yolun başındayim önce 25 kilo...

veriyorum serumu sürekli çekiyorum burnunu... iyi bakalım yap bi başlangıç daha ki bidaha yapmaya gerek kalmasın :)

bugün önce ip atladım sonra pilatese bi balıyım dedim bakalım top olmadığı için toplu hareketi yapamadım.Onları temin etmem lazım sanırım.

canım geçmiş olsun inşallah küçüğe geçmez dikkat et

Kac gun oldu baslayali kac kilo verdiniz kizlar. Tamm bende cumalari yazarim kilomu..

Slm hoşgeldin aramıza. Hepimiz yeni doğum yaptık bencede 15 kilo az motive için burası çok iyi inan bana

Kızlar hedef koydum kendime cuma tartıda 82 yi gormek istiyorum çok istiyorum yaaa

bugün önce ip atladım sonra pilatese bi balıyım dedim bakalım top olmadığı için toplu hareketi yapamadım.Onları temin etmem lazım sanırım.

Bende az bisiklet e bindim akşam ınsaallh devam ederim.ewet ya büyük hasta olunca kucugude öpüyor falan geçiyor okuldan getitiyo hep mikropları. Inşallah geçmez cnm.o serumu myaptirmiuodu bağıra çağıra(

Kiz,lar pazartesi gunleri tartilcam her hafta yazarim kilomu buraya dun malesef 79200 geldim bakalim ne olcak bi hafta sonra
Canım 13 Kasım da başladık ben 3 300 verdim sukur.arkadaslarimda gayet iyiler bu hafta inşallah ilk sayfaya yazcam takip kolay olsun diye; ))ben 95 tim(

Püf ne kadar çok rakam bunlar söylerken üzülüyorum 95; (((

Kizlar Benim motiveye ihtiyacim var.spor yapmam lazim yapamiyorum veee acimmm

Ilk günden çok mu yuklendin canım.bak bizede bir arkadaş söyledi burada tarçınlı süt iç istersen bastırıyor biraz hem sütü artırıyor.

Kizlar Benim motiveye ihtiyacim var.spor yapmam lazim yapamiyorum veee acimmm
aynı durum bizde de var bazen öyle bir açlık geliyoki böyle durumlarda tarçınlı süt iyi geliyo bi de meyve atıştır bak nar çok güzel hem şişiriyo tok tutuyo hem tatlı ihtiyacını karşılıyo .Açken zaten spor yapılmıyo onu sabaha ya da öğlene denk getirmen lazım aslında ben de sabah yapsam güzel olcak ama gece uykusuz kalınca sabah dinç hissedemiyorum ki kendimi o yüzden öğleden sonra yapıyorum.

Insallah canimmm benim ya bende 90 i görmek istiyorum(
ben de en azından 88 :) inşallah 1 kilo bi kilodur. Eğer spor yapıyosanız 1 kilo kaybetsek bile daha fazla görülür bence herşey tartıdan ibaret değil :)

kızlar hani bahsetmişsiniz ya pilatesten arkadaşlarınız spor salonuna giderek mi yapmışlar evde mi ?

Meyveyle gecistirdim ama spor yapamadim kendimi hic enerjik ve o modda hissetmiyorumm insallah bu durum gecer..canim platesi evde ebru salliyla yaptim cok rahatlatiyo bence plates bi yasam tarzi.

geçer canım benim ben de başta yapamadım sporu sonra yapmam gerektiğini anladım ..ya malzeme fiyatlarına baktım da çok da ucuz değilmiş hani .. bence de ya yaşam tarzı yani şu malzemeleri temin edersem daha iyi olacak..

kızlar hani bahsetmişsiniz ya pilatesten arkadaşlarınız spor salonuna giderek mi yapmışlar evde mi ?

Mesevocum benim arkadaş evde yaptı diye biliyorum ben kardiyo bide coj yürüyüş yaptı ama işte evli değil boş vakti çoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…