Yollanmamis Mektuplar..

Pinokya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
256
5
26
Almanya
ara ara sana yazmak istiyor su yurek akismisim mazur gör..
haksizlik yaparak gidisini kabullenmeye calisicam bunu burada basarmayi ve nasil basardigimi gormek icin acdim..

neden Pinokya oldugumu sen iyi biliyorsun..
ve degismiceginide biliyorum artik.

buyuzden inanmani beklememen gerekiyor..
ama ey insaf deyip senden biraz insaf bekliyorum tabi..
ama nafile..

Bugun icimden gelen bu senin icin..
ve bir gun gelicek bana aci cekdirmek icin paylasimlar yapmicaksin buna eminim,
asil ogun baslicak ayrilik acisi.. bugunki yaptigin haksizligin bilerek canimi yakmanin cirpinisi, ahh be can özüm..Degermi su yasayip yasadiklarina..en kotusude bunlara inanmana.

Mevlam dogruyu bulmani nasip etsin.. bana olan nefretini aci veren sevgiyi alsin yureginden rahatla ve banada aci verme artik Pinokyam...
Yolun acik olsun kurdugun hayaller ve koydugun hedeflere ulasirsin insallah kimbilir belki eski duzenini kurar bebeklerine kavusursun..

Hoscakal Karam..

Ne istiyorum biliyor musun? Herhangi bir semtin, herhangi bir kaldırımında, yanından geçen biri benim parfümümü sıkmış olsun. Sen de o parfümü, -gözlerin dola dola korkarak- ciğerlerinin en arkasına kadar çekmiş ol. Sonra kaldırıma otur ses...sizce, saatlerce ağla. Sadece hatırla. Başka bir gün, aşık olduğunu sandığın her insana sarılırken karşındakinin ten kokusuyla benimkini karşılaştırırken bul ...kendini. İçinden; “Ne yapıyorum ben?” derken, pılını pırtını toplayıp “Eve gitmem gerekiyor” bahanesiyle, her neredeysen çık ordan. Yolda yürürken, yanlışlarını gör. Hatalarını gör, beni gör. Televizyonda bir diziyi izlerken ya da film hiç farketmez, o diziyi benim izleyip izlemediğimi bilip bilmediğimi merak et. Öyle merak et ki, arayıp sormak gelsin içinden, ama arama. Arayamayacak kadar yüzsüz şekilde, aşık kal bana. Herhangi bir gazetede burç yorumuna rastladığında, benim burcumu da okumaya devam et. Yeni aldığın her kitabı almadan önce, “o bunu önerir miydi acaba?” diye düşünürken aslında hayatta bazı şeylerin ne kadar imkansız olduğunu öğren. Günün bitiminde, gece yastığa başını koyduğunda benim sana öğrettiklerimi kimle, nasıl, ne uğruna kullandığını tart kafanda.Kendinden nefret et, ailenden nefret et, beraber olduğun her insandan nefret et. “Beni sev” demiyorum. Ama şu şarkıyı dinlediğinde, herhangi bir nakaratında, göğüsünün olduğu yerde bir yerlerin biraz acısın, nolur..

ACIYOOOOOR degilmi.. can özüm
Yüregin parca parca nefes aldikca yanin yaniyor degilmi?!
nereye baksan hatiralar var neye uzansan aklinda ben..
ama eldende bisey gelmiyor degilmi... cunki herseyi mahfettigini biliyor
geri donusun coook.zor.oldugunu biliyorsun degilmi?!
kendini hakli goruyorsun!

Gor kendini hakli gor kuruntularinla bana baydigin haksizlikla yan tutus
cunki sen beni bitirdin.. okadar cok guvenmisimki sana.. aptallik bu gozu. kormus adeta
yurehimin kabul ettigi gibi gordum senide kendim gibi sandim..
sozune guvendim sen benim son nefesimde yanimda olmasini istedigim
hayat arkadasimdin... aldin sindi onu nedenmi... eski hayatinindan gecemedigin icin gittin
simdi ordasin goruyorumki kendini yavas yavas eritiyorsun.. kafandaki sacma kuruntularla yasayip
birde isyan ediyorsun! seni boyle gormek icimi acitiyor uzuyor.. ve senden uzaklastiriyor...

ben seni boyle tanimadim..

biliyorum..
Ne sen bana goresin nede ben sana gore!!
.

kendime agliyorum simdi ve yuregimdeki sevgiye agliyorum.. sevdigim yok olmus
benim.sevdigim yuregi guzel kibarbeyim yokmus meger..
nereye sakladin onu nereye kapadin benim Kuzumu?
nerde dogmamis bebegimin babasi.. dilinden bal damlayan Karam nerde?

meger hic yokmus senin ask dedigin buraya kadarmis benide kaldir simdi rafina
koy diyerlerin yanida.. kapat defterini silkelen sonra bak tekrar etrafina
sonra yaz senaryonu oyna sec yeni kurbanini oyna yeni rolunu..

pismanligimsin artik icimi kemiren beni gun gun gizlice yiyip bitiren pismanligim...

Icim bir kahve fincani misali ters cevrilmis.. telvesi sogsunda bahdinda ne varmis bilmek ister gibi..
yuregim kabarik.. yollarim kesik.. bekledigim gelmeyen haberleri.. cooook buyuk yurek sıkintim.. uzakdan gelmesini bekledigim bir yaram var.. simdi fincanimi kiyasam bu fali bozsam gelirmisin? hersey unutulup kaldigimiz yerden devam.edermi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…