yolun başındayim önce 25 kilo...

Ne kadarmış canım.i bu arada Nivea bady ile dinamik sabahlar diye bi şey vardı intrtete acayip sıkılaştir yormus ama 50 Fk falan sürüyordu

Meyveyle gecistirdim ama spor yapamadim kendimi hic enerjik ve o modda hissetmiyorumm insallah bu durum gecer..canim platesi evde ebru salliyla yaptim cok rahatlatiyo bence plates bi yasam tarzi.
Bende ac oldugumds yapamıyorum canım bugün böyle geçsin. Yarın yaparsın inşallah.

Kizlarrr ben belki yazamayabilirim işlerim var da.ALLAH rahatlik versin sizlere :))

hepsinin ayri ayri fiyati var farkli marka farkli sonuc bi yerde var biyerde yok kafam karisti iyice ya neyse bende yarin devam edeyim uykum geldi zaten herkese iyi geceler....

Kizlar merhabalar)ben gece doğru dürüst uyuyamadim hhiiic spor yapasim yok.cok yorgun hissediyorum kendimi.

herkese meraba ben de bugun yapmiycam cunku carsiya gidip geldim 1 saat tempolu yurudum sayilir biraZ egzersiz yapabilirim belki bu arada uze ben de senin gibiyim allahimiza sukurler olsun allahim bugunlerimizi aratmasin, yokluklarini acilarini bize gostermesin insaallah ama iste bebekler daha uykusuz kalinca insan zombi gibi dolasiyo iste ortalikta ,kendini zinde hissedemiyo dimi hicbiis yapasi gelmiyo bi de hava bulanik olunca

Amin ALLAH tüm yavruları korusun mesevocum.aynen ya hava bulutlu olunca da bişi yapasi gelmiyo insanın sürekli yatmak geliyo içimden.Bide ben gece uyumayinca gündüz uyuyamiyorum ama uyudum mu daha kötü oluyorum(

Kızlar kızım ek gıdaya başladığımdan beri beni emmek fazla istemiyor galiba çorbayı sutumden daha fazla seviyor sizde de oldu mu

Kızlar kızım ek gıdaya başladığımdan beri beni emmek fazla istemiyor galiba çorbayı sutumden daha fazla seviyor sizde de oldu mu
Evet Canım ya bende de oldu büyük kizimda coj sukur hiç öyle olmamıştı hatta iştahsızdi çok. Ama küçük hatta bu ara bırakacak diye çok korktum hala öyle çok istekli değil. Ama önce emzir sonra çorbası yedirmissindir demi

Benimkinde öyle birşey olmadı şuan hatta yemek yemese bile olur :) arkadaşlar bu arada bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum spora hızlı bir giriş yaptığım için diz kapaklarımı incittim sanırım spor yaparken hissetmiyordum ip atlarken atladıkça atlayasım geliyordu ama bu kiloyla atlayınca dizlerime yük bindirdim sanırım günlük aktivitelerim kısıtlandı ani hareket edemiyorum oturup kalkınca ağrıyor dizlerim başka biryerimde bişey yok ama bu bile engelliyor bi müddet ip atlamıycam eşim çok kızdı neden yavaş başlamıyosun die (ipek zeynep hatırlarsan sana yavaş başlasaydın demiştim aynı hatayı ben yaptım malesef ağrım geçince leslie sansone ın evde yürüyüş programına başlayacağım 1 ay falan onu yapacağım allah izin verirse en azından vücudumu spora yavaş yavaş alıştırmam kaslarımı hazırlamam lazım bi de güya pilatese başlıycaktım onu bu halde yapsam doktorluk olurum herhalde onu inşallah zayıflayınca sıkılaşmak için en azından kas olarak kendimi hazır hissedince yapacağım .İnsan bazen mantıklı düşünemiyor işte biran önce kilolardan kurtulmak isteyince sonuç bu işte(bi tane kadın spor yaptığı halde ebru şallının 21 gün programını uygulamaya başlayınca kas gevşetici iğne vurulmak zorunda kalmış.)Buradan spor yapacak olan arkadaşlara sesleniyorum önce vücudunuzu egzersize hazırlayın ondan sonra ağır hareketler yapın benim gibi sakatlanmayın günlük hayatınızdan geri kalmayın hele bide çocuğunuz varsa hiç

Canim cok geçmiş olsun cok üzüldüm( bencede yavaş yavaş başla hı yüklenme zaten günlük işler bizi yoruyor fazlasıyla insan en iyi kendi vücudunu tanır sen ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman başla.:*( ( zaten emzirirken vücut enerji harcıyormus. ALLAH korusun mesevocum.

Sağlıklı bir şekilde zayiflayalim da varsın geç gitsin kilolar önemli olan bırakmamak yavaş yavaş olsun.

teşekkür ederim uzecim doğru söylüyosun çok ta haklısın senin nasıl gidiyor uyudular mı seninkiler?

Yeni uydular canım insaallah gece uyurlar rahat.coookk yorgunum mesevocum.senin ki de uyudu mu.ben de yatayim yanlarına insallah yarına görüşürüz.ALLAH rahatlik versin sana mesevocum ve bizi takip eden herkese sevgiler..

Yeni uydular canım insaallah gece uyurlar rahat.coookk yorgunum mesevocum.senin ki de uyudu mu.ben de yatayim yanlarına insallah yarına görüşürüz.ALLAH rahatlik versin sana mesevocum ve bizi takip eden herkese sevgiler..
uyudu uyandı bidaha uyudu hatta :) ben de yatayım inşallah şu dizimin ağrısı geçer ya doktora görünmeme gerek kalmadan içim ezildi 1 tatlı kaşığı ballı koca bi bardak süt içtim valla şimdi iyiyim rahat rahat uyuyabilirim herkese iyi geceler tatlı rüyalar...

Canım almıyor itiyor zaten sutumde çok olmuyo biraz emse gelecek ama kucuk hanım tembel olacak gibi gunde dört kez ancak emiyor zorla veriyorum valla

Kas gevşetici al bence sakın sporu bırakma yarın tartı gunumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…