yolun başındayim önce 25 kilo...

13/11/2015 - 90,5
20/11/2015 - 89,5
27/11/2015 - 89,0
04/12/2015-89,0

malesef bu hafta veremedim arkadaşlar ,bugün doktora gittim emzirdiğin için bişey yapamam ağrı kesici iç sıcak uygula dinlen dedi

Güzel arkadaşlarim hepimizin cumasi mübarek olsun. Çok sağolun canlar belim tutuk gibi gece pek uyumadim suan iyi gibi ama yine çıkabilir acaba dış mi çıkacak anlamadım Ayy hasta olunca cooj HUYSUZ oliyo((bu arada tartıldım sabah

13.11.2015 ~95
20.11.2015 ~91.800
27.11.2015 ~91.700
04.12.2015~90.700

13/11/2015 - 90,5
20/11/2015 - 89,5
27/11/2015 - 89,0
04/12/2015-89,0

malesef bu hafta veremedim arkadaşlar ,bugün doktora gittim emzirdiğin için bişey yapamam ağrı kesici iç sıcak uygula dinlen dedi

Peki ne dedi Dr canım.bencede dinlen inşallah geçer cnm olsun kilo almadın ya öyle düşün yediklerine dikkat et sadece motivasyonu kaybetme :)))

Peki ne dedi Dr canım.bencede dinlen inşallah geçer cnm olsun kilo almadın ya öyle düşün yediklerine dikkat et sadece motivasyonu kaybetme :)))
dr dinlen bişey yapamam ağrı kesici içebilirsin dedi

Suan uyuyo canım ateşi yok ama çıkacak gibi geliyo inip çıkıp duruyo akşam a da davetliyiz napcaz bilmiyorum.(ateş ten çok korkuyorum bide mizmiz oluyo
canım benim ya ateş düşüücü falan kullanıyo musun ? hastalık yok değil mi?burun akıntısı öksürük ?

Senin bebeğin nasıl oldu cnm burnu tikaliydi ya
benimki de iyi burnunun aktığı iyi oldu ciğerlerine inmemiş oldu hala çekiyorum direne direne çok ağlıyor boğuşuyoruz resmen .şimdi hafif bi öksürüğü var o da geçer inş.
bu arada bişey sorucam sen evde bişeyle uğraşırken senin küçük olan arkandan ağlıyor mu ya ben bunalıyorum bazen iş yaptırmıyo yemek yaptırmıyo temizlik yapmasan olmuyo o orda ağlıyo tam oyun kuruyorum kalkıyorum işime devam edim die yine ağlıyo yine ağlıyo midem ağrıyo şuan stresten resmen

bir haftada mı 2 kilo verdin bravo sana bizim yaptığımız gibi yazsaydın keşke
Evet Canım du oyle yazayım
20.11.15 84
27.11.15 83,200
02.12.15 81,200
Şukurler olsun maşallah deyin kızlar boyle gitsin nolur akşam bişey yemeyin canınız cok şekerli şey isterse piko yeyin ucundan azıcık

Evet Canım du oyle yazayım
20.11.15 84
27.11.15 83,200
02.12.15 81,200
Şukurler olsun maşallah deyin kızlar boyle gitsin nolur akşam bişey yemeyin canınız cok şekerli şey isterse piko yeyin ucundan azıcık
başka ne yaptın spor diyet?

başka ne yaptın spor diyet?
Spor olarak hergun kesinlikle 3 mil leslie ve bazen vakit bulunca bisiklete bindim. Bol sınırsız tavuk ve salata tükettim kahveyi bir bilemedin iki bardağa duşurdum. Ve sporu sabah aç karna yaptım

Spor olarak hergun kesinlikle 3 mil leslie ve bazen vakit bulunca bisiklete bindim. Bol sınırsız tavuk ve salata tükettim kahveyi bir bilemedin iki bardağa duşurdum. Ve sporu sabah aç karna yaptım[/Q
çok güzel böyle devam edersen hedeflediğin kiloya düşersin darısı başımıza inşallah.Kahvaltıyı tam yaptın ekmeği kestin ara öğünleri kaçırmadın ve aç kalmadın herhalde ,sütün de azalma olmadı değil mi ? ben akşam yemeğinden sonra acıkıyorum ya onu nasıl başarıyosunuz bişey yememeyi bi de sen spor yaparken kızın duruyo mu bari ya da şöyle söyliyim seninkinin uyku düzeni nasıl ?

Kizlar Günaydın dün akşam evde yoktuk çok şükür uzmedi gittiğim yerde.ama Afedersiniz saf gibiyim gece uyandi hep suan da sallıyorum yanında yatmakran belim çok kötü ağrıyor bugün Dr a göturcez bakalım.ates düşürücü vermek istiyorum ama deli gibi atıyor kendini ya sinir oluyorum icmiyo bi türlü.

A

Ayy canım odada yalnız durmak istemiyo zaten bırakıyorum bulduğunu ağzına atıyor heryer karıştırıyor bide o kadar dikkat etmeme rağmen illa ablasının ufak malzemeleri oluyo.yurutece koyuyorum eskiden şimdi ondada pek durmuyo yanlardan sarkiyo yere düşecek gibi oluyo is hiç olmuyo gibi bişey bazı çocuk ana kucaginda oturur durur annesi ev işi yapar ama benim büyük kızım daha fena huysuz du)ama su an maşaAllah i var çok sakin:))

Spor olarak hergun kesinlikle 3 mil leslie ve bazen vakit bulunca bisiklete bindim. Bol sınırsız tavuk ve salata tükettim kahveyi bir bilemedin iki bardağa duşurdum. Ve sporu sabah aç karna yaptım

Cook guzel canım insaallah en kisa zamanda ulaşirsin hedefine.gitsin üzerimizden şu yükler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…