Yolsuzlukla suçlanan CHP’li İlgezdi çifti kendileri hakkında suç duyurusunda bulundu

Ben rezidans dedikleri dairedeki fiyatlara baktım, Maltepe Yalı Mahallesi'nde 400 - 600 arası değişiyor. İstanbul'da yaşayanlar daha iyi bilecektir bu fiyatlar çok uçuk değil, evler böyle yani. Benim bir arkadaşım da 3+1 aldı hatta geçenlerde ailesi peşinatı verdi, kalanı da kredi çekti. Yani büyük bir varlık gerekmiyor almak için.

REZİDANSIN 40. KATINDA VE İSTANBUL'UN HER YERİNİ GÖREBİLEN DAİREDE KALIYOR

Gamze ve Battal İlgezdi'nin ikamet ettiği Sky Towers Residence, 41 ve 31 katlı 2 kuleden oluşuyor. İlgezdi ailesi Sky Towers Ataşehir A Blok 239 nolu dairede kalıyor. İlgezdi ailesinin kaldığı daire, rezidansın 40. katında bulunuyor ve İstanbul'un her yerini görebilen bir daire…

Ben rezidans dedikleri dairedeki fiyatlara baktım, Maltepe Yalı Mahallesi'nde 400 - 600 arası değişiyor. İstanbul'da yaşayanlar daha iyi bilecektir bu fiyatlar çok uçuk değil, evler böyle yani. Benim bir arkadaşım da 3+1 aldı hatta geçenlerde ailesi peşinatı verdi, kalanı da kredi çekti. Yani büyük bir varlık gerekmiyor almak için.

BATTAL'IN MOBİLYALARI 1.6 TRİLYONLUK

Türkiye Cumhuriyeti'nin temsil makamı olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her fırsatta "israf" ve "lüks düşkünlüğü" ithamlarında bulunan CHP'nin, kendilerine bağlı bir ilçe belediye başkanının makam odasına dahi trilyonluk harcama yaptığı belirlendi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kişi başına 30 TL'lik masrafla verilen iftar yemeğini hedef alan CHP'li Battal İlgezdi'nin Ataşehir Belediyesi'ndeki makam odasının mobilya masraflarının 1.6 milyon TL'ye tekabül ettiği tespit edildi. Milletvekili olmadan önce dişçilik yapan ve 3'ü rezidanstan olmak üzere tam 16 lüks dairesi olan Gamze Akkuş İlgezdi'nin eşi Battal İlgezdi'nin "Yeni hizmet binası başkanlık makamına mobilya alımı" adıyla açtığı ihale 7 Ağustos 2013'te sonuçlandı. CHP'li Battal İlgezdi, küçük bir ilçe belediye başkanlığı olan makam odasına ihale sonucunda tam 1 milyon 635 bin 394 TL'lik (eski parayla 1.6 trilyon) mobilya alımı yaptı. Eşi Gamze Akkuş İlgezdi hakkında ortalığa saçılan "lüks" bilgiler sonrasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin makam odasının mobilyalarına dahi trilyonluk harcama yaptığının ortaya çıkması "Bunlar hangi yüzle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni eleştiriyor?" şeklindeki soruları akıllara getirdi.

Meclis'te sol yumruğunu havaya kaldırarak "ezilenlerin yanındayız" mesajı veren CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin Bağdat Caddesi'nde Four Winds Residence'ta 5 milyon dolar değerinde 3 lüks daire aldığını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun da, İlgezdi ailesinin 17 dairesinin olduğu Buz Residence'ta oturduğunu belgelendikten sonra yeni bilgiler gelmeye başladı.

Ben mesajı İlgezdi ailesi için değil Kılıçdaroğlu'nun kızı için yazdım niye haberleri kopyaladın beni ayrı ayrı alıntılayıp? :KK70:Ki sen de yazmışsın Buz Residence'tan ev aldı diye. İşte fiyatları;

http://www.sahibinden.com/emlak-konut?query_text=atasehir+buz+rezidans

Al senin ifadenden koyayım :KK14:

milletimiz 'çalma' konusunda bu kadar hassasiyeti ne ara göstermeye başladı.. vallahi bravo bu da bir ilerlemedir.. ama umarım bu ülkede adı yolsuzluğa karışmış herkes için aynı yorumlar yapılıyordur... yani adaleti hakkı hukuku karşıt olduğu bir parti de yanlış bir şeyler gördü diye hatırlamak da içler acısı bir durum.. madem adaleti hakkı hukuku bu kadar iyi biliyorsun arkadaş adama sormazlar mı niye akladınız diye ? .. yolsuzluğun her türlüsüne karşıyım ister sempati duyduğum desteklediğim parti olsun ister karşıt görüşte olduğum.. Ama açıkçasını söylemek gerekirse 'kendileri hakkında suç duyurusunda bulunmak' davranışı da takdiri hakediyor... varsa bi zenginlikleri kaynağını da göstermek gerek tabi... peki 4 bakan kaynak olarak ne gösterdi? bakara makara mı ? diye düşünmeden de edemiyor insan..

Ben mesajı İlgezdi ailesi için değil Kılıçdaroğlu'nun kızı için yazdım niye haberleri kopyaladın beni ayrı ayrı alıntılayıp? :KK70:Ki sen de yazmışsın Buz Residence'tan ev aldı diye. İşte fiyatları;

http://www.sahibinden.com/emlak-konut?query_text=atasehir+buz+rezidans

Al senin ifadenden koyayım :KK14:
Yok şekerim ayrı ayrı alıntıladım hemen savunmalara geçiyorsunda şöyle dedim gözüne gözüne sokayım.. ooo daha neler varr sizler gibi fazla duramıyorum bu sitede yoksa hani o mecliste çığırtkanlıklar yapnların ipi pazara çıkardıda ..

kendileri için şuç duyurunda bulunmuşlar.. peh peh peh..neden şimdi...??? sakın tüh yakalandık psikolajisi olmasın..

Yok şekerim ayrı ayrı alıntıladım hemen savunmalara geçiyorsunda şöyle dedim gözüne gözüne sokayım.. ooo daha neler varr sizler gibi fazla duramıyorum bu sitede yoksa hani o mecliste çığırtkanlıklar yapnların ipi pazara çıkardıda ..

Arkadaşım tıkladın mı linke? Baktın mı Kılıçdaroğlu'nun kızının aldığı dairelerin fiyatına? Lafı dolandırmadan ne kadarmış yazsana?

Bak bu da Şehrizar Konakları bu arada. En üstteki ilanda 13000 TL'ye bakıp aldanma ama, o kirası :KK70:

http://www.sahibinden.com/emlak?query_text=Şehrizar+Konakları

kendileri için şuç duyurunda bulunmuşlar.. peh peh peh..neden şimdi...??? sakın tüh yakalandık psikolajisi olmasın..

Çok amiyane bir tabir vardık ki bu durum için söylenen.''Ne emmeye diye başlanan hanii...Ta kendisine tanık oluyoruz.
Suc duyurusunda bulunulmaz ''bak kendilerine yapılınca sus puslar ama akp olunca çığırtkanlık yapıyorsunuz dersiniz.İşin peşi bırakılmaz başka bahaneler arkasına sığınırsınız :) Dısarıdan cok komık gorunuyorsunuz geveze :) Keşke sizinkilerde de cürmük kadar cesaret olabilseydi de açığa çıktıktan sonra üstüne gidilseydi yolsuzluğun,4 bakanın.kedi gibi örtmekten ziyade.Nerde o yürek dimi ama ?

ezilenlerin yanınızdayız diyebilmek için illaki fakit olmsk gerekmez. benim arkadaşımın kardeşinin şirketi var. çok zengin. ama devamlı yardım eder herkese. chpli diye fakir olmak gerekmiyor.

Arkadaşım tıkladın mı linke? Baktın mı Kılıçdaroğlu'nun kızının aldığı dairelerin fiyatına? Lafı dolandırmadan ne kadarmış yazsana?

Bak bu da Şehrizar Konakları bu arada. En üstteki ilanda 13000 TL'ye bakıp aldanma ama, o kirası :KK70:

http://www.sahibinden.com/emlak?query_text=Şehrizar+Konakları
ben burada kılıçdaroğlunun kızına takılmadım ben chp nin genelinin örneğini verdimm.. ne yani şimdi ayıralımmı ilgezdi daha çok mal sahibi.. ama yaaa masum kılıçdaroğlunun kızı onun dairesi daha az..(haaa bana göre elbette millet mal sahibi olmalıdır.. ama karşı görüşten birinin böyle malı ortaya çıktımı tüü bide dindar olacaklar deyip vur abalıya yaptığınızdandır..

ezilenlerin yanınızdayız diyebilmek için illaki fakit olmsk gerekmez. benim arkadaşımın kardeşinin şirketi var. çok zengin. ama devamlı yardım eder herkese. chpli diye fakir olmak gerekmiyor.
eee o zaman oky hanım bunu burda akp nin mal varlıkları alaya alınırken bu kelimeniz nerdeydii.. nerdeydinizz.. ben göremedimde..

ha,bir ek,kadın zaten iş çevirseydi,mahkemeye kendini şikayet etmez,araştırın demezdi. aileden gelen zenginliği var demekki.
ypksa yeseydi, mahkemeye gitmezdi,herşeyin ortaya çıkacağından korkardı.
ve bir iftiranın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız

Çok amiyane bir tabir vardık ki bu durum için söylenen.''Ne emmeye diye başlanan hanii...Ta kendisine tanık oluyoruz.
Suc duyurusunda bulunulmaz ''bak kendilerine yapılınca sus puslar ama akp olunca çığırtkanlık yapıyorsunuz dersiniz.İşin peşi bırakılmaz başka bahaneler arkasına sığınırsınız :) Dısarıdan cok komık gorunuyorsunuz geveze :) Keşke sizinkilerde de cürmük kadar cesaret olabilseydi de açığa çıktıktan sonra üstüne gidilseydi yolsuzluğun,4 bakanın.kedi gibi örtmekten ziyade.Nerde o yürek dimi ama ?
şimdi ilgezdiyi alkışlıyorum t...?? sıkışınca sakın yapmasın araştırın beni çığırtkanlıkları..

ha,bir ek,kadın zaten iş çevirseydi,mahkemeye kendini şikayet etmez,araştırın demezdi. aileden gelen zenginliği var demekki.
ypksa yeseydi, mahkemeye gitmezdi,herşeyin ortaya çıkacağından korkardı.
ve bir iftiranın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız
neden daha önce değilde şimdi ortaya çıkınca neden ..diye sormazlarmı adama..

ben burada kılıçdaroğlunun kızına takılmadım ben chp nin genelinin örneğini verdimm.. ne yani şimdi ayıralımmı ilgezdi daha çok mal sahibi.. ama yaaa masum kılıçdaroğlunun kızı onun dairesi daha az..(haaa bana göre elbette millet mal sahibi olmalıdır.. ama karşı görüşten birinin böyle malı ortaya çıktımı tüü bide dindar olacaklar deyip vur abalıya yaptığınızdandır..

Sen Kılıçdaroğlu'nun kızı da daire almış, hani varlıklı değildi bunlar dedin ben de sana o daire öyle çok lüks, sahibi olmak için çok varlık sahibi olmayı gerektirecek bir daire değil diye cevap verdim. Üstüne sen konuyu dağıtmak için 10 tane ayrı mesajda alıntılayıp Battal İlgezdi'nin mal varlığını yazdın :KK70: Şimdi de Chp'nin geneline dedim ben diyorsun. Şehrizar Konakları'nın fotoğraflarına bakınca başın döndü sanırım :)

nereden geldiği belli olan bir mal varlığı var,aileden..

birde sonradan olan ,bir anda zenginleşen kişiler var.
fark açıkça ortada
vayyy beeee ne aileymiş o zaman.. diyesim geldii işte bulunan kılıflar bunlar... tayyibin dediği gibi bunlar insanı galeyana getirirler ama oturdukları mekanlar bindikleri arabalar.. öyle lükstürki demişti.. ama mecliste halk çocuğuyuz biz diye koparırlar yaygarayı..

valla şekerim konu ilgezdinin mal varlığı ve de kılıçdaroğlunun mal varlığı..

X