ara ara sana yazmak istiyor su yurek akismisim mazur gör..
haksizlik yaparak gidisini kabullenmeye calisicam bunu burada basarmayi ve nasil basardigimi gormek icin acdim..
neden Pinokya oldugumu sen iyi biliyorsun..
ve degismiceginide biliyorum artik.
buyuzden inanmani beklememen gerekiyor..
ama ey insaf deyip senden biraz insaf bekliyorum tabi..
ama nafile..
Bugun icimden gelen bu senin icin..
ve bir gun gelicek bana aci cekdirmek icin paylasimlar yapmicaksin buna eminim,
asil ogun baslicak ayrilik acisi.. bugunki yaptigin haksizligin bilerek canimi yakmanin cirpinisi, ahh be can özüm..Degermi su yasayip yasadiklarina..en kotusude bunlara inanmana.
Mevlam dogruyu bulmani nasip etsin.. bana olan nefretini aci veren sevgiyi alsin yureginden rahatla ve banada aci verme artik Pinokyam...
Yolun acik olsun kurdugun hayaller ve koydugun hedeflere ulasirsin insallah kimbilir belki eski duzenini kurar bebeklerine kavusursun..
Hoscakal Karam..
haksizlik yaparak gidisini kabullenmeye calisicam bunu burada basarmayi ve nasil basardigimi gormek icin acdim..
neden Pinokya oldugumu sen iyi biliyorsun..
ve degismiceginide biliyorum artik.
buyuzden inanmani beklememen gerekiyor..
ama ey insaf deyip senden biraz insaf bekliyorum tabi..
ama nafile..
Bugun icimden gelen bu senin icin..
ve bir gun gelicek bana aci cekdirmek icin paylasimlar yapmicaksin buna eminim,
asil ogun baslicak ayrilik acisi.. bugunki yaptigin haksizligin bilerek canimi yakmanin cirpinisi, ahh be can özüm..Degermi su yasayip yasadiklarina..en kotusude bunlara inanmana.
Mevlam dogruyu bulmani nasip etsin.. bana olan nefretini aci veren sevgiyi alsin yureginden rahatla ve banada aci verme artik Pinokyam...
Yolun acik olsun kurdugun hayaller ve koydugun hedeflere ulasirsin insallah kimbilir belki eski duzenini kurar bebeklerine kavusursun..
Hoscakal Karam..