2 ay önce Dr.a gittim.hormon hapı verdi ama kullanmadım emzirdiğim için riskli bir hap sonuçta. bir sonraki ay yani tam 6 ayım bitince oldum iyiki kullanmamışım dedim kendimce mutlu oldum şişkinliğim gider gibi oldu ama geçtiğimiz ay olmadı yineİyi geceler, kız uyandı bu saatte olacak iş mi bilmem, universite ile ilgili canım, özel durumuna gelince bir kere oltup tekrar olmadığın için bir Dr görün derim, oğlumda bende öyle olmuştum Dr gitmedim normal dediler bana geri yağ olarak dondu. Bence ihmal etme Dr çoğu emzirdiğimiz için kilo vermemeyi normal goruyo bu arada
Ewet ya bebekken hiç hasta olmadı desem yeridir ama şimdi okuldan mikrop hemen kardeşine geçiyo okulda tuvskete girip cikiuolar bide birbirlerine geciriyolar gözümde büyüyor bu yil(
Ewet ewet bendede oluyo o duygu.aslinda eşler biraz işte dalga falan geçiyor ya bende oluyor o o yüzden psikolojik oluyo normal çevredekiler 95deyince şaşırıyor.ama esim smdslga geciyo geciyo donra boule guzelsin diyo tabi benim moralim bozuluyo:))sevindim canım esin çok kilolu görmüyorum seni drmekki
herkese soğuk bir pazartesi gününden sıcacık günaydınlar olsun... gününüz aydın, neşeniz bol ,istediğiniz bir değil bin olsun,sofranız bereket, kalbiniz huzur ve sevgi ile dolu olsun....
bugün erkenciyim şekerler..erken kalkayım dedim.Bu arada ben yine doktora gideceğim arkadaşlar çünkü geçmiyo bu zıkkım olası şey canım çok yanıyone vericekse versin bana ne ağrı kesici ne melhem hiçbiri derman olmuyo
evet diyolar diyolar sonra dalga geçiyolar dimi o yüzden napacağız dalga geçirtmeyeceğiz::)
İyi geceler, kız uyandı bu saatte olacak iş mi bilmem, universite ile ilgili canım, özel durumuna gelince bir kere oltup tekrar olmadığın için bir Dr görün derim, oğlumda bende öyle olmuştum Dr gitmedim normal dediler bana geri yağ olarak dondu. Bence ihmal etme Dr çoğu emzirdiğimiz için kilo vermemeyi normal goruyo bu arada
Pevet diyolar diyolar sonra dalga geçiyolar dimi o yüzden napacağız dalga geçirtmeyeceğiz::)
canım ya sen istediğin kadar dikkat etsen de okuldakiler etmiyo işte çantasına jeller var ya ondan koysan olur mu hani hastanede elimize sıkıyoruz yane bilim maskeyle dolaşacak değiller ya okulda en azından bi öneri bazı okullarda sıvı sabun bile bulunmuyoki tuvaletlerde nasıl temzilik olsun
cqnım bende bi kez oldum daha olmadım 5 ay oldu doğum yapalı kilo vermede kesinlıkle etkisi var şiskinlik oluyo ve gitmiyo bi türlü tartıya yansıyo malesefkızlar bu arada ben bişey paylaşıcam doğumdan bu tarafa regl olmadım daha doğrusu 1 kez oldum bunun kilo verememde etkisi var mı? çoğu var diyor hormonlar yerine oturmadığı için.. aranızda benm gibi olan var mı ya da olmayan?
geçmedi ya sorma gittim dra ağrı kesici ve jel verdi onu kullanıyorum bi de buz uygula hareketlerine dikkat et biraz zamn alır dedi 1 hftadan geçmezse mr istiycekmiş.Canimmm Merhaba ne güzel dileklerinlegüne başlamamizi sağlıyorsun:)))yaa daha geçmedi mi kaç gün oldu bizi de haberdar et gidince inşaallah geçsin artık kolaylıkla.(
Ben bu gece hiç uyumadim ece iki mi üç mu bilmem bi başladı yine öksürük nobeti bir kaç saat aralarda kusmalarla oksurdu durdu gözlerim kapanıyor uykusuzluktan((
geçmedi ya sorma gittim dra ağrı kesici ve jel verdi onu kullanıyorum bi de buz uygula hareketlerine dikkat et biraz zamn alır dedi 1 hftadan geçmezse mr istiycekmiş.
nasıl oldu senn kuzular?
inşallah canım benm . bugün bi dr ekrandaydı birisi bağlandı çocuğum 2 aydır öksürüyo dedi dr da öksürük 15 günü geçmemeli bi dra götürmenizde fayda var dedi bu sene de bu öksürük mü çıktı acaba çok geçmiş olsun . çocugun iyi olsun da gerisini halledersin allah izn verirse önce onlar iyi olsun çocuklu olunca böyle bekar olmaya ne var dimi sporunu yap yap yat istediğin zamn uyu istediğin zmn kalk dimi:) çocuk olunca yok dersi yok ödevi yok hastalığı ister istemz kafaya takılıyo ..Canım insaallah geçer ya Mr olmadan ya ALLAH sifa versin mesevocum dökülüyorum ya başım çatlıyor geceleri aşırı oksuruyo bugün gittik Dr a .bişey yok dedi ama reflü için tahlil istedi haftaya cumaya ınsaallh.insaallah geçer bu hafta hiç spor yapamadim yediklerimede dikkat edemedim ınsaallh kilo almamisimdir((
inşallah canım benm . bugün bi dr ekrandaydı birisi bağlandı çocuğum 2 aydır öksürüyo dedi dr da öksürük 15 günü geçmemeli bi dra götürmenizde fayda var dedi bu sene de bu öksürük mü çıktı acaba çok geçmiş olsun . çocugun iyi olsun da gerisini halledersin allah izn verirse önce onlar iyi olsun çocuklu olunca böyle bekar olmaya ne var dimi sporunu yap yap yat istediğin zamn uyu istediğin zmn kalk dimi:) çocuk olunca yok dersi yok ödevi yok hastalığı ister istemz kafaya takılıyo ..
Merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende araniza katılmak isterim bende 3 ay önce doğum yaptim ve emziriyordum şuan 85 kiloyum yazınızı okuyunca motive oldum dünden beridir dikkat etmeye başladım sabahları aç karnına çorek otu çiğneyip yutmak hem tok tutuyor hemde sütü artırıyor bilginiz olsun.zayıflamaya etkisi varmış ben hem yediklerime dikkat edicem hemde çorekotunu deniycem en az 1 ay bakalım sonuç ne olacak
Hoş bulduk cuma gunlerimi tartı gününüzCanım merhaba aramıza hoşgeldin burası doğru yer yavaş yavaş gidiyor kilolar:)) üç aylık mi bebis in ALLAH hayırlı ömürler versin inşallah.
Aslında bende okumuştum çörek otunu ama denemedim hiç.