birilerinin?! çalması, birilerinin çalmasının bahanesi mi oluyor?birilerinin çaldığı birilerinin çaldığına dayanak olmaya başlamış. Ama onlarda çaldı!
hani küçükken kavga ettikten sonra büyüklerimize hesap verirken derdik ya "ama ilk önce o vurdu" bu da o hesap ama ilk önce o çaldı.(yani o çaldıysa banada çalma hakkı doğdu bende çalabilirim)birilerinin?! çalması, birilerinin çalmasının bahanesi mi oluyor?
evet ama bizler ve siyasiler ilkokul çocuğu değiliz, ortaya bazı söylemler koyuyoruz. mesela "Ben namusluyum." mesela "Hırsızlıkla, yolsuzlukla, yoksullukla mücadele bizim namus davamız" gibi gibi.hani küçükken kavga ettikten sonra büyüklerimize hesap verirken derdik ya "ama ilk önce o vurdu" bu da o hesap ama ilk önce o çaldı.(yani o çaldıysa banada çalma hakkı doğdu bende çalabilirim)
ee bizim yok marilyncim siyasetçilerin var işte görüldüğü gibi.banane banane bilalin gemiciği varsa benimde rezidansım olmalıevet ama bizler ve siyasiler ilkokul çocuğu değiliz, ortaya bazı söylemler koyuyoruz. mesela "Ben namusluyum." mesela "Hırsızlıkla, yolsuzlukla, yoksullukla mücadele bizim namus davamız" gibi gibi.
haliyle söylediklerimizden de bağımlıyız.
yani o çaldı demek ki ben de çalabilirim diye bir imkanımız yok.
mesela burada bir üye bana hakaret etse, ben de karşılığında ona hakaret etsem, e o da ona hakaret etmişti mi dersin, seviyesizlere bak mı?
ki ben daha 29 yaşındayım, torun torba sahibi siyasetçiler?
ama aradaki fark ne biliyor musun? senin iddiana göre benim de rezidansım olmalı diyen, savcılığa gidip öğrenin benim bu rezidansın kaynağını diyebiliyor. o yüzden insanlarda demek ki bu bir iftira algısı uyanıyor.ee bizim yok marilyncim siyasetçilerin var işte görüldüğü gibi.banane banane bilalin gemiciği varsa benimde rezidansım olmalı
rekabet var hayatım
şimdi mesajını çözümlemeye çalışıyorum biraz ondan gecikti benim dekoder eskide birazama aradaki fark ne biliyor musun? senin iddiana göre benim de rezidansım olmalı diyen, savcılığa gidip öğrenin benim bu rezidansın kaynağını diyebiliyor. o yüzden insanlarda demek ki bu bir iftira algısı uyanıyor.
diğerleri hukuktan kaçınca/kaçırılınca ateş olmayan yerden duman çıkmaz deniyor.
İlgezdilerle ilgili tek yazım bu başlıkta, daha önce yapmamışlardır, diye yazdığım tek bir mesajım yok. ben hakim değilim, savcı değilim, yaptılar mı bilemem. şimdi suç duyurusunda bulunmuşlar, araştırılır, gerçek bulunur.şimdi mesajını çözümlemeye çalışıyorum biraz ondan gecikti benim dekoder eskide biraz
benim için hepsi aynı.bir tarafın yandaşı çıkıp bunlar çalıyor deyince inanıp, diğer tarafın yandaş medyasıda bunlar çalışyor dediğinde inanmamak bence kaçak güreşmektir.onun için ben hiç birine inanmıyorum.tek gerçek var bu ülkede bir tane değil onlaraca hırsız var.ve bende daha doğmamış çocuğumun hakkını helal etmiyorum ve ayrım gözetmiyorum kim çalmışsa boğazında dursun
e yani doğru diyosun yalan diyemem.son seçim sonuçları itibariyle verilen mesaj açık ve netİlgezdilerle ilgili tek yazım bu başlıkta, daha önce yapmamışlardır, diye yazdığım tek bir mesajım yok. ben hakim değilim, savcı değilim, yaptılar mı bilemem. şimdi suç duyurusunda bulunmuşlar, araştırılır, gerçek bulunur.
ama bu hareketleri adaletten korkmadıkları algısı yaratıyor, sorun orada.
diğerleri bu algıyı yaratamadı, çeşitli yollarla hukuktan kaçırıldılar, insanlar bu yüzden birine inanırken diğerine inanmıyor.
ha elbette dediğine gelirsek hangi parti olursa olsun, ister oy vereyim, ister sempatiyle bakayım, isterse karşı olayım, hırsız hırsızdır, o başka.
ben takınılan tavra yorum yapıyorum.
Yok ya alınlarının teriyle kazanmışlardır. K.oglu haram yememeyi ögretmis cocuklarina.memlekette tek durust aile k.kılıcdariglu ailesi zatenneymiş kılıçdaroğunundamı çocuğu alacakmış.. bak sennn eee hani bunlar halk çocuğu idi.. hani variyetleri fazla yok idi.. hey gidi hey ne kirli çıkı onlarrr..
neymiş kılıçdaroğunundamı çocuğu alacakmış.. bak sennn eee hani bunlar halk çocuğu idi.. hani variyetleri fazla yok idi.. hey gidi hey ne kirli çıkı onlarrr..
Ben rezidans dedikleri dairedeki fiyatlara baktım, Maltepe Yalı Mahallesi'nde 400 - 600 arası değişiyor. İstanbul'da yaşayanlar daha iyi bilecektir bu fiyatlar çok uçuk değil, evler böyle yani. Benim bir arkadaşım da 3+1 aldı hatta geçenlerde ailesi peşinatı verdi, kalanı da kredi çekti. Yani büyük bir varlık gerekmiyor almak için.
Ben rezidans dedikleri dairedeki fiyatlara baktım, Maltepe Yalı Mahallesi'nde 400 - 600 arası değişiyor. İstanbul'da yaşayanlar daha iyi bilecektir bu fiyatlar çok uçuk değil, evler böyle yani. Benim bir arkadaşım da 3+1 aldı hatta geçenlerde ailesi peşinatı verdi, kalanı da kredi çekti. Yani büyük bir varlık gerekmiyor almak için.