yolk sac kesesi var fetus (bebek) yok

jnstt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
140
121
103
Samsun
ilk olarak 4 hafta 4 günlükken doktora giderek çok küçük olarak kesemi gördüm. Daha sonra 6 hafta 5 günlükken doktora gittik karından kese tamamen boştu vajinal muayenede kese ve içinde yolk sac kesesi gördük. Ancak fetüs ya da kalp atışı göremedik doktor %50 oluşurken bir problemden gelişememiş %50 geç gebelik dedi. son adet tarihim 1 Temmuz günüydü. İlişkiye sadece tek bir defa 16 sında korunmadan girmiştik. Yine de geç döllenme olmuş olabilir mi yarın 7 hafta 5 günlük olacak doktora gideceğiz. Çok korkuyorum siteye de bu yüzden üye oldum. Ne olur dua edin bu benim ilk gebeliğim.

ilk olarak 4 hafta 4 günlükken doktora giderek çok küçük olarak kesemi gördüm. Daha sonra 6 hafta 5 günlükken doktora gittik karından kese tamamen boştu vajinal muayenede kese ve içinde yolk sac kesesi gördük. Ancak fetüs ya da kalp atışı göremedik doktor %50 oluşurken bir problemden gelişememiş %50 geç gebelik dedi. son adet tarihim 1 Temmuz günüydü. İlişkiye sadece tek bir defa 16 sında korunmadan girmiştik. Yine de geç döllenme olmuş olabilir mi yarın 7 hafta 5 günlük olacak doktora gideceğiz. Çok korkuyorum siteye de bu yüzden üye oldum. Ne olur dua edin bu benim ilk gebeliğim.

lütfen cevap yazın

Canim uzuntunu be korkunu.cok.iyi anliyorum aynisini yasayan biri olarak.
sanirim ne olacagini merak ediyorsun.anlatayim...
bir dahaki muayenede kese icinde embryo gorulmez ve kalp atisi duyulmazsa bos gebelik teshisi konularak uzulerek soyluyorum gebeligin sonlandirilicak...ben fransadayim bana doktorum dusuk hapi verip dusurtmustu dusmezse kurtajla alinicak demisti.neyseki kurtaja gerek kalmadi cunku ilk gebeligimdi ve kurtaj istemiyordum.
bazen gec dollenmis yumurtalar gec ahime yerlestigi icin kese bos gibi gorunsede minik embryo bir dahaki ultrason randevusunda buyumus oldugu icin gorunebiliyor.insallah seninki oyledir...ben ilk 7+5 te gittigimde goremedi ikinci randevuyu verdi.9+3 te gittigimde kese buyumus ama ici bostu.mecburen gebeligim sonlandirildi canim.cok uzulup gunlerce aglamistim cunku asilamaylq olmustu zaten olmuyordu bebegim o bile zor olmustu.o zamanki hislerimi ,psikolojimi,duygularimi anlatsam bitmez...
seninki kendiliginden olusan bir gebelik ama uzulme yine olur canim...

canım bence korkmana gerek yok, bende de aynı sey oldu hatta 5 haftalıkken yolk kesem de yoktu, 1 hafta sonra cıktı ondan 1 hafta sonra da ilk kez embriyo goruldu. bazen dedikleri gibi gec dollenme olabiliyor. benimki mesela normal tarihinden 1 hafta geriden geliyor, seninki de oyle olabilr. insallah bir sonraki gidişinde embriyoyu da gorurler( ki ben görünebilecegini dusunuyorum)
gelişmelerden haberdar et canım, hoscakal

Allaha şükür kalp atışını duyduk bebek 1 hafta geriden geliyor dedi doktor. Allah herkese nasip etsin. Teşekkürler

kizlar benim kan testim 910,9 cikti daha doktora gitmedi ya gorunmezssr diye cok korkuyorum ayyy ne yapcam ben boyle pimpirikli

kizlar benim kan testim 910,9 cikti daha doktora gitmedim ya gorunmezse diye cok korkuyorum ayyy ne yapcam ben boyle pimpirikli

Selam bana ilk muayene ye gittiğimde bos gebelik dediler cok üzüldüm Ağladım Alınacak dediler benim ne kanamam ne de lekem vardı bekledim başka doktora gittim oda bos gebelik dedi bekledim başka doktora gittim o alttan cok hafif kalp atislarini duyuyorum dedi bekle dedi bekledim gene cok duzensiz atıyor dedi ne yapmam gerek düzelir mı 10.hafta gebeliğim normal mı bu durum nolur cevap yazın geceleri uyuyamıyorum

herkese merhaba şuan çok üzgünüm bir yıl bekledikten sonra nihayet gebe olduğumu öğrendim cuma günü doktora gittim ve doktor ultrasondan baktı sat tarihime göre 6 haftalık hamileydim ama doktor kesenin küçük olduğunu muhtemelen 5 haftalık olduğunu söyledi bu sabahta kahverengi leklenmem oldu kontrole gittim doktor bebeğin beş gün içersinde hiç gelişmediğini söyledi :KK43: kanamamın devam ederek vucudumun bebeği atmasını beklicemizi söyledi haftaya tekrar gel bakalım dedi eğer düşmezse kürtaj yapıcakmış şimdi bebeğim gerçekten benden gidicek miii :KK43: böyle olup düzelen var mı :KK43:

Back
X