• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolk saç oluştuktan sonra ne zaman bebeği gördünüz

tygrrr16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
25
4
86
30
Kizlar merhaba 2 tane düşüğüm olmuştu şuanda hamileyim ve kan sulandirici folik asit kullanıyorum.
18.inde Dr gittim testler istedi ultrasonla baktı kese goremedi 1 hafta sonra gel dedi.
1 hafta sonra gittim kese ve yolk saç olusmus dedi 2 hafta sonra gel görür duyarız dedi.
Başka bir doktora daha gideyim dedim başka bir dr gittiğim dede kesenin var olduğunu fakat kalp atışı herhangi bişey olmadığını 1 hafta daha bebeğe süre ver. Çok üzgünüm adet tarihime göre 7 haftalık olmasi lazım geç oluşsa lütfen yaşadığınız şeyler varsa yazarmisiniz

Kizlar merhaba 2 tane düşüğüm olmuştu şuanda hamileyim ve kan sulandirici folik asit kullanıyorum.
18.inde Dr gittim testler istedi ultrasonla baktı kese goremedi 1 hafta sonra gel dedi.
1 hafta sonra gittim kese ve yolk saç olusmus dedi 2 hafta sonra gel görür duyarız dedi.
Başka bir doktora daha gideyim dedim başka bir dr gittiğim dede kesenin var olduğunu fakat kalp atışı herhangi bişey olmadığını 1 hafta daha bebeğe süre ver. Çok üzgünüm adet tarihime göre 7 haftalık olmasi lazım geç oluşsa lütfen yaşadığınız şeyler varsa yazarmisiniz
Bana doktorum dedi ki yolk sac oluşması bebeğin varlığını gösterir çünkü onlar bebeği besleyen yapılar. O yüzden stres yapmayın. Bir hafta sonra gidin duyarsınız inşallah 🙏

Çok teşekkür ediyorum çok korkuyorum dua edin bana da olurmu siz görmüşmuydunuz kaç haftada gordunuz

Bende aynı durumdayım yolk sac oluşmuş ama bebeğin gelişimi durmuş gibi kürtaj yapmam lazım dedi. Bizde bir hafta daha bekleyelim dedik. Böyle bir şey olabilir mi, sizin durumunuz nasıl?
Valla bekleyemedim dün özel Dr gittim kalp atışları var dedi ama yinede korkuyorum

Back