şu an aynı durumu yaşıyorum ama aynı sonuç olmayabilir baştan söyleyim canım sakın umudunu yitirme.
bende temmuzda gebe kaldım 2yıldan sonra.5 haftalıkken gittim kese göründü sonra 7 haftalıkken çağırdı doktor kalp atışı için ama ozaman sadece keseyi ve yolk sacı gördü
ve ilk gittiğim doktor yolk sacın gereğinden büyük olduğunu yani 5 6mm olması gerekirken benimki 7,2mm imiş.ve yolk sacın fazla büyüyerek bebeğin gelişimini durdurduğu ve ölmüş olabileceği söylendi.sonra başka doktora gittim oda sadece yolk sac ve keseyi gördü 15gün bekleyelim belki oluşur dedi.
benimde 7hafta olmam gerekirken ultrasona göre 1hafta falan geriden geliyordu.yarın 15günlük bekleme sürecim doluyorduki bugün kanamam başladı ve düşük yapıyorum sanırım
hatta eminim.ama sağlıksız olduğu için vücut atıyor.eğer düşük yaparsan sakın üzülme sağlıksız bi bebeği istemezsin sanırım.
ama inşallah aynı durumu yaşamazsın bebeğin sağlıklıdır.
canım benim kuzenimede aynı şeyi dediler hatta dış gebelik bile dediler. keseyle ilgili bir sorun vardı. çok ağladı ve kendini yıprattı.
bunun üzerine profesörden randevu aldık ve herşey yolunda çıktı bebeiş şimdi çocuk oldu 8 yaşıında :)
büyük ihtimalle seninki de geç döllenmedir. sakın canını sıkıp bebeğide stresse sokma rahat ol.
Çok geçmiş olsun,Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin,cümlemize...
Benim bebeğim ultrasonda görünüyor ve canlı.Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde gittiğim doktor son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor gebeliğinin ama 4 yada 5 haftalık görünüyor ultrasonda ve polikistik olduğun için de bu durum normal dedi. 2 hafta sonra gel dedi,2 hafta dolunca tavsiye üzerine başka doktora gittim o da son adet tarihine göre 8 haftalık olması gerekiyor bu bebek 6 haftalık dedi.Yani ilk gittiğim doktorun söylediği gibiydi sonuçta 4 haftalık dedi 2 hafta sonra 6 haftalık göründü ultrasonda.Ama üstten muayenede bebeği göremediğini alttan ultrasonla bakmak istediğini söyleyip o kesenin büyüklüğünden bahsetti.Ama şuan bebek canlı dedi.Hemen başka bir doktora gittik o da bence düşük tehdidin yok dedi.Ona bir önceki doktorun söylediklerini anlatmama rağmen ! Karmakarışığım.10 gün bekleyeyim mi yoksa yarın da başka bir doktoramı gideyim bilmiyorum
canım bebek göründüyse ve kalbi atıyorsa endişe etme bence.o kese zaten zamanla küçlüyor ultrason cihazlarının ölçümleride çok önemli hepsi birbirine uymuyor.
eğer için rahat edecekse bence bambaşka bi doktora git.alttan baktır.düşük tehdidi var derse bişeyler verir.yada sen daha çok dikkat edersin.
10gün kendini de bebişinide üzmektense git başka doktora.gebeliğin 1 hafta falan geriden gelmesi problemde değil zaten.o ilerde tamamlıyor kendini.
çok zor bi durum gerçekten bende 15gündür araştırıp durdum.ve çok olumlu şeyler okudum bu konuda.sen içini ferah tut nasibi varsa bişeycik olmaz allahın izniyle.
yarın gidersen yaz mutlaka.
Progestan kullanmaya başladım zaten,ikinci gittiğim doktor onu kullanmamı istedi.Yarın gidersem eğer mutlaka yazarım,umarım olumlu şeyler yazarım.
Bebeğimi kaybettim.Kalbi durmuştu.Dün kürtajla aldılar
kaybettigini diger yazimi gönderdikten sonra farkettim.canim benim hayirlisi böyleymis,büyük bir ihtimalle saglikli degildi.rabbim bundan sonraki hamileliginde yavrunu sana bagislar insaallah...
Cnm benim yolk sacda 11 mm dr olumsuz,bişey söylemedi ama anladığım kadarıyla çok büyük seninki ne kadardıda bide hamilelikte herhangi bir sıkıntı yaşadınmıBenim yolk kesesi de normalden buyuktu. En son 6.8mm gorduk. daha da buyudu. Simdi cok sukur 9 aylik dun6a tatl8si bir kizim var. Gida alerjisi disinda hicbir sağlık sorunu yok. Cok şükür rabbime. DoktoruMun dedigi gibi 1.5m boyunda da 2m boyunda da saglikli insan var. Olculere takilmayin. Bol dua edin. Benim gibi bosuna aglamayin. Bebege yapilacak en buyuk kotuluk stres uzuntu.Rabbim tum hamileleri yavrularina saglikla kavustursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?