeettt Tebrikler
Gorusuruz canim bizde öpuyoruz emeklerin icin tesekkur ederiz.Allah razi olsunkızlar ben şimdi aranızdan ayrılıyorum sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum ....
Canimmm benimde kız uyaniyo brnde ayrılıyorum becerikli arkadaşımkızlar ben şimdi aranızdan ayrılıyorum sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum ....
ALLAHA sukurler olsun cnm bnm ınsaallh hersey güzel olurCok tesekkur ederim hepinize her seyde vardir bir hayir Sizi karsima cikaran Rabbim e sukurler olsun insAllah hep boyle devam ederiz hepimiz
canım ya bu karışmı blendirden geçirmesek olmaz mı ben öyle içemem gibi geliyobi fikrini alim dedim
canım sen bize katılmak istiyormusun anlayamadım da ben
Ya biseyi merak ettim canim ya gunde sadece bi bardak icmekle nasıl şeker ihtiyacını karşılıyor anlamadım ben bazı zamanlar canım tatlı falan çektiğinde elmayı rendeler tarçınla birleştirir yerdim yada tarcinli süt azıcık keserdi ama tüm gün kesmezdi tatlı ihtiyacimi deniycem dedim ama hala denemedlm
hoşgeldin canım tebrik ediyorum azmini inşaallah istediğn kiloya ulşırsn ulaşrız hep birlikte