Cuma gunu tartı gunumuzdu ölçüler
20.11.2015 84
27.11.2015. 83.200
Mesevocum bende bilmiyorum o meyveyi acı bişey mi kivalla ne yalan söyiyim benim de hiç tartılasım yok.arkadaşlar aranızda goji berry meyvesini bilen var mı? metabolizmayı 5 katına kadar çalıştırıyomuş.ipek senin watsapp taki grubun buradan mı yoksa özel arkadaşların mı? sen yine 800 gr vermişsin darısı başımıza yarın tartılalım tabiki .
Mesevocum inan bende yıllar yılı hep aynı duygulardan boguldum gidiyoruz kıyafet almaya bakıyorum eşimin yanında utanıyorum başlıcam diyorum dayanamıyorum bir iki derken bozup gidiyorum ama artık dur demek lazım bu hafta bi düşüş oldu bende ama bozmamaya calistim devam kaldığım yerden diye düşündüm sadece başka sebeplerden spor yapmadım.beyinde bitir önce canım yoksa olmuyo inaniyi geceler kizlar sizlerle bi durumumu paylasmak istiyorum ben tam beynimde bitiriyorum zayifliycam diyorum bi iki gun dikkat ediyorum sonra ondan bisey olmaz bundan bisey olmaz devam ediyorum sonra aynaya bakamiyorum diyorum ki bu ne hal yarim saat gecmeden canim bisey istiyo yiyorum disari cikiyorum diyorum ki bak zayifla eve geliyom unituyom sonuc:zayiflamak istiyorum ama dogru baslangic yapamiyorum baslangic yapsam da devami gelmiyo ben ne yapmaliyim nolur yardim edin
canım bende senin gibiydi sonra giydiklerime baktım birde mağzalara gittiğimde ilk önce bedenlerine bakıyorum bu çok kötü çünkü bana yakışıp yakışmıcanı düşünmüyorum sonra zaten 2 ay sonra bacak aralarından yırtılıyor bunlarda canımı çok sıktı ve düşğndüm böyle mi kalayım yoksa zayıflayayım mı diye ve karar verdim zayıflamaya eşim yanımda börek ekmek pasta hertürlü abur caburu yedi fakat ben beyinde bitirdim ve şuan 16 kg verdim ama daha istedgim bedende degilim ve devam ediyorum birde kilolu olmamın şu sorunu var yazın afedersin pişik kremi kullanmaktan nefret ettim kendime bir hedef koydum o yolda gidiyorumiyi geceler kizlar sizlerle bi durumumu paylasmak istiyorum ben tam beynimde bitiriyorum zayifliycam diyorum bi iki gun dikkat ediyorum sonra ondan bisey olmaz bundan bisey olmaz devam ediyorum sonra aynaya bakamiyorum diyorum ki bu ne hal yarim saat gecmeden canim bisey istiyo yiyorum disari cikiyorum diyorum ki bak zayifla eve geliyom unituyom sonuc:zayiflamak istiyorum ama dogru baslangic yapamiyorum baslangic yapsam da devami gelmiyo ben ne yapmaliyim nolur yardim edin
Canım çok az gitmiş duzenli olarak spor yapıyorum ve yeminle acımm ozledim kızartma yapıp uzerine yoğurt dokup yemeyi bu kadar da zor alsam nolur kiCanım Tebrikler bi kg yakın gitmis
Mesevocum bende bilmiyorum o meyveyi acı bişey mi ki
Canım çok az gitmiş duzenli olarak spor yapıyorum ve yeminle acımm ozledim kızartma yapıp uzerine yoğurt dokup yemeyi bu kadar da zor alsam nolur ki
Sebzeleri firinda kizart ve yogurtla inan ayni lezzet birakma ama bir müddet sonra alisiyosunCanım çok az gitmiş duzenli olarak spor yapıyorum ve yeminle acımm ozledim kızartma yapıp uzerine yoğurt dokup yemeyi bu kadar da zor alsam nolur ki
Canım 40 dk ip nasıl atlıyorsun ben 5 dk dahi atlayamıyorumherkese merhaba bi an sizi kaybettim sandım bu kadar kısa sürede bile insan alışıyor valla...neyse kavuştuk nihayet .. Ben kaldığım yerden devam ediyorum yediklerime dikkat ediyorum ekmeği azaltmaya proteini çoğlatmaya başladım en azından etimek yiyorum ..mesela dün biyere kahvaltıya davetliydik ölçümü de kaçırmadım.ara öğünleri de kaçırmamaya dikkat ediyorum.spora da devam 40 dk ip 20 dk egzersiz (bel-basen-kalça) ölçülerimi de not aldım bakalım nasıl bir sonuç ile karşılaşacağım....herkese bu kutsal yolda başarılar dilerim...
Canım 40 dk ip nasıl atlıyorsun ben 5 dk dahi atlayamıyorum
Sonucun iyi olacağından eminim mesevocum bu kadar spor ve dikkat le eminim eksilme olacaktır. Ben bi yere gidince ne yedigimi anlamayip ewe gelip tekrar yiyorum yani yiyordum; ))hiç durmadan değil yorulduğum oluyo yorulduğum zaman dinleniyorum ama yerimde sayıyorum yine soğumayayım die sen de azar azar atlayabilirsin atladığın kadar sonraları ısınırsın bak gör.ama gerçekten hertarafı çalıştırıyo iki gün yerimden kalkamıyodum resmen ben bundan bi kaç yıl önce 2 ayda sadece ip atlyarak biraz da kısarak 15 kilo verdim günde enaz 1 saat atlıyodum.sıkılaştırıyo da
Senin nasıl gidiyo ipek zeynep cimKızlar