Saç Bakım Ürünleri Yoluk yoluk saçlarım...

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
19
kızlar benim saçlarım yoluk yoluktu.işlem görmüş sarı.banyodan çıkınca tarıyodum kuruyunca sanki kavgadan çıkmış gibi uçları yoluk yoluktu.araştırdım başka sitelerden ve bu siteden .elma sirkesi denemeye karar verdim.boş bir yoğurt kabına 1 bardak su üstüne yarım bardak kadar elma sirkesi koydum.saçımı yıkadım.banyodan çıkmadan önce saçımın uçlarını suya batırdım ardından dibe dökmeye ceasaret edemediğim den uçlara doğru döktüm.kuruyunca gördüm ki uçları yoluk durmuyor.3 kez denedim ama biraz yağlandırıyor gibi uyarayım dedim.

Son düzenleme:
yok durulamadım hıı kokuyor tabii ama ben alıştım tavuk gii gezmektense kokuyu tercih ediyorum.glisin saç spreyleri var kokulu benimki bitmiş onlardan sıkılabilir.yada parfüm??

kızlar benim saçlarım yoluk yoluktu.işlem görmüş sarı.banyodan çıkınca tarıyodum kuruyunca sanki kavgadan çıkmış gibi uçları yoluk yoluktu.araştırdım başka sitelerden ve bu siteden elma sirkesi denemeye karar verdim.boş bir yoğurt kabına 1 bardak su üstüne yarım bardak kadar elma sirkesi koydum.banyodan çıkmadan önce saçımın uçlarını suya batırdım ardından dibe dökmeye ceasaret edemediğim den uçlara doğru döktüm.kuruyunca gördüm ki uçları yoluk durmuyor.3 kez denedim ama biraz yağlandırıyor gibi uyarayım dedim.

Benim saçlarımda kuaför bozuntusu yüzünden açıcıdan mafedildi bende senin yaptığın gibi yapmayı düşünmüştüm cilt doktoru aktar olayına sirkeyi duyunca kızdı bana seni ben bile kurtaramam dedi ama diplere yapmayıp diye düşündüm bende ama uçlara yapmaktan başka çarem yok çok berbat saç tellerim inceldi cansız tokayla bağlayıp at kuyruğu yapıp yapsam diye düşündüm ama korktum dediklerin mantıklı geldi napacam şaşırdım ben keratin bakım felanmı alsam diyorum eczanede keratin satılıyomuş galiba

valla yanık konusuna bişi diyemicem forumda yada başka yerde duyar öğrenirsem haberdar ederim

benim saçlarımda geçen yıl harikaydı herkes saçlarıma bayılıyordu.sarıya boyalı idi yıllardır ve oryalsiz yavaş yavaş senelerce boyayarak açıldı rengi iyice ama sonra bir röfle yaptırdım saçlarım kopmaya başladı kıyamadım kesmeye almanyadan biyotin aldım özellikle saç için olan tabletlerden ama bundan sonra saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı önceleri önemsemedim belki cansız olanlardır diordum ki baktım kel kalacağım biyotini kestim evde eşimin kendine aldığı bir saç toniği vardı dökülmeye karşı erkekler için onu kullanmaya başladım sürdükten 5 dakika sonra dipler karıncalanmaya başlıyordu ama nihayet dökülme durdusonrada bakım kürleri yağlara yumurta sarısına başladım ama baktım ki olmayacak bunlar tam çözüm değil bende geçen hafta gittim saçlarımı omuz hizasında kestirdim...sinirimi bozan cansız sağlıksız saçlardansa şimdi kısa ama güzel saçlarım var...şimdide bol bol bakım yapıyorum

X