Yolsuzlukla suçlanan CHP’li İlgezdi çifti kendileri hakkında suç duyurusunda bulundu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
CHP, hükümete yakın gazetelerin günlerdir gündemden düşürmediği İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi ve eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin mal varlığıyla ilgili iddialar üzerine harekete geçti.

Gamze İlgezdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Battal ve Gamze İlgezdi’yle birlikte basına yansıyan iddiaların araştırılması için savcılığa başvuruda bulundu.

Karayalçın ve İlgezdi çifiti, bugün 13:00’de İstanbul Anadolu Adliyesi’ne giderek iddiaların ‘suç duyurusu’ olarak kabul edilmesini istedi.

Battal İlgezdi, basına yaptığı açıklamada, “Dedemden kalan tarla vardı, onu almamışlar listeye, çok üzüldüm” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hamleden haberdar olduğu belirtilirken, Kılıçdaroğlu’nun da kendi kızının daire aldığı hakkındaki iddialar konusunda benzer bir adım atacağı kaydediliyor.
http://www.diken.com.tr/chp-hareket...i-kendisi-hakkinda-suc-duyurusunda-bulunacak/

Valla harika bir atılım.. diğer vekillerimizi de bekliyoruz.. umarım arkası gelir..

birilerinin çaldığı birilerinin çaldığına dayanak olmaya başlamış. Ama onlarda çaldı!

birilerinin?! çalması, birilerinin çalmasının bahanesi mi oluyor?
hani küçükken kavga ettikten sonra büyüklerimize hesap verirken derdik ya "ama ilk önce o vurdu" bu da o hesap ama ilk önce o çaldı.(yani o çaldıysa banada çalma hakkı doğdu bende çalabilirim)

hani küçükken kavga ettikten sonra büyüklerimize hesap verirken derdik ya "ama ilk önce o vurdu" bu da o hesap ama ilk önce o çaldı.(yani o çaldıysa banada çalma hakkı doğdu bende çalabilirim)
evet ama bizler ve siyasiler ilkokul çocuğu değiliz, ortaya bazı söylemler koyuyoruz. mesela "Ben namusluyum." mesela "Hırsızlıkla, yolsuzlukla, yoksullukla mücadele bizim namus davamız" gibi gibi.
haliyle söylediklerimizden de bağımlıyız.
yani o çaldı demek ki ben de çalabilirim diye bir imkanımız yok.
mesela burada bir üye bana hakaret etse, ben de karşılığında ona hakaret etsem, e o da ona hakaret etmişti mi dersin, seviyesizlere bak mı?
ki ben daha 29 yaşındayım, torun torba sahibi siyasetçiler?

ee bizim yok marilyncim siyasetçilerin var işte görüldüğü gibi.banane banane bilalin gemiciği varsa benimde rezidansım olmalı

rekabet var hayatım

ee bizim yok marilyncim siyasetçilerin var işte görüldüğü gibi.banane banane bilalin gemiciği varsa benimde rezidansım olmalı

rekabet var hayatım
ama aradaki fark ne biliyor musun? senin iddiana göre benim de rezidansım olmalı diyen, savcılığa gidip öğrenin benim bu rezidansın kaynağını diyebiliyor. o yüzden insanlarda demek ki bu bir iftira algısı uyanıyor.
diğerleri hukuktan kaçınca/kaçırılınca ateş olmayan yerden duman çıkmaz deniyor.

şimdi mesajını çözümlemeye çalışıyorum biraz ondan gecikti benim dekoder eskide biraz

benim için hepsi aynı.bir tarafın yandaşı çıkıp bunlar çalıyor deyince inanıp, diğer tarafın yandaş medyasıda bunlar çalışyor dediğinde inanmamak bence kaçak güreşmektir.onun için ben hiç birine inanmıyorum.tek gerçek var bu ülkede bir tane değil onlaraca hırsız var.ve bende daha doğmamış çocuğumun hakkını helal etmiyorum ve ayrım gözetmiyorum kim çalmışsa boğazında dursun

İlgezdilerle ilgili tek yazım bu başlıkta, daha önce yapmamışlardır, diye yazdığım tek bir mesajım yok. ben hakim değilim, savcı değilim, yaptılar mı bilemem. şimdi suç duyurusunda bulunmuşlar, araştırılır, gerçek bulunur.
ama bu hareketleri adaletten korkmadıkları algısı yaratıyor, sorun orada.
diğerleri bu algıyı yaratamadı, çeşitli yollarla hukuktan kaçırıldılar, insanlar bu yüzden birine inanırken diğerine inanmıyor.
ha elbette dediğine gelirsek hangi parti olursa olsun, ister oy vereyim, ister sempatiyle bakayım, isterse karşı olayım, hırsız hırsızdır, o başka.
ben takınılan tavra yorum yapıyorum.

e yani doğru diyosun yalan diyemem.son seçim sonuçları itibariyle verilen mesaj açık ve net

neymiş kılıçdaroğunundamı çocuğu alacakmış.. bak sennn eee hani bunlar halk çocuğu idi.. hani variyetleri fazla yok idi.. hey gidi hey ne kirli çıkı onlarrr..

neymiş kılıçdaroğunundamı çocuğu alacakmış.. bak sennn eee hani bunlar halk çocuğu idi.. hani variyetleri fazla yok idi.. hey gidi hey ne kirli çıkı onlarrr..
Yok ya alınlarının teriyle kazanmışlardır. K.oglu haram yememeyi ögretmis cocuklarina.memlekette tek durust aile k.kılıcdariglu ailesi zaten

Ben rezidans dedikleri dairedeki fiyatlara baktım, Maltepe Yalı Mahallesi'nde 400 - 600 arası değişiyor. İstanbul'da yaşayanlar daha iyi bilecektir bu fiyatlar çok uçuk değil, evler böyle yani. Benim bir arkadaşım da 3+1 aldı hatta geçenlerde ailesi peşinatı verdi, kalanı da kredi çekti. Yani büyük bir varlık gerekmiyor almak için.

Meclis'te sol yumruğunu havaya kaldırarak "ezilenlerin yanındayız" mesajı veren CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin Bağdat Caddesi'nde Four Winds Residence'ta 5 milyon dolar değerinde 3 lüks daire aldığını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun da, İlgezdi ailesinin 17 dairesinin olduğu Buz Residence'ta oturduğunu belgelendikten sonra yeni bilgiler gelmeye başladı.

GAMZE HANIM, 2 REZİDANS VE 1 VİLLADA DÖNÜŞÜMLÜ KALIYOR!

İlgezdi'nin; üzerine kayıtlı olan 16 lüks dairede kalmadığı; Ataşehir'de bulunan Skytowers Ataşehir Residence, Ataşehir'de bulunan Brandium Residence ve Çekmeköy My Roseville sitesindeki villada dönüşümlü olarak ikamet ettiği bildirildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…