Yolsuzlukla suçlanan CHP’li İlgezdi çifti kendileri hakkında suç duyurusunda bulundu

vayyy beeee ne aileymiş o zaman.. diyesim geldii işte bulunan kılıflar bunlar... tayyibin dediği gibi bunlar insanı galeyana getirirler ama oturdukları mekanlar bindikleri arabalar.. öyle lükstürki demişti.. ama mecliste halk çocuğuyuz biz diye koparırlar yaygarayı..
hımm anladım seni .
sen chpli deyince ailesi fakir olmalı diyorsun. ama işte insanlar ailesini kendi seçemiyor maalesef. zavallı kadının çevresi zengiin işte:)
. insanları neden galeyana getirsinlerki. eğer emekleriyle yetim hakkı yemeden,kul hakkı yemeden,alınteriyle kazanılmış para varsa neden milleti galeyana getirsinler. galeyana getirilenler belli zaten.

şimdi ilgezdiyi alkışlıyorum t...?? sıkışınca sakın yapmasın araştırın beni çığırtkanlıkları..

Her yorumda farkli bir suclama buluyorsun.Once sucluluk psikolojisi oldu simdi de sıkıştığı icin beni arastirin cigirtkanligi.Bakalim bir sonraki yorumunda ne olacak?Ben diyorum kii bu suc duyurusu bir baslangic olsun herkes kendi partisinin icinde mide bulandirici,suphe uyandirici yukselmeler ve yolsuzluklarin pesine dussun keske her babayigit bunu yapabilse diyorum ama yazinin o kismi sana gelmiyor sanirim ya sen neyi kastettigimi anlamak istemiyorsun.

birilerinin?! çalması, birilerinin çalmasının bahanesi mi oluyor?
Evet canım burda öyle . Chp veya diğer partiler 1 çalarsa akp 4 çalabilir.
Chpnin hırsızlığı akpnin hırsız olma durumunu aklar.
Akp çalıyor dersen eee chp de çalıyor olur.
Mantık aynen bu.
Daha da bu haber hırsızlığına demediğini bırakmayanlar diğer yolsuzlukları görmezden gelebiliyor.

Konu malvarligina gelince bilal ogul'un turgev'ine 100 milyon $ !! bagislayan ismini vermek istemeyen hayirsever hala ortaliklarda yok.Nerde ki acep :110:

hımm anladım seni .
sen chpli deyince ailesi fakir olmalı diyorsun. ama işte insanlar ailesini kendi seçemiyor maalesef. zavallı kadının çevresi zengiin işte:)
. insanları neden galeyana getirsinlerki. eğer emekleriyle yetim hakkı yemeden,kul hakkı yemeden,alınteriyle kazanılmış para varsa neden milleti galeyana getirsinler. galeyana getirilenler belli zaten.
hayır öyle bişi demiyorum.. her insanın mal varlığı olmalı diyorum.. ama sırf şirin gözükücem diye karşıt görüşü olanın mal varlığı ortaya çıkınca yırtınmalarından bahsediyorum.

Chp de en çok mal varlığı bulunan kişi bu mu ki acaba bunu haber yapmışlar. Gemicikleri olan yok muymuş onlarda da:KK53:
Bir insanın kendi kendini mahkemeye vermesi "bunlar yalan" anlamına gelir. Daha önce bunu yapan olmamıştı , ben duymadım en azından. Dedesinden kalan tarlaları eklemediklerine kızmışlar birde :KK48: Mal varlılığının devamı geliyor desenize.
Bakalım sonu nasıl olacak , beklemedeyim. İftira mı değil mi ? Ama şu haber iftira olma olasılığını her türlü arttırır.

İyi de insanlar ortada fol yok yumurta yokken neden mal varlığı tespiti için suç duyurusunda bulunsunlar? Daha önce neden gitmedi savcılığa diyen arkadaşın mantığı şahane. Hakkında haber yapılınca savcılığa suç duyurusunda bulundu insanlar, öncesinde böyle bir suçlama yokken niye yapsın bunu?

Yıllarca partinin içinde bulunmuş biri olarak söyleyeyim ki chpliler parti başkanından üyesine kadar kendi çapında varlıklı insanlardır. Geneli kalbur üstü ailelerden gelir. Bu ezilenin yanında olmadıkları anlamına gelmez sanıyorum. Ne yapsın insanlar reddi miras davası mı açsın ezilenin yanında olduğunu göstermek için?

İyi de insanlar ortada fol yok yumurta yokken neden mal varlığı tespiti için suç duyurusunda bulunsunlar? Daha önce neden gitmedi savcılığa diyen arkadaşın mantığı şahane. Hakkında haber yapılınca savcılığa suç duyurusunda bulundu insanlar, öncesinde böyle bir suçlama yokken niye yapsın bunu?

Yıllarca partinin içinde bulunmuş biri olarak söyleyeyim ki chpliler parti başkanından üyesine kadar kendi çapında varlıklı insanlardır. Geneli kalbur üstü ailelerden gelir. Bu ezilenin yanında olmadıkları anlamına gelmez sanıyorum. Ne yapsın insanlar reddi miras davası mı açsın ezilenin yanında olduğunu göstermek için?
dini kullanarak çığırkanlıklar yapmasın yeter yok bu nasıl dindar bu kadar malı olmamalı mensup olduğu din bunu yasaklar dediklerindendir.. eee hadi doğru diyelimm ee o zaman sen hangi dine mensupsun demezlermi..

dini kullanarak çığırkanlıklar yapmasın yeter yok bu nasıl dindar bu kadar malı olmamalı mensup olduğu din bunu yasaklar dediklerindendir.. eee hadi doğru diyelimm ee o zaman sen hangi dine mensupsun demezlermi..
Ne alaka??? Kafan cidden çok değişik çalışıyor.
Dini kullananın kim olduğu çok açık. Allah allah yallah yallah diye götürüyorlar malı. Hadi çıksın diğerleri de mal varlığı tespiti için, neden çıkmadılar şimdiye kadar? Üzerinden bir küsur yıl geçti, neden kapatıldı, kaçıldı saklanıldı? Sen buna doğru düzgün cevap ver öyle konuşalım ilgezdilerin mal varlığını.

küçük bir hatırlatma Komünizm'in Sosyalizm'in babası, artık değer kuramının mucidi Karl Marx orta zenginlikte bir ailenin çocuğuydu, bildiğiniz zengindi yani.
bence dağılabiliriz.
Sol-Sosyalizm tarihi bilmeden de ideolojiye böyle çakıyorsunuz ya, neyse, bende kalsın.
Edittiri: arkadaş banlanmış, yazdıktan sonra farkettim, silemiyorum da.

X