Yolluklarınız boydan mı yoksa bikaç parçamı

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet kızlar ben yolluk almak istiyorum sanat halıdan beyendim astorya serisi
ama en büyük ölçüsü 80 e 300 ama benim koridorum 7 metre ,
püsküllü klasik bi halı istiyorum girişe konsol aldım country dedikleri tarzda döşemek istiyorum ,konsolun arkasına duvar kağıdı yaptırmak istiyorum gül desenli ,bi öneriniz var mı

mrb benm evim de country tarzda çokta severim konsol fikride süper bende yeni evimde yapıyorum şuan bunu ancak boydan boya yolluk fikrini sevmedim canm bence boğucu olur hi. gerek yok

mrb benm evim de country tarzda çokta severim konsol fikride süper bende yeni evimde yapıyorum şuan bunu ancak boydan boya yolluk fikrini sevmedim canm bence boğucu olur hi. gerek yok

zaten bulamıyorum country tarzda boydan yolluk :1:
şimsi şagy halı var boydan ama spor ,bende sanat halıda beyendim astoria serisinden

peki koridorum 7 metre ,girişte 2 metre, astoria yolluk ölçülerine göre nasıl alayım peki

Sanat Halı

boydan yolluğu tavsiye etmem bence 2 adet 3 metrelik halı alırsanız ortadan ve kenarlardan da biraz boşluk bırakarak ferah bir görünüm elde edersiniz.hem halıyı kaldırması temizliği de zor olur senin için..
istediğin boyutlarda halı için fabrikaya sipariş veriliyor dokunup geliyor ama biraz zaman gerekiyor bunun için.
girişe de 1*2m lik halı alırsın çok da güzel olur.

boydan yolluğu tavsiye etmem bence 2 adet 3 metrelik halı alırsanız ortadan ve kenarlardan da biraz boşluk bırakarak ferah bir görünüm elde edersiniz.hem halıyı kaldırması temizliği de zor olur senin için..
istediğin boyutlarda halı için fabrikaya sipariş veriliyor dokunup geliyor ama biraz zaman gerekiyor bunun için.

bende böyle düşündüm ama çok karmaşık olur gibide gelmişti ama en mantıklısı böyle galiba çünkü boydan yolluklar spor oluyo ,

Teşekkürederim

geçen yıl ben baya gezdim yollumlar için yalnız o boyda tek parça yolluk yok bildiğim kadarıyla boydan boya olması için kesme olucak değil mi? onu kaldırmanız temizlemenizde zor olucak üstelik. bence parça yapın shaggyler olabilir ama renkli kalın iplikli tarzda değil ben aldım geçen yok çok sade tüyler daha kısa ve evinizin tarzına uyacaktır.açık bir renkte seçerseniz süper olur
geçen yıl uğraştım taşındığımız için şuan aynı hengameye tekrar girdim perde arıyorum bende :)çok zevkli ama okadarda zor halı ve perde seçimleri umarım en güzelini seçebiliriz

geçen yıl ben baya gezdim yollumlar için yalnız o boyda tek parça yolluk yok bildiğim kadarıyla boydan boya olması için kesme olucak değil mi? onu kaldırmanız temizlemenizde zor olucak üstelik. bence parça yapın shaggyler olabilir ama renkli kalın iplikli tarzda değil ben aldım geçen yok çok sade tüyler daha kısa ve evinizin tarzına uyacaktır.açık bir renkte seçerseniz süper olur
geçen yıl uğraştım taşındığımız için şuan aynı hengameye tekrar girdim perde arıyorum bende :)çok zevkli ama okadarda zor halı ve perde seçimleri umarım en güzelini seçebiliriz

sağol canım yorumun için

şuanda zaten shaggy halı var boydan ,tabi onları kestiriyosun önceki evime göre kestirmiştim ,buna göre tekrar kestirip uydurdum , ama dediğin gibi kaldırması silmesi zor oluyo ,yıkanması için halı yıkamacıya verdim gerçi ,ama ben şimdi country dedikleri tarzı yapmak istiyorum girişimde ferah ferah , konsolun arkasına açık pembe güllü bi duvar kâğıdı ,duvarlarım pembe zaten yolluklarıda sanatta beyendim Astoria serisinden 80 e300 var en büyük ,koridorum 7 metre ,mebcur 2 tane 80 e 300 girişede 80 e 200 alsam iyi olucakgibi

hadi bakalım kolay gelsin:) bence en güzelini yapmışsın şuanlık sıkılırsan tam anlamıyla içine sinen bişey bulduğunda değiştirirsin nedense insan birşeyi ararsa bulamaz ama ihtiyacı yokken pat die karşısına çıkar :)

doğrusunuı söylemek gerekirse duvar kağıdı ve halılara bayıldım çok hoş ancak konsol çok klasik geldi countr tarzda değil eğer takım almıycaksanız dresuar tarzı birşey daha hoş durabilir. buarada bu salona yemek masanına yakın biyerdemi olucak yoksa koridoramı

doğrusunuı söylemek gerekirse duvar kağıdı ve halılara bayıldım çok hoş ancak konsol çok klasik geldi countr tarzda değil eğer takım almıycaksanız dresuar tarzı birşey daha hoş durabilir. buarada bu salona yemek masanına yakın biyerdemi olucak yoksa koridoramı

yok canım girişte olucak ,dresuar isterim aslında ama böyle istememin sebebi ,ayakkabıları ıvırzıvırları koymak ..

Back
X