Tamam canım bizde cumaları yazıyoruz pazarteside sen yazarsın. Inşallah bende görürüm 79 lari...Kiz,lar pazartesi gunleri tartilcam her hafta yazarim kilomu buraya dun malesef 79200 geldim bakalim ne olcak bi hafta sonra
veriyorum serumu sürekli çekiyorum burnunu... iyi bakalım yap bi başlangıç daha ki bidaha yapmaya gerek kalmasın :)Hayırlı günler mesevocum:)).bende erken kalktim ama Kosturmaktan yazamadım şimdi an a uyudu evi toplamaya uğraşıyorum bi süt iceyim dedim.bugun iyi bir başlangıç yaptım tekrar inşallah devamı gelir.plates çok iyi benim arkadaşım çok incelmisti.
Kıyamam ya geçmiş olsun üsuttu mu bebegin inşallah tez zamanda düzelir fizyolojik serum veriyosundur herhalde. Benide büyük hasta biraz
bugün önce ip atladım sonra pilatese bi balıyım dedim bakalım top olmadığı için toplu hareketi yapamadım.Onları temin etmem lazım sanırım.Canim platesi bende oneririm.dort yil once iki ay kadr yaptim cok inceltiyo ama yaninda kardiyo ile desteklemen daha ii olur.kilo vermen icin .ben ekmegi sadece sabahlari yemeyi dusunuyorum bol meyve yogurt salata ve ev yemegi .aburcubur yok zaten .aksam yediden sonra yemiycem sadece yatmadan yogurt limon kirmizi pul biber kuru varya onu yemeye basluycam cok faydali gobek icin
canım geçmiş olsun inşallah küçüğe geçmez dikkat etHayırlı günler mesevocum:)).bende erken kalktim ama Kosturmaktan yazamadım şimdi an a uyudu evi toplamaya uğraşıyorum bi süt iceyim dedim.bugun iyi bir başlangıç yaptım tekrar inşallah devamı gelir.plates çok iyi benim arkadaşım çok incelmisti.
Kıyamam ya geçmiş olsun üsuttu mu bebegin inşallah tez zamanda düzelir fizyolojik serum veriyosundur herhalde. Benide büyük hasta biraz
Slm hoşgeldin aramıza. Hepimiz yeni doğum yaptık bencede 15 kilo az motive için burası çok iyi inan banaHayirli geceler kizlar kabul ederseniz bende araniza katilmak istiyorum .iki cocugum var biri dahs dort aylik tahmin edersiniz ki dogum kilolarim duruyomalesef .esim bu durumdan hic hosnut degil kendisine cik dikkat ediyo.benimde fit olmami istiyo .ilk kizimda on iki kilo vermistim aslinda azimliyim istetince yapamayacagim sey yok insallah ama destege ihtiyacim var.15 kilo vermek istiyorum insallah.ip atliycam ve saglikli besleeyi dusunuyorum lutfen banada destek olun..
bugün önce ip atladım sonra pilatese bi balıyım dedim bakalım top olmadığı için toplu hareketi yapamadım.Onları temin etmem lazım sanırım.
Canım 13 Kasım da başladık ben 3 300 verdim sukur.arkadaslarimda gayet iyiler bu hafta inşallah ilk sayfaya yazcam takip kolay olsun diye; ))ben 95 timKiz,lar pazartesi gunleri tartilcam her hafta yazarim kilomu buraya dun malesef 79200 geldim bakalim ne olcak bi hafta sonra
Kızlar hedef koydum kendime cuma tartıda 82 yi gormek istiyorum çok istiyorum yaaa
13 kasımda başladık canım ben de 1,5 kilo vermişimKac gun oldu baslayali kac kilo verdiniz kizlar. Tamm bende cumalari yazarim kilomu..
aynı durum bizde de var bazen öyle bir açlık geliyoki böyle durumlarda tarçınlı süt iyi geliyo bi de meyve atıştır bak nar çok güzel hem şişiriyo tok tutuyo hem tatlı ihtiyacını karşılıyo .Açken zaten spor yapılmıyo onu sabaha ya da öğlene denk getirmen lazım aslında ben de sabah yapsam güzel olcak ama gece uykusuz kalınca sabah dinç hissedemiyorum ki kendimi o yüzden öğleden sonra yapıyorum.Kizlar Benim motiveye ihtiyacim var.spor yapmam lazim yapamiyorum veee acimmm
ben de en azından 88 :) inşallah 1 kilo bi kilodur. Eğer spor yapıyosanız 1 kilo kaybetsek bile daha fazla görülür bence herşey tartıdan ibaret değil :)Insallah canimmm benim ya bende 90 i görmek istiyorum(
kızlar hani bahsetmişsiniz ya pilatesten arkadaşlarınız spor salonuna giderek mi yapmışlar evde mi ?