yolun başındayim önce 25 kilo...

herkese soğuk bir pazartesi gününden sıcacık günaydınlar olsun... gününüz aydın, neşeniz bol ,istediğiniz bir değil bin olsun,sofranız bereket, kalbiniz huzur ve sevgi ile dolu olsun....

bugün erkenciyim şekerler..erken kalkayım dedim.Bu arada ben yine doktora gideceğim arkadaşlar çünkü geçmiyo bu zıkkım olası şey canım çok yanıyo ne vericekse versin bana ne ağrı kesici ne melhem hiçbiri derman olmuyo

2 ay önce Dr.a gittim.hormon hapı verdi ama kullanmadım emzirdiğim için riskli bir hap sonuçta. bir sonraki ay yani tam 6 ayım bitince oldum iyiki kullanmamışım dedim kendimce mutlu oldum şişkinliğim gider gibi oldu ama geçtiğimiz ay olmadı yine dengesiz gibi biraz.
bitkilerle halledebilir miyim die düşündüm emzirenlerin tek kullanabileceği çayın ıhlamur olduğunu duyunca ondanda vazgeçtim.

Son düzenleme:
Ewet ya bebekken hiç hasta olmadı desem yeridir ama şimdi okuldan mikrop hemen kardeşine geçiyo okulda tuvskete girip cikiuolar bide birbirlerine geciriyolar gözümde büyüyor bu yil(

canım ya sen istediğin kadar dikkat etsen de okuldakiler etmiyo işte çantasına jeller var ya ondan koysan olur mu hani hastanede elimize sıkıyoruz ya ne bilim maskeyle dolaşacak değiller ya okulda en azından bi öneri bazı okullarda sıvı sabun bile bulunmuyoki tuvaletlerde nasıl temzilik olsun

evet diyolar diyolar sonra dalga geçiyolar dimi o yüzden napacağız dalga geçirtmeyeceğiz::)

evet diyolar diyolar sonra dalga geçiyolar dimi o yüzden napacağız dalga geçirtmeyeceğiz::)

Canimmm Merhaba ne güzel dileklerinlegüne başlamamizi sağlıyorsun:)))yaa daha geçmedi mi kaç gün oldu bizi de haberdar et gidince inşaallah geçsin artık kolaylıkla. (
Ben bu gece hiç uyumadim ece iki mi üç mu bilmem bi başladı yine öksürük nobeti bir kaç saat aralarda kusmalarla oksurdu durdu gözlerim kapanıyor uykusuzluktan((

Canım ALLAH Yardımcısı sınavında. Uyaninca ne yaptı oturdu mu bende hı uyumadim gece(

P
Inşallah canım yaa artık dalga geçiyor ya bi ara hiç sallamiyordum bende kendimle geçmeye falan baslamistim :)))ama artık demiyorum oda demiyor:))bana mümkün değil inemezsin diyor(

Evet bak hiç aklıma gelmemişti canm iyi hatırlattın.ALLAHA emanetler inan göz görmüyor gönülde katlanır işte. Bide çok zayıf iştahsızlık var aslı da teşekkür toparlicak sanki ama bana cekmemis:)))

Oda sıcacık oldu bende uyuyayim kız uyuyorken inşallah dinlenirim canlarim.

cqnım bende bi kez oldum daha olmadım 5 ay oldu doğum yapalı kilo vermede kesinlıkle etkisi var şiskinlik oluyo ve gitmiyo bi türlü tartıya yansıyo malesef

geçmedi ya sorma gittim dra ağrı kesici ve jel verdi onu kullanıyorum bi de buz uygula hareketlerine dikkat et biraz zamn alır dedi 1 hftadan geçmezse mr istiycekmiş.

nasıl oldu senn kuzular?

geçmedi ya sorma gittim dra ağrı kesici ve jel verdi onu kullanıyorum bi de buz uygula hareketlerine dikkat et biraz zamn alır dedi 1 hftadan geçmezse mr istiycekmiş.

nasıl oldu senn kuzular?

Canım insaallah geçer ya Mr olmadan ya ALLAH sifa versin mesevocum dökülüyorum ya başım çatlıyor geceleri aşırı oksuruyo bugün gittik Dr a .bişey yok dedi ama reflü için tahlil istedi haftaya cumaya ınsaallh.insaallah geçer bu hafta hiç spor yapamadim yediklerimede dikkat edemedim ınsaallh kilo almamisimdir((

inşallah canım benm . bugün bi dr ekrandaydı birisi bağlandı çocuğum 2 aydır öksürüyo dedi dr da öksürük 15 günü geçmemeli bi dra götürmenizde fayda var dedi bu sene de bu öksürük mü çıktı acaba çok geçmiş olsun . çocugun iyi olsun da gerisini halledersin allah izn verirse önce onlar iyi olsun çocuklu olunca böyle bekar olmaya ne var dimi sporunu yap yap yat istediğin zamn uyu istediğin zmn kalk dimi:) çocuk olunca yok dersi yok ödevi yok hastalığı ister istemz kafaya takılıyo ..

Ay evet ya inan tek iyi olsunlar başka inan kilo falan üçüncü beşinci plan da kaldı. Her yıl bi hastalık yaygın oluyo bu yılda öksürük mu ne acaba. Ama işte iştahsızlık varya reflü de supheleniyorum galiba işte çikolata falan kapalı ürünleri yasakladı. Yasak y akşamdan beri canı gofret istiyomus:))ay bide bi kilolu çocuk vardı hastanede diyetisyen e getirmişler kucucuk(

önce sağlık ..herşeyden önce ... ama kiloyuda elden bırakmayalım konumuzun dışına çıkmayalım yine de dikkat edelim:) bizmkinin de hala burnusu akıyo uze ben bi soru sormuştum okumadın galiba yine yazmıyım eski msjlarıma bakrsan :)

Merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende araniza katılmak isterim bende 3 ay önce doğum yaptim ve emziriyordum şuan 85 kiloyum yazınızı okuyunca motive oldum dünden beridir dikkat etmeye başladım sabahları aç karnına çorek otu çiğneyip yutmak hem tok tutuyor hemde sütü artırıyor bilginiz olsun.zayıflamaya etkisi varmış ben hem yediklerime dikkat edicem hemde çorekotunu deniycem en az 1 ay bakalım sonuç ne olacak

Kizlar kafayı yicem daha uyumadim desem yeridir geceden beri oksuruyo kesintisiz sadece bir iki saat ara verdi yine başladık. Ne Yapılır böyle durumlarda.
Mesevocum okuyacm eskileri cnm gözümden kacmistir kusura bakma emi olur mi kafam dalgin

Canım merhaba aramıza hoşgeldin burası doğru yer yavaş yavaş gidiyor kilolar:)) üç aylık mi bebis in ALLAH hayırlı ömürler versin inşallah.
Aslında bende okumuştum çörek otunu ama denemedim hiç.

Hoş bulduk cuma gunlerimi tartı gününüz

Öksürük için bol bol su içirmek lazım birde ayagini wiks ile ovalayip çorap giydirin öyle uyusun öksürüğe iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…