yolun başındayim önce 25 kilo...

Geçmiş olsun Can'ım Rabbim şifa versin yaramaza bıdıka

Günaydın Can'ım bende haftaiçi hergün yürüyorum sonra spor salonunda 2 saat ağırlık yapıyorum hafta sonları ise sadece 4 saatlik yürüyüş yapıyorum

Canım pek kahvaltı alışkanlığım yoktu zaten sabahları iki yumurta yedim aslında ben yediklerimi sabah öğle akşam diye ayırmadım ne zaman açıktıysam yedim bazen sabah çiğköfte yedim bazen yumurta tek yaptığım gunluk ne yiyeceksem bir tepsiye koydum ve onu yedim sırasına önem vermeden, kızımın uyku duzeni yok o uyuyunca hemen spor A başladım ne kadar yaparsam artık. Bu hafta sınavlarım var spor yapmayacağım. Ust bölgem çok kalın halat gibi hiçbir kavis yok ne yapcam bilmiyorum.
Cok geçmiş olsun canım Rabbim biran önce şifasını versin inşallah

Kızımın ağzından boyle aşırı derecede balgam gibi salya akıyor bilen varmı ya dış mi cikiyoki ablası hiç böyle olmsmisti

Günaydın Can'ım bende haftaiçi hergün yürüyorum sonra spor salonunda 2 saat ağırlık yapıyorum hafta sonları ise sadece 4 saatlik yürüyüş yapıyorum

Gunaydin canım maşallah diyelim ne güzel kilo durumun nasıl peki

Amin canım bnm benim de belim tutuk gibi sanırım bende zor spor yapcam oturup zor kalkamiyorum işte bu kadar kilo olmasa bel tutulması olmayacak ( işte evet ne yedigimi zi görmediğimiz için anlasilmiyo az mı çok mu yedik ne yedik :))

Gunaydin canım maşallah diyelim ne güzel kilo durumun nasıl peki
96 kg dan 80 kg düştüm tabiki 1 senede neden böyle dersen insülin direnci tıp 2 diyabet yani obezim şuan Karatay beslenmesi yapıyorum boyum 1,62 normal kilom50-55 arası olması lazım teşekkür ederim sizin kilonuz ve boyunuz kaç ?

annelik fedakarlık değil mi? herşeyden ödün vermek ..annelik =soğuk yemek ,soğuk çay,az uyku ,az sosyallik...
ateş düşürücü olarak fitil mi şurup mu kullanıyosun?

desene aynıyız:) benimki mesela bezini çöpe atmak için gidiyorum ya basıyo yaygarayı suyunu ısıtmaya gidiyorum yine öyle dayanıcaz napalım yapcak bişey yok suyuna göre gidicez o orda bağırırken ben de iş yapamıyorum

senin belin tutuk benim dizim ağrıyo napcaz biz uze ?

merhaba ..herkes veriyo kiloyu bi ben veremiyorum ya maşallah size de insallah istediğiniz kiloya düşersiniz

merhaba ..herkes veriyo kiloyu bi ben veremiyorum ya maşallah size de insallah istediğiniz kiloya düşersiniz
canım ben deli gibi spor yapıyorum normal insan yapsa safinaz gibi kalırdı bende direnç var siz bir doktora çıkın ve tahlil yaptırın bence üzülmeyin....

ee siz maşallah hergün yürüyormuşsunuz evlimisiniz? bekar mı? çoluk çocuk ? zamanınz nasıl oluyor onun için soruyorum..

canım ben deli gibi spor yapıyorum normal insan yapsa safinaz gibi kalırdı bende direnç var siz bir doktora çıkın ve tahlil yaptırın bence üzülmeyin....
yaptırdım insülin direnci homa indeksi , şeker tiroid .... dr.turp gibisin herşey normal sanırım boğazdan kaynaklanıyo dedi.

ya ben de merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…