yolun başındayim önce 25 kilo...

inşallah bu zorlu sürecini atlatırsın sabrın sonu selamet derler selamete çıkarsın inan gönülden diliyorum bunu ben istiyorum ki herkes mutlu olsun herkes huzurlu olsun...

Mi yav su okudum çok üzüldüm RABBİM gönlüne ferahlık yuvana huzur versin inşallah aile birligin tekrar sağlanır canım((şekerin mi var((

motive olamıyorum ki bi türlü çok kötü hissediyorum kendimi sizin gibi bi baslasam gerisi gelecek insallah

Başlamak bitirmenin yarısı:)))önce kendin kafanda bitir canım BIZ sana destek oluruz.bak ben burada olmasam inan yine yarıda bırakırdim belki cunku ara sıra şeytan ye hadi diyo:)))ama artık eşimin yanında teyze gibi durmak üzüyor beni.dun dışarı çıktığımuzda sırada beklerken bir kız önümüzdeydi ve bizim ufaklıgi sevdi esimin kucagindaydi tabi ama nedense o kızı kıskandım incecik beli Kıvırcık saçları ve hoş bir yüzü vardi bende koca karı gibi:)))işte bunlar beni sinir ettikçe hirslaniyorum:))

Ipek zeynep mesevo gezmelerde misiniz kizlar yaaa dün işte çok fena sinir oldum; )))kızda sevdikce sevdi:)))

Ipek zeynep mesevo gezmelerde misiniz kizlar yaaa dün işte çok fena sinir oldum; )))kızda sevdikce sevdi:)))
Slm, bu hafta pek yazamam sınavım var ders çalışmaya çalışacağım ustelik birde özel haftam kızlar vucudum su toplamaya başladı bu hafta tartılmayacağım da fazla çıkar motivem düşer diye bana dua edin nolur yuksek sonuç alayım şu derslerden şimdilik hoşçakalın diyete devam öpüyorum sizi ve küçük kurbağalarınızı

Canım daha geçmedi mj ya Kıyamam ev işler ii falan nasıl yapıyorsun yardimci bi yakınım falan varmı
ayaktayken bi problem yok oturup kalkrken çok ağrıyo bi de özellikle geceleri malum kızı yatır kaldır yerde oyun oynuyo yere çömel kalk çok fena ya allahım herşey bi nimetmiş..

başarılar canım benim sınav derken işinle mi ilgi yoksa üniversite mi? diye sorucam ama cevaplayamıycaksın neyse yine de allah yolunu açık etsin zihin açıklığı versin...

canım benim öyle de düşünme bak tamm hırslan ama kendini küçümseme koca karı diye halin nasıl bilmiyorum ama yine de yaşın gibi giyin böyle olsan da (kilolu yani) her halin güzelliği vardır unutma bugün bugündür ve sen 2 çocuk dünyaya getirdin.herkesin metabolizması farklı kimi 3 çocuk doğurur hiç doğurmamış gibidir kimi bir doğurur 5 doğurmuş gibidir.. hep yarını düşünürsek bugünden zevk alamayız tamam zayıflayalım ona bi sözüm yok ama erteleme hiçbişeyi yine de gönlünce giyin bak kendine yarına çıkacağımız belli mi ??

gezmelerdeydik canım ya hava aldık biraz az önceki mesajımı bi daha oku:)

kızlar bu arada ben bişey paylaşıcam doğumdan bu tarafa regl olmadım daha doğrusu 1 kez oldum bunun kilo verememde etkisi var mı? çoğu var diyor hormonlar yerine oturmadığı için.. aranızda benm gibi olan var mı ya da olmayan?

Canım herkese mutlu pazarlar mesevocum 8 ayı bitirdik sukur dün Dr U kaçırdık gidemedik bide ıshal gibi oldu geçti çok şükür sanırım dış aha hiç çıkmadı zorluyor herhalde.

canım ya allahım kolaylık versin inş . çok zor bi süreç hem diş çıkaran hem de anne açısından allahım yardımcımız olsun .

motive olamıyorum ki bi türlü çok kötü hissediyorum kendimi sizin gibi bi baslasam gerisi gelecek insallah
bizim de tam motive olduğumuz söylenemez ama en azından burada yanlız olmadığını hissetmek aynı problemi yaşayan bir değil birkaçtane arkadaşının olduğunu bilmek bize güç katıyor vazgeçer gibi olsan da pes etsende devam ediyosun değil mi kızlar yanlış mı düşünüyorum.zaten burada olmamızın sebebi de bu değilmi ?

Öyle canimm çok haklısın neden bu kadar böyle hissettim bilmiyorum işte hep kilo yapışmis ya insanın üstüne psikolojik olarak insan guzel görmüyor belkide.ALLAH razi olsun hiç bakmadı bile bende csktirmadim:))birde benim tipim ne üstte çok ne altta dengeli sukur aslında biraz daha gitse inşallah iyi olur gibime geliyor :))

Ewet dogrusun canim eskiden bi kendim zannederdim bende cevremde olmadığı için ama birbirimizi anliyoruz ve anlasiyoruz..:),

canım ya allahım kolaylık versin inş . çok zor bi süreç hem diş çıkaran hem de anne açısından allahım yardımcımız olsun .
Amin canım inan şu hayatta para pul önemli değil tek sağlık olsun sabah saat 8 de büyük kizim bi başladı oksurmeye bir saat aralıksız oksurdu ve aralarda hep kustu.astim dan supheleniyorum(ALLAH yardımcımız olsun ınsaallh.

ya sana bişe diyim mi o kesinlikle psikoloj,k haklısın kilo vermekten vazgeçmedim sakın yanlış anlama şimdi değil buraya başlamadan önce de bazen aynaya baktığm zaman kenidimi çok güzel görüyorum yüzümü falan kilolu olsam da foğrafıma bile bakınca güzel görüyorum. sonra diyorum ki sen böyle de çok güzelsin sonra istediğim şeyi alamayınca kendime geliyorum biraz vermen lazım diyorum bugün kıyafet aldım kendime denerken eşim dedi ki aslında sen çok kilolu değilsin biraz versen yeter dedi bi mutlu odum sorma :)

kesinlikle öyle önce sağlık ...aman okula gidiyolar hep mikrop yuvası dimi hem kendileri hastalanıyo hem de eve geitiyolar küçüklere de bulaşıyo

Ewet ewet bendede oluyo o duygu.aslinda eşler biraz işte dalga falan geçiyor ya bende oluyor o o yüzden psikolojik oluyo normal çevredekiler 95deyince şaşırıyor.ama esim smdslga geciyo geciyo donra boule guzelsin diyo tabi benim moralim bozuluyo:))sevindim canım esin çok kilolu görmüyorum seni drmekki

kesinlikle öyle önce sağlık ...aman okula gidiyolar hep mikrop yuvası dimi hem kendileri hastalanıyo hem de eve geitiyolar küçüklere de bulaşıyo

Ewet ya bebekken hiç hasta olmadı desem yeridir ama şimdi okuldan mikrop hemen kardeşine geçiyo okulda tuvskete girip cikiuolar bide birbirlerine geciriyolar gözümde büyüyor bu yil(

İyi geceler, kız uyandı bu saatte olacak iş mi bilmem, universite ile ilgili canım, özel durumuna gelince bir kere oltup tekrar olmadığın için bir Dr görün derim, oğlumda bende öyle olmuştum Dr gitmedim normal dediler bana geri yağ olarak dondu. Bence ihmal etme Dr çoğu emzirdiğimiz için kilo vermemeyi normal goruyo bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…